След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

Като волна птица
душата моя лети,
да я спре никой не ще успее,
за да те намери,любов неопетнена!....

# 91
# 92

Скрит текст:

# 93
# 94
# 95

От мен-Лека вечер!

# 96
Щом като искате,нека сложа трейлъра към еп.1!!!

http://vbox7.com/play:6affa72c&al=2&vid=6128745
https://www.facebook.com/video/video.php?v=234585918251

# 97
  • Варна
Султан 19 епизод фрагман

# 98
Кеии мерси за фрагмана   bouquet
Шейхмус е решил да действа сериозно  smile3521
Момичета и аз съм за гледане на ЛиН.Може и да не мога да се включвам винаги ама аз си го знам сериала  тъй че ще се се включвам с коментари.
Пожелавам ви лека нощ  Hug Hug Hug

http://youtu.be/Tkg0J0EX1dk

# 99
  • Велико Търново
Некой спомена за преговор и за скокнах Joy Joy Joy,нищо че ми се затварят очите за сън. hahaha Joy Joy hahaha Joy

Я,че то даже се и разсъних Joy Joy Joy,е голяма магия е това наше ЛиНче. Joy Joy Joy

Ама кога става дума за нещо много убаво,зимам на час по лъжичка,да има за по дълго. Joy Joy Joy Joy
Е те това ви е първата лъжичка. Joy Joy JoyКой,какво си е помислил и почувствал от първите минути на сериала. Joy Joy JoyСус бе,не ревете за втората лъжичка,давайте яваш,яваш,че бързо ще свърши.

http://www.vbox7.com/play:509b5a34

Разбира се най-напред ме грабна музиката.Направо ми спря дъха,толкова е разтърсваща.Второто което ми направи впечатление е съпоставката между модерното и сляпото спазване на закостенели традиции.Естествено вниманието ми беше насочено изключително върху Мурат,нали заради него започнах да гледам сериала.Любопитна бях дали е толкова талантлив колкото ми се стори във Аси.Дали ще изгради различна роля,или просто ще гледам Демир с ново име.Случвало ми се е със други артисти на които вече дори не помня имената.Бях токова запленена от него,че ми се струваше,че не съм съвсем обективна за таланта му.Е сгреших,оказа се много по-талантлив...,а аз попаднах в такъв капан от които не мога да се освободя,а и честно казано не искам Embarassed Embarassed Embarassed

А нашето любимо ЛиНче започва много смело,особенно за турски сериал, с чифт боси крака под бяло чаршафче.Изненадата е още по-голяма когато в следващия момент осъзнаеш,че това е изневяра,а нищо не подозиращата половинка се радва на сватбените покани...След Туба,трудно ми беше да преглътна Нургито.А сега е обратното,след като видях как играе Нургюл,Туба ми бледнее.След приповдигнатото настроение от сватбените покани не можех и да предположа какъв змиярник е във офиса.И след кадрите с модерния офис,контрастът с летището във Ван е огромен.Мъжете наперено вървят отпред,а жените ситнят след тях със задължителните кърпи на главите или раменете.И се оказваме въвлечени във традиции,непонятни за един съвременен човек,останали според нас в миналия или по-миналия век.Но спазвани при съседите ни...smile3507
 smile3507Утре ще продължа,че буквичките взеха много да танцуват...

