Съгласна съм с теб!

точно това си помислих и дори го бях написала,но го изтрих ,за да не се повтарям 
дано имаме късмет някога да дойде в България и да я видим на живо
а на тази фенка малко и завидях че се е докоснала до Нуришка и че ще види на живо Мурат когато си получава наградата
и направиха страхотна игра,толкова истински пресъздадоха образите на Саваш и Ясемин,че много често на първо гледане се питах
дали гледам сериал или надничам през прозореца и наблюдавам комшиите отсреща

тези Златни момичета ни дадоха възможност да се насладим наистина до край с ЛиН,защото емоцията която се усеща от гласа на всеки един от героите, да не говорим за гласчето на Мурат
не се усеща и на половина с дублажа на ДФ , уверихме се сами нали
..Посмях се и с покупките на Фидан и Пала,тя на едни токчета,ахкаше и пъшкаше,че се уморила
.
.
..
в противен случай нямаше да има смисъл от цялата борба на Саваш а да не говорим колко болка изживяха с Ясемин , не ми хареса че гонихме Явуз до финала,като наистина можеха да дадат всичко за което си описала и най вече да видим двата аширета начело със своите аги седнали на една трапеза ,защото според мен това беше главната идея на сериала,освен това и да вдъхнат надежда на момичета в положението на Чичек и Наазан , това го подсказаха с думи за Наазан , но съвсем явно показаха че и за Чичек настъпва нов живот ,похубав ,по-щастлив ,и за фон истинската голяма любов на Саваш и Ясемин която издържа на всички бури и препятствия 

.Браво на вас милички мои 
мерси за новата ни прекрасна тема
и за хубавото инфо,превода на статията и снимките на Нургюл от Рим

.Ето това е нашето момиче пък които иска да си разправя че е вулгарна и не можела да играе.Не може ,не може ама сериала и Асмалъ конак е на първо място в класацията за най-добрите сериали през последните 10 години.Много ми харесва Нургюл с тая бяла рокля дето се беше барнала снощи в Рим.И косата и ми се струва малко изсветлена като че ли.Тази фенка е щастливка-видяла е Нургюл и ще види и Мурат във Ватикана .Дано и него да успее да снима 
къз мерси за кафенцето 
завършека на ЛиН и мен ме остави малко неудовлетворена .Сериала свърши хубаво като ни показа какво е станало със Саваш и Ясемин в бъдещето ,но можеха да ни покажат и за другите по нещичко.Не беше необходимо да ни занимават до последно с Явуз ,ноооо нищо нали завършека е хубав това е важното 

.Другия ми фаворит е детето което играе малкия Еджевит .И то милото направи голяма игра.Как се молеше на Саид да пусне другите пък него да остави да излежи едногодишната присъда.Душичка миличка
.Много ми хареса номера дето Еджи го врътна на оная мръсна гнида Саид-няма вече човек с име Саид
.Това заслужава мръсника да се въргаля в праха
.И като си взема чантата спарите Еджи също беше голям пич и тия очила само ги слага и ги маха 
Препоръчани теми