След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Кеии, това момиче е видяло Нургюл точно такава каквато е и каквато ние си я представяме, това означава, че не сме се лъгали никога - красива, елегантна ,очарователна,скромна, естествена,усмихната и професионалист.

Съгласна съм с теб! Hug Hug Hug

# 16
КЕИИ ,Благодаря за превода от клипчето за Нуриша

Кеии, това момиче е видяло Нургюл точно такава каквато е и каквато ние си я представяме, това означава, че не сме се лъгали никога - красива, елегантна ,очарователна,скромна, естествена,усмихната и професионалист.

Руми  newsm10 точно това си помислих и дори го бях написала,но го изтрих ,за да не се повтарям  bowuu
smile3521 дано имаме късмет някога да дойде в България и да я видим на живо  Praynig Praynig а на тази фенка малко и завидях че се е  докоснала до Нуришка и че ще види на живо Мурат когато си получава наградата  newsm53

# 17
Възхищавам се на Нургюл от цялата си душа и сърце с този неин невероятен талант и красота оставя своя подпис в изиграването на всяка своя героиня и винаги съм си мислила  Thinking че не знам дали друга на нейно място би я изиграла по-добре и по емоционално от нея  Thinking

# 18
Много съм щастлива че в актьорския екип на ЛиН играха Нургюл с Мурат, моитет фаворити от всички турски актьори и актриси Peace и направиха страхотна игра,толкова истински пресъздадоха образите на Саваш и Ясемин,че много често на първо гледане се питах  newsm78 дали гледам сериал или надничам през прозореца и наблюдавам комшиите отсреща newsm53
страхотен сериал направиха,който не знам дали някога бих забравила  Peace
и винаги ще съм благодарна на момичета които са участвали при превода и нареждането на събките на серийките ,няма да ги изреждам,ние ги знаем кои са  Peace тези Златни момичета ни дадоха възможност да се насладим наистина до край с ЛиН,защото емоцията която се усеща от гласа на всеки един от героите, да не говорим за гласчето на Мурат  smile3521не се усеща и на половина с  дублажа на ДФ , уверихме се сами нали  Peace

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 13:07 от Свет_ВАРНА

# 19
# 20
  • Стара Загора
ЛиН е един от най-хубавите сериали,които съм гледала,мн.ми хареса,макар че във финалният епизод имаше някои неща,които някак ми се искаше по друг начин  да ги дадат,но това  е сценария,нищо не може да променим.Като цяло финалът беше мн.хубав,радвам се че свърши щастливо и след 10 год.видях Саваш и Яска по-зрели ,но все така влюбени и щастливи,видях техните две дечица-Масал и Омер,сватбеното дърво, за което се грижат,спомен от мама Шахнур.
Искаше ми се да видя Яска с булчинска рокля,сватбата им,трапезата на мира,отварянето на фабриката,сватбата или бъдещето и на Чичек с Хакан,на Назан,какво се случва и с нея,също и излизането на Мустафа от затвора,Шахнур дали доживя раждането на внучката си.Тук малко не ми хареса ,че го оставиха това на фантазията на зрителя,но съм доволна от самия финал,за разлика от този на КВФ,там съм си разочарована тотално и завинаги.Но това е др.тема,която няма да засягам.
А за самия епизод -хареса ми трепета от подготовката за сватбата,вълнението беше обхванало всички.Имаше и някои моменти,които ме разсмяха-напр.Шахнур наставляваше товаренето на багажа в колата и се нервеше нещо-Назан и Фидан и казват да се успокои и да си почине ,а тя"само да видя,че сме се натоварили днес на самолета,ще се успокоя" и после един от гардовете изпусна куфара на земята и Фидан викна,а Шахнур каза нещо от рода"сега кой вика"и прави една физиономия Grinning..Посмях се и с покупките на Фидан и Пала,тя на едни токчета,ахкаше и пъшкаше,че се уморила Grinning Grinning. Grinning.
Поплаках си порядъчно отново на доста места....Шахнур и Яска садят дърво,молбата на Шахнур да живеят в къщата с децата си,да не се местят.Шахнур си призна пред Яска,"голямата господарка предаде властта на младия си син"...После майка и син-тя се радва,че внучето и е казало "баба'....така и се искаше да иде да види Мустафа,но и стана зле и се наложи да остане..той и прати гълъб ли беше,някаква фигурка,която е  направил сам...бижутата,които гледаха майка и дъщеря и бродериите,спомените,в които потънаха..Хасип под влияние на срещата с Назан размисли и отиде да види вс.Балдар,а те го приеха в дома си..цялото сем..вс.беше мн.вълнуващо..
Чичек и Хакан също ме трогнаха-най-после и тя е щастлива,макар да има нотка тъга в погледа и,когато се сети за брат си....Добре,че Лара я прие и сама подтикна нещата да се вземат баща и и кака Чичек Grinning..
А Явуз си получи заслуженото.Жалко,че до последно им трови живота и мн.време отнеха да покажат докато го хванат и накажат,но такова е решението на сценаристите.
И така ,като изключа тия малки нещица,ЛиН е един незабравим и мн.хубав сериал,който ме докосна и ще се връщам  да гледам.Тази любов на Саваш и Ясемин е като приказка,нищо и никой не успя да ги раздели,не се поддадоха на провокации и манипулации,на ревността си,дори и да се скарваха бързо им минаваше,единият винаги подаваше ръка на другият,подкрепяха се и черпеха сили един от друг и най-важното-вярваха си безрезервно и без колебание.
Да не забравя да кажа също,че ми хареса играта на всички актьори-всички бяха невероятни и така пресъздадоха чувствата и емоциите  на героите,че аз ги приех като реални хора ,с тях страдах и плаках,с тях се смях,преживях толкова вълнения,които никога няма да забравя.

