Като волна птица
душата моя лети,
да я спре никой не ще успее,
за да те намери,любов неопетнена!....

,нищо че ми се затварят очите за сън.

,е голяма магия е това наше ЛиНче.

Кой,какво си е помислил и почувствал от първите минути на сериала.
Сус бе,не ревете за втората лъжичка,давайте яваш,яваш,че бързо ще свърши.
Утре ще продължа,че буквичките взеха много да танцуват...

въпреки че и аз го зная наизуст като вас
развълнувах се на трейлъра
който ни е пуснала Тони
както и на клипчето с началото на първа серия на Сончето
ах ти хитрушооо
знам си те аз тебе ,надушваш нещата на момента
и на секундата търсиш начин да се приземиш тук при нас 

Благодаря за страхотното начало

и за да не карам всички да четат моя тапет, който не се и съмнявам ,че ще напиша
затова го слагам в спойлер 
промени начина ми на гледане на турските сериали ,(до този момент бях изгледала 1001 нощ,Мелодията,Изгубени години и Перла) но чрез играта си Мурат ми показа че или сядаш и гледаш с отворени очи и уши или въобще не започвай
защото това не са сериали които го пускаш за фон и да готвиш или чистиш,тук се гледа с душа и сърце
но за жалост сме малцинство зрители в Б-я които гледаме по този начин и се мъчим да разберем защо героите постъпват понякога обратно на нашите виждания и разбирания
аз ,както и повечето от вас бяхме от малкото бг. щастливки които имаха възможност да си изгледаме Линчето в оригинал много преди бг. зрителите и то благодарение на всички златни момичета,които преведоха сериала от начало до край и успяхме да се насладим на 100% на сериалчето ни ,чувахме си гласовете на актьорите,което никак не без значение
а и в допълнение успяхме да се запознаем и с доста от турските остарели традиции и обичаи,които за нас са съвсем непознати , направи се и превода на текстовете на песните в сериала,което за съжаление нашите умни глави на телевизиите ни го пренебрегват ,но те също са важни и показателни за дадените моменти, аз само като чуя дадената музика и вече знам какво да очаквам какво ще се случи в следващия момент,дали ще се радвам или ще плача ,аз също като Сончето исках да се уверя дали самата роля на Мурат като Демир,ме е трогнала или се дължи на неговия талант
и наистина със ролята си като Саваш се уверих колко голям талант е Мурат и в допълнение с харизмата и чара си той ме плени и омагьоса тотално
но след първите епизоди вече усетих нейния голямталант и че е невероятен професионалист и че и тя е като Мурат голям природен талант и с нетърпение очаквах да започнат своите съвместни моменти с Мурат и наистина те ме омагьосаха още с появяването си в 1 еп. с първата им среща и последиците от тази паметна нощ ,омагьосаха ме и първите им погледи в 7 еп. и от там на сетне вече нямаше спиране ,не помня за колко време ги изгледах всичките 34 еп.
защото аз тогава го открих форума и темичката,но доста време висях на балкона и само четях ,радвах се на всеки пост на незаменимата ни БЗ ,на Алейнем,които правиха превод в ефир,обясненията на БЗ за тези остарели традиции на комшиите,интересни ми бяха и всички коментари,сценарии на момичетата,които за мое съжаление повечето не са при нас
та това е за сега,излях си душата пред вас за пореден път ,ама това е какво да правя не обичам да го сдържам в себе си и накрая искам само да ви кажа 
виждам някои дребни подробност, които съм забравила
когато можеш тогава се включвай 

но аз си мисля за да не стане обърквации да си пускаме за Лин,фотки и гифчета само от еп.който коментираме
а иначе фотки на мурат и Нургюл кой колкото иска да пуска без значение дали са стари или нови ,както и клипчета

,малко на патерици,честит празник на града!Благодаря за почерпката
!
,Тони
,питате ме какво ще гледам след ЛиН.Ами загледах 1001 нощи и мисля да го следя,но не по Диемата,а онлайн,стана ми доста интересен филма.А за др.сериал няма да захващам,че ми стават много и нямам време.По-нататък ще видя на какво ще се спра.
!
,Соня
,Руми
,Кеии 
!