# 100
Добро утро сладуркиииии  wavey wavey wavey

Еееее много се радвам че всички сте готови за преговор на нашето омагьосващо сериалче ЛиНчето  newsm44 newsm44 newsm44  въпреки че и аз го зная наизуст като вас  bowuu  развълнувах се на трейлъра  Peace който ни е пуснала Тони  Hug както и на клипчето с началото на първа серия на Сончето  Hug ах ти хитрушооо  Joy Joy Joy знам си те аз тебе ,надушваш нещата на момента  bowuu и на секундата търсиш начин да се приземиш тук при нас bowuu
и да ти споделя че и мен отново ме обхвана вълнението както при първото ми гледане ,не дишам ,не мигам само гледам в монитора  #Shocked
Сонче Hug Heart Eyes Благодаря за страхотното начало     love001  newsm51
 понеже съм голяма Мараподробната  Joy Joy Joy Joy и за да не карам всички да четат моя тапет, който не се и съмнявам ,че ще напиша  bowuu затова го слагам в спойлер  Peace
Скрит текст:
Сонче на 100% се припокриват твоите мисли относно първите впечатления и емоции които и мен ме разтърсиха и накараха с затаен дъх да започна да гледам ЛиНчето' аз също го загледах от любопитство заради Мурат/Демир ,защото именно неговата игра в Аси  Peace промени начина ми на гледане на турските сериали ,(до този момент бях изгледала 1001 нощ,Мелодията,Изгубени години и Перла) но чрез играта си Мурат ми показа че или сядаш и гледаш с отворени очи и уши или въобще не започвай  Peace защото това не са сериали които го пускаш за фон и да готвиш или чистиш,тук се гледа с душа и сърце  bowuu bowuu но за жалост сме малцинство зрители в Б-я които гледаме по този начин и се мъчим да разберем защо героите постъпват понякога обратно на нашите виждания и разбирания   bowuu аз ,както и повечето от вас бяхме от малкото бг. щастливки които имаха възможност да си изгледаме Линчето в оригинал много преди бг. зрителите и то благодарение на всички златни момичета,които преведоха сериала от начало до край и успяхме да се насладим на 100% на сериалчето ни ,чувахме си гласовете на актьорите,което никак не без значение  bowuu а и в допълнение успяхме да се запознаем и с доста от турските остарели традиции и обичаи,които за нас са съвсем непознати , направи се и превода на текстовете на песните в сериала,което за съжаление нашите умни глави на телевизиите ни го пренебрегват ,но те също са важни и показателни за дадените моменти, аз само като чуя дадената музика и вече знам какво да очаквам какво ще се случи в следващия момент,дали ще се радвам или ще плача ,аз също като Сончето исках да се уверя дали самата роля на Мурат като Демир,ме е трогнала или се дължи на неговия талант  Thinking и наистина със ролята си като Саваш се уверих колко голям талант е Мурат и в допълнение с харизмата и чара си той ме плени и омагьоса тотално
на мен също ми беше трудно да си представя Нургюл до Мурат , аз я бях гледала съвсем малко в Вярна на себе си като Езо и толкова,не съм и подозирала какъв невероятен талант е  Peace но след първите епизоди вече усетих нейния голямталант и че е невероятен  професионалист и че и тя е като Мурат голям природен талант и с нетърпение очаквах да започнат своите съвместни  моменти с Мурат и наистина те ме омагьосаха още с появяването си в 1 еп. с първата им среща и последиците от тази паметна нощ ,омагьосаха ме и първите им погледи в 7 еп. и от там на сетне вече нямаше спиране ,не помня за колко време ги изгледах всичките 34 еп.  newsm78 защото аз тогава го открих форума и темичката,но доста време висях на балкона и само четях ,радвах се на всеки пост на незаменимата ни БЗ ,на Алейнем,които правиха превод в ефир,обясненията на БЗ за тези остарели традиции на комшиите,интересни ми бяха и всички коментари,сценарии  на момичетата,които за мое съжаление повечето не са при нас  Cry
  bowuu та това е за сега,излях си душата пред вас за пореден път ,ама това е какво да правя не обичам да го сдържам в себе си и накрая искам само да ви кажа  Peace
Благодаря ви милички за това че съм сред вас и ще бъдем заедно отново при преговора на Лин, на тази турска приказка за  Пепеляшка ,защото сега не зависимо че съм го гледала амнайси пъти  bowuu виждам някои дребни подробност, които съм забравила newsm12

Еничка Hug Heart Eyes когато можеш тогава се включвай  smile3521

Аз по късно ще си излея душата за 1еп на Линчето ,че сега ме чака мама свеки и моя Савашко да закусваме  bowuu bowuu
а който има в архивите си мърдащи картинки и фотки за 1 еп ,както и клипчета да ги слага,не знам според вас какво мислите  newsm78 но аз си мисля за да не стане обърквации да си пускаме за Лин,фотки и гифчета само от еп.който коментираме  newsm78 а иначе фотки на мурат и Нургюл кой колкото иска да пуска без значение дали са стари или нови ,както и клипчета  bowuu bowuu
Приятни почивни дни мили момичета  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 10:03 от Свет_ВАРНА

# 101
  • Стара Загора
Добро утро момичета!
Диме Hug,малко на патерици,честит празник на града!Благодаря за почерпката Grinning!
Светле Hug,Тони Hug,питате ме какво ще гледам след ЛиН.Ами загледах 1001 нощи и мисля да го следя,но не по Диемата,а онлайн,стана ми доста интересен филма.А за др.сериал няма да захващам,че ми стават много и нямам време.По-нататък ще видя на какво ще се спра.
Видях,че започвате преговор на ЛиН,мн.хубаво Grinning!
Ени Hug,Соня Hug,Руми Hug,Кеии Hug
Няколко дни ще ви оставя,тъй като в неделя имаме сем.парти по един специален повод,като мине ще ви кажа Grinning!
Приятен уикенд ви желая,че гостите ми  ще започнат да пристигат още днес!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 102
Добро утро,ЛиНки!
Много се радвам,че сте съгласни за преговор!
Доколкото виждам Сончето и Светлето вече са започнали,Еничка ще се включва,Руми е съгласна! А ако има и други съгласни-нека си кажат! Peace
Аз ви пускам това:

Защото тази музика ме кара да настръхвам! Peace
А с коментар за първи епизод ще се включа малко по-късно!

# 103
Охоооо,аз докато се натуткам и Бори пристигнала! Ти си решаваш,Бори,какво ще гледаш! Аз си подхващам преговора на ЛиН и гледането на Султан и Тихите! 1001 нощ съм го гледала вече! Не е моят филм,макар да е хубав!

# 104

Общи условия

Активация на акаунт