# 21

Искаше ми се да видя Яска с булчинска рокля,сватбата им,трапезата на мира,отварянето на фабриката,сватбата или бъдещето и на Чичек с Хакан,на Назан,какво се случва и с нея,също и излизането на Мустафа от затвора,Шахнур дали доживя раждането на внучката си.Тук малко не ми хареса ,че го оставиха това на фантазията на зрителя

Бори  финала ми нареса само до някъде ,но ако не беше завършил с хепиенд за Саваш и Китка  Thinking в противен случай нямаше да има смисъл от цялата  борба на Саваш  а да не говорим колко болка изживяха с Ясемин , не ми хареса че гонихме Явуз до финала,като наистина можеха да дадат всичко за което си описала и най вече да видим двата аширета начело със своите аги седнали на една трапеза ,защото според мен това беше главната идея на сериала,освен това и да вдъхнат надежда на момичета в положението на Чичек и Наазан , това го подсказаха с думи за Наазан , но съвсем явно показаха че и за Чичек настъпва нов живот ,похубав ,по-щастлив ,и за фон истинската голяма любов на Саваш и Ясемин която издържа на всички бури и препятствия  Peace

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 10:39 от Свет_ВАРНА

# 22
А това си остана във фантазията на зрителя  ooooh! ooooh!

много ми се щеше да го видя Савашко как си гушка малката щерка  newsm53

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 10:52 от Свет_ВАРНА

# 23
Страхотен тандем бяха двамата ,дано в бъдеще съдбата отново се усмихне и даде втори шанс , както на тях така и на многобройните им фенове Peace отново да се насладят на страхотната им игра  ,дори и в игрален филм да бъде ,пак ще сме доволни  Peace

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 10:50 от Свет_ВАРНА

# 24
# 25
# 26
# 27
Здравейте  ЛиНки сладурки  Hug Hug Hug
Снощи ви оставих в края на миналата тема ,а днес ви намирам вече на втора страница на новата тема smile3521.Браво на вас милички мои  smile3521
Кеии  Hug Hug Hugмерси за новата ни прекрасна тема  smile3525 smile3525 smile3525  и за хубавото инфо,превода на статията  и снимките на Нургюл от Рим smile3525 smile3525 smile3525
Чудесни думи е казало това момиче за Нургюл-красива ,елегантна и много мила  smile3521.Ето това е нашето момиче пък които иска да си разправя че е вулгарна и не можела да играе.Не може ,не може ама сериала и Асмалъ конак е на първо място в класацията за най-добрите сериали през последните 10 години.Много ми харесва Нургюл с тая бяла рокля дето се беше барнала снощи в Рим.И косата и ми се струва малко изсветлена като че ли.Тази фенка е щастливка-видяла е Нургюл и ще види и Мурат във Ватикана .Дано и него да успее да снима  smile3521
Руми Hug къз мерси за кафенцето   bouquet
Бори Hug завършека на ЛиН и мен ме остави малко неудовлетворена .Сериала свърши хубаво като ни показа какво е станало със Саваш и Ясемин в бъдещето ,но можеха да ни покажат и за другите по нещичко.Не беше необходимо да ни занимават до последно с Явуз ,ноооо нищо нали завършека е хубав това е важното  smile3521
Светле Hug

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 11:27 от Eny87

# 28
Снощи серията на Сускунлар много ми хареса.Мурат беше прекрасен и последната сцена където беше на колене и казваше -какво направих аз ме натъжи много  smile3518.Другия ми фаворит е детето което играе малкия Еджевит .И то милото направи голяма игра.Как  се молеше на Саид да пусне другите пък него да остави да излежи едногодишната присъда.Душичка миличка  smile3518.Много ми хареса номера дето Еджи го врътна на оная мръсна гнида  Саид-няма вече човек с име Саид  smile3521.Това заслужава мръсника да се въргаля в праха  smile3511.И като си взема чантата спарите Еджи също беше голям пич и тия очила само ги слага и ги маха  smile3521

# 29
  • Стара Загора
И на мен ми се искаше да видя товаСаваш и дъщеричката му,но нищо ,важно че свърши хубаво,можеше да има трагичен или отворен финал ooooh!.
Светле Hug ,Ени Hug

Общи условия

Активация на акаунт