След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Усмивчице миличка  много се радвам да те видя  Hug Hug Hug.Много ни липсваше да знаеш  Hug Hug Hug Hug.Много добре даже си превела резюмето за 20 епизод на Султан  ,мерси   bouquet  bouquet  bouquet
Хриси много са хубави колажите smile3521 продължавай къз  smile3521
А пък Султан чак сега ли разбра че Файк я харесва  newsm78.Ми то слепите ,глухите   го разбраха само тя не е чатнала. smile3521.А тоя па Еркан какво толкова не харесва фемилиото на Шейхмус  newsm78

# 691
# 692
За Лека нощ!

Усмивчице,добре си ни дошла! Hug Hug Hug
Момичета, Hug Hug Hug Hug

# 693
# 694
# 695
# 696
# 697
# 698
  • София

Аз пък снощи гледах и 7-ми и 8-ми. Не мога на час по лъжичка. Аз ги гледам на маратон. Най-хубавото нещо е да ги гледаш един след друг без да спираш, колкото е възможно по-дълго. Зависи от това колко време имаш, де, но си е кеф. А най-готиното е, че като ги гледаш един след друг  тези епизоди, в които е началото на любовта между Саваш и Ясемин виждаш как перфектно е написан сценария. Няма накъсване, няма неточности. Явно е, че е снимано без прекъсване, действието върви гладко и отговаря на сезона. Единственото несъответствие е, че Йомер е роден според документа на 11 август, а дрехите на Ясемин, майка й и Нуриш бяха почти зимни.  И въобще през цялото време на бременността й, когато тя беше в Бодрум беше все зима. И после, когато тя отиде да даде бебето на рускинята беше с палто, а беше съвсем скоро след раждането.  Но това го прощаваме, защото всичко друго е много хубаво.

За днес толкова умуване, утре пак. Лека нощ на всички

# 699
Добро утро,момичета ! wavey wavey wavey

Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички!

Скрит текст:
И мекички в неделя

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 07:42 от rumi_2

# 700
# 701
# 702
# 703

Добро утро!

Руми!  Hug Мерси за закуската, ранобуднице!   bouquet

# 704

Виждам моите гифчета и колажи с Мурат и в други теми, но там не харесват Нургюл и тези ще си останат само за нас. Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт