След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
 Момичета, хубаво е да преговаряме ЛиН, но тези дни не ми се гледат първите серии.Занимавка друга за разтоварване и отпушване на емоции си намерих и дано не ви е досадно.
http://media.share.pho.to/5nIT/55e5f426_o.jpeg

Хриси newsm51,душичко,нали знаеш че сме ненаситни,ако не вярваш питай Танчето.Колкото опвече творите,тилкова повече искаме.Ние ще си правим преговора,а от теб нагледния материал.И ти доволна,а ние още повече.Само не виждам подписче на колажите.

# 676

Танче, чудесни клипове, колкото и пъти да ги слушаме и гледаме оставяш ни без дъх, правиш толкова много хора щастливи
Хриси, хич не ни досаждаш, твори на воля, а ние ще се кефим

# 677
   Чук-чук, приемате ли неканени и вече за постоянно установяващи се гости?
                              wavey wavey wavey Привет wavey wavey wavey
      Най-после приключи моето заточение и ерата на гадния флашко-нет. Таааа добър вечер сладуранки  Hug Hug Hug гушкам ви силно всички, толкова много ми липсвахте  Hug набързо по диагонал разбрах само, че сте започнали преговор на любимото ни сериалче, към който и аз в най-скоро време смятам да се включа и че Хриси си има ново занимание  Hug браво слънчо, видях една малка част, но колажите са страхотни, продължавай в същия дух  smile3525 Поздрававам и всички празнували вчера  newsm51
      Хвърлих и един бърз поглед на транслейшъна за 20 епизод на Султан

"Сериалът „Султан“, излъчван по канал „Д“ завършва с бляскав/забележителен епизод, пълен с изненади в понеделник 29.10.2012
   Султан успява да привлече/изненада шефа си (собственика на ресторанта) с невероятни бисквити. Сега нейния бизнес върви в правилната посока. За Шейхмус обаче нещата не се развиват толкова добре. Айше взема решение да запише Франсоа на училище, преди да го обсъди с когото и да било, без да подозира, че по този начин ще си създаде огромен проблем.
   Единственият човек, който може да ги спаси в този момент е Дениз, като зависи от Султан дали ще успее да убеди Дениз за това. Султан е съкрушена, когато научава истината за Франсоа. Това обаче не спира желанието и да им помогне.
   Междувременно Еркан няма никакво намерение да стои и да гледа как семейство Кендир процъфтява. Той има план, който задейства, за да ги унищожи веднъж завинаги.
Султан, сбърквайки като мисли, че Шейхмус се е върнал заради нея, сега осъзнава че човекът, за когото го мисли е само един добър приятел, научава от хората около себе си, че Фаик всъщност има чувства към нея и преобръща нейните емоции/чувства с главата надолу. (До този момент) тя не е била в състояние реално да опознае хората толкова добре, колкото тя мисли, че го е правила…"

Най-вероятно тук там съм допуснала доста грешки, но предварително се извинявам, че малко не съм в течение на нещата последно време, и с езика май вече срещам трудности, с тоя немски взех да затъпявам и да забравям английския. Стига оправдания, връщам се назад да чета и да се нагледам и наслушам на красоти  Hug

# 678

А това клипче ми стана едно от любимите, слушам си го на тръстиката с кеф
Охо, какво виждат моите очи познат ник -  Усмивчице   wavey wavey wavey  Привет, мила!  Изгуби се, много се радвам , че се появи Hug

# 679

Усмивчице!   Hug  Heart Eyes Много се радвам, че си вече сред нас. И веднага си се включила с превода за Султанката ни.Чудех се дали ще се появи Ени, а ти много хубаво ни изненада.   bouquet   bouquet

Сонче!   Hug Нямам още такива умения, че и подписче да слагам.  Joy Joy Joy JoyНямала си баба работа, седнала пред компа. Joy Joy Joy Joy Joy

# 680
 Усмивчице, добре си се завърнала! с малки прибежки и ще настигнеш групата. И аз не съм се включила в преговора на Лин, но чакам да стигнат 7-ми еп, аз от там го гледам. Малко от първи и директно на 7-ми. hahaha hahaha hahaha
  Руми, кой е този клип, че не му слагаш линка, не тръгва така, сигурно  вързан от тубе или дейли и не мога да го разпозная по размазаната картина. И онзи ден пак така го беше пуснала и все да те питам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 681

Танче!  Joy JoyНали е от моя канал. Joy Joy

http://vbox7.com/play:md754739cb - Savas & Yasimin ~ Yemyesil Bir Deniz Senin Gozlerin

# 682
# 683
Усмивчице, добре си се завърнала! с малки прибежки и ще настигнеш групата. И аз не съм се включила в преговора на Лин, но чакам да стигнат 7-ми еп, аз от там го гледам. Малко от първи и директно на 7-ми. hahaha hahaha hahaha
  Руми, кой е този клип, че не му слагаш линка, не тръгва така, сигурно  вързан от тубе или дейли и не мога да го разпозная по размазаната картина. И онзи ден пак така го беше пуснала и все да те питам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Танче, слагам линк, но не ми се получава защо ли  newsm78 и то наистина само с този клип, но виждам,че Хриси е написала, а кой изпълнява тази песен

# 684
# 685
  Руми, той не е качен директно в бокс, а в тубето и затова. Simple Smile А ето го от тубето, за да тръгне така.

# 686
  Руми, той не е качен директно в бокс, а в тубето и затова. Simple Smile А ето го от тубето, за да тръгне така.

Танче, много благодаря! newsm51

# 687

Руми, когато слагаш клип по този начин трябва да гледаш дали е качен в Бокса или е прикачен от Тубето и Дейлито. Има разлика и си личи само като се погледни картичката на клипа.

Ето един много любим, но тя Танчето е виновна.   smile3503  love001  Joy Joy

Savas & Yasemin ~ Ikimizde кaybettik

# 688
# 689

Руми, когато слагаш клип по този начин трябва да гледаш дали е качен в Бокса или е прикачен от Тубето и Дейлито. Има разлика и си личи само като се погледни картичката на клипа.

Ето един много любим, но тя Танчето е виновна.   smile3503  love001  Joy Joy

Savas & Yasemin ~ Ikimizde кaybettik

Хриси, знам,че е така никога не съм имала проблеми, но единственно с този клип

Общи условия

Активация на акаунт