След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
# 661

На мен гифчето ми изчезна,но поне клипче намерих с този момент! Hug

# 662
# 663
# 664
# 665

Да не ви си приядат спагетки? newsm78

# 666
А сега да си напиша коментара по втора серия на ЛиН  smile3521
Серията почна интересно със срещата на  Саваш  и Лейля.По интересно стечение на обстоятелствата те се срещнаха ,Саваш помогна на една лелка да си събере изпопадалите покупки и я закара до дома и.Още мъничко късмет и щяха да се видят и с  Пепеляшка ама не стана  smile3521.Ако Лейля знаеше само кой е тоя услужлив мъж и колко много той ще промени живота на любимите и хора в бъдеще  може би изобщо нямаше да се качи в колата  му  Joy Joy Joy Joy Joy
Саваш едва убеди Чичек да приеме бердела .Ахмет Моран през цялото време се държа по неговия си отвратителен начин ,Толкова е надут и ехиден че ще рече човек  ,че не пренася наркотици ами е кралска  особа .Шахнур и тя не му отстъпя по високомерие .И двамата държат в ръце броеници ,говорят за традиции ,за морал и за Бог ,а в същото време продават хероин на хората .Интересен морал имат  newsm78.Та така ожениха Саваш  и Чичек ,като при религиозния брак даже и булката не присъстваше беше представена от един мъж ,вероятно роднина .При светския брак нямаше начин трябваше и тя да е там и да се подпише обаче.Ахмет Моран супер щастливо поздрави Шахнур,че съюза им е отново скрепен и може да си продължат бизнеса.Саваш хубаво му го рекна на дъртия козел-Доволен ли си вече успокои ли аширета.АМ му вика пак с ехидна усмивка Успокоих ги ,а Саваш му каза-Продаде дъщеря си като стока два  пъти ,може да спиш спокойно тази вечер.И най-накрая самодоволната усмивка на АМ се стопи .Горката Чичек и стана зле като видя че местят дрехите на Саваш при нея ,ноооооо Саваш ага набързо разпредели да му върнат нещата на старото място .Чичек сега е доволна ,но само няколко серии по-късно вече ще се чуди как да се вмъкне в леглото при Саваш ,но вече ще е късно .Лелееее Мама Шахи с какъв фанатичен блясък в очите каза на сина си -светлина ан очите ми ти ще продължиш името на Балдар ,Ама Саваш не ще или по скоро не ще с Чичек да го продължава името .Само ако знаят и Саваш и майка му че така желания наследник вече е създаден  smile3521
Саваш беше сладък като попита на закуската Чичек до къде е с ученето ,и че трябва да продължи и в Истанбул да се обучава .Шахи и Назан щяха да се гътнат пот злоба ,а Чичек горката не знае на къде да погледне  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Шахнур казва на Саваш недей синко грях е да подвеждаш момичето ,а той и казва Не я подвеждам наистина ще ходи на училище .Какво  нали ми е жена мога да правя с нея каквото искам  Joy Joy Joy Joy Joy JoyПрав е човека негова собственост е каквото иска това ще прави-ако иска ще я убие ,ако иска ще я накара градина да копае ,ако иска ще я обучава .Най-накрая Чичечето изкара късмет  smile3521
Появи се и Зейнеб да помага на Саваш ,а той откри аджеба от къде идват голените пари на фемилито .А Мехмет отиде най-нагло в дома на Ясемин  smile3511

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 20:14 от Eny87

# 667
# 668

Страхотни са Мурат и Нургюл - прекрасна игра, излъчване, истински професионалисти.  

# 669

Аз духвам!До утре! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 670
Хриси Hug,  отдала си се на гифчета и колажи  smile3501
Тони Hug Ени  Hug страхотни коментари

# 671

Руми, Ени, Тони!  Hug Hug Hug

Момичета, хубаво е да преговаряме ЛиН, но тези дни не ми се гледат първите серии.Занимавка друга за разтоварване и отпушване на емоции си намерих и дано не ви е досадно.

# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт