Отговори
# 360
  • на брега на морето
Добро утро! Grinning
Днес Кирил става на 4 месеца. Heart Eyes

Честити 4ти месечинки и на бебчетата на Ема, Селика, Ел и Катя 123 и 5та месечинка на Цанкова! Hug Да са ви живи и здрави сладурчетата!  bouquet
Ние сме добре. Вече спи по-малко. 1-2 ч сутринта и 1ч следобяд. През другото време и аз гледам да го забавлявам. Ту на постелката за игра, ту на спалнята, ту в шезлонга с мен в кухнята, пускам му музика, пея му, играем си, книжки, разнасям го- пълна програма. Вечер си търси компанията и на татко си. А най-обича като се глезим тримата. Heart Eyes За сега успявах да излизам и всеки ден с количката, а някой път и с кенгуруто. Но нещо май пак се развали времето(силен вятър). Thinking Дано утихне скоро.
Наполи, хубав пост. Hug
Усмихнат ден на всички! Hug  bouquet

# 361
  • Сливен
Рая, чудесни заглавия, браво  Hug
arch.mae , зачервените бузи са признак за зъбки - моят син беше така от 3,5-4 -ия до годинката, когато вече имаше 16 зъба. И аз като теб съм студентка, но съм и в друг град и направо се побърквам от тичане, но засега съм една от най-сирозните, няма как да у друго, защото уча с 93-ти набор, които са още с детски разбирания.
Николаева, разбирам те напълно - и моето момче като беше бебе, беше с железен режим на спане, та сега се виждам в чудо, ама няма как и така ще я караме  Hug
Нели, и ти липсваше  Hug
Селика, нищо не е станало (за чорапа), така или иначе трябва в един момент да смесим прането. Но те разбирам и теб за това, че ти се е насъбрало  Hug
Не се шашкайте , че сте останали сами с бебето, на мен така даже ми е по-готино, защото като има някой при мен се изнервям, предпочитам като съм тук аз да се грижа за нея и ме дразни когато я вземат о тръцете ми. Чак се чудя на тази ревност от моя страна, защото с Алекс я нямаше  newsm78.
Честити месечинки   bouquet
Хубава седмица  Hug

# 362
Здравейте, за оставането сама така ми беше криво, защото моя мъж има нама през седмица за по седмица го няма я в Германия, я в Индия. Обаче днес като си погледнах къщата пак разхвърляна и чинии за миение има, а като си бяхме самички вс подредено, не се налага да готвя и т.н. А уж помага таткото, аз ли имам прекалени изисквания за помощ?

# 363
Здравейте, момичета!
Да ви кажа ние с Алекс много често сме сами, понякога и по няколко дни. И аз като Ихтиандра ще кажа, че като сме си сами е много по-подредено, отколкото като сме тримата. Освен това като сме сами е по-лесно да си спазваме режима, иначе като има още някой, Алекс се разсейва, не заспива бързо, после пък се изнервя и т.н. Честно казано аз не ревнувам, но пък тъй като основно сме сами, Алекс трудно се успокоява в други хора, като го гушне някой друг и той все в мен гледа и ми се смее. Но за мен е важно да го направя по-социален и да не се притеснява от други хора, които естествено са ни близки.
Рая, заглавията са прекрасни и много весели.
Мелина, честита месечинка на Кирил! Да е здраво, усмихнато, послушно дете! Честито и на останалите, кото имат малък рожден ден днес!

# 364
Само че, моето оставане сама няма да е точно такова... Ами мъжа ми си спи в нас, ама примерно се прибира само да спи и да яде, че и за работа си взема обяд. и така... хем сами, хем трябва да го мисля   какво ще яде...

# 365
  • на брега на морето
arch.mae , зачервените бузи са признак за зъбки
И в моята книжка пише така. Peace
Съни 29, благодаря. Hug И ние основно сме сами през деня. Но ходим на едни събирания на майките с бебчета от градчето, а след седмица тръгваме и на басейн. Отделно като излизаме из градчето редовно някой му приказва. И аз така искам да е социален. Само че това за мен не включва да давам да го държат. Naughty Последният път така една норвежка искаше да го държи(здравно-социален работник при това) и го сложи на масата да сяда. #Cussing out От тогава се зарекох да не давам на никой повече да го държи(освен мен и мъжа ми). Забелязах, че като му говорят жени винаги се усмихва, а като му говорят мъже е обикновено е сериозен. Laughing

# 366
Изпрах един чифт чорапи на мъжа ми с дрехите на беба... добре, че преди това пускам изплакване на напишани пелени с антибактериален препарат.... Въпреки това много ме е яд.. чак си поревах малко...
е ти пък!!!Как може даже да ревеш за такива неща.Направо ме разби....
Аз никога не съм деляла дрехите,дано знаеш че прекалената хигиена е нож с две отриета

# 367
Здравейте,
Влизам за да Ви почерпя днес навършваме 4 месеца Heart Eyes

Честити месечинки и на другите ни бебешори Heart Eyes
И аз да Ви се оплача, когато оставя малката на майка ми, както вчера. След като се върнах къщата беше нагоре с главата, толкова се юрка около Сияна. Много се ядосах, защото аз сама с малката успявам да изчистя, да сготвя, и да подредя. А като ги оставя все едно са две малки деца  Joy
Постоянно сме сами и когато сме повече хора в нас се изнервям, защото е разхвърляно много, а аз изобщо не обичам. Но какво да правиш Laughing
Сиси вече започна много да ме тероризира, през деня се приспиваме само на ръце, и като тръгна да я оставям в креватчето започва един рев, и се налага да лягаме заедно да спим. Поне съня да си взема, но от това не спане вчера заспа в 4ч. следобяд и стана чак в 10  #Crazy И сутринта станахме в 6ч. едвам гледам, но ще изкарам до 7ч. и лягам заедно с нея. hahaha
Аз пък момичета не деля дрехите на Сияна като ги пера вече, и до момента да чукна на дърво ни няма нищо.
Аз Сиси не я давам да я гушкат не за друго, ами започва да плаче и нервничи. Май си е свикнала само с мен, надявам се занапред да се променят нещата. Защото и с роднините ни се държи по същия начин. Баба ми ни дойде на гости, ами това дете само като я видеше и се скъсваше да реве, чак ме хвана срам малко, но съм безсилна.  Sad Накрая жената си тръгна, че то няма спиране с този рев.
Момичета хубав ден от нас  Heart Eyes

# 368
Леле, вие пък ме разбихте с това, че не делите дрехите...  аз май съм маниачка, щото не мога да си представя да не ги деля на този етап....
Преди малко дадох 2-3 лъжички пюре от картоф... На Хип смесено с малко мляко...  Това пюре е много гадно, ама като нямам хубави картофи да и направя домашно..

# 369
Суперска темичка си имаме както винаги, ама аз все се включвам по средатата . Напоследък не ми остава време за форума Sad Статистиката на първа страничка е много забавна! Поздрави на всички!

# 370
Здравейте и от мен!
Днес много сте активни, чак се връщах да ви чета  Mr. Green, да не би да е лошо времето из София и вътрешните части на страната  newsm78
Първо честити месечинки на Кирил, Сияна и останалите бебчета, които празнуват.  Hug Да са ни много здравички и послушнички  Mr. Green
Ема и аз съм същата за подреждането вкъщи, гледам всичко да ми е наред, но оставя ли Илиан с баба му, стой и гледай като се прибера  Joy, но пък нищо не казвам, защото съм благодарна че съм успяла да свърша нещичко докато се гледат  Party
celika я мила не се притеснявай и плачи за такива неща, след години ще се смееш на случката.  Hug Разбирам че ти тежи, че се оправяш сама, но пък после ще се гордееш с това, а твоето момче, не се ли впуска вече да помага, ако не - лесно можеш да го научиш. Когато почива, връчваш му беба и казваш че излизаш защото имаш спешна работа  Mr. Green. Винаги трябва да има първи път, и така той ще оцени пък какво ти правиш докато той е на работа  Hug
Райче бързо оздравяване на вас, чудесни заглавия  Hug Надявам се, че Дарийка поне е добре  Hug
Нелка честит ти именник със закъснение, това което казваш - същото е и при останалите мами навярно  Joy
Мел и Ема, като гледам какви невероятни изкушения сте постнали за почерпка и ми напомнихте, че в хладилника имам плодова пита, която смятам днес да опустоша с моето момче и каката.

# 371
  • Sofia
Здравейте момичета!!!

Влизам да ви споделя радостната за нас новина: днес сме на 3 месеца и 22 дни и
Първо зъбче имаме си вече ние.
Проби лявото ни долно зъбче, но много малко остава и на дясното.
При нас малко съвпаднаха събитията с вторите ваксини, та от тогава се буди към 1ч. за едно сукане и после в 5ч., но не мога да кажа от зъбите или от ваксините е това.
Вчера като цяло по-малко сучеше и вечерта с таткото обикаляхме до 20ч. улиците на Горна баня та да спи детето, че в нас нито сън нито сукане искаше. После си заспа сладко.
Чесно казано по-малко е плюнченето, макар, че тя от скоро проточи лигичките.
Дано така изкарат всички зъбки леко и спонтанно.

Честити месечинки на всички бебоци и да са живи и здравички.
Загорели бузки - Вчера спа предимно навън и днес също, та и нашите бузки за зачервени, но чесно казано са по-скоро загорели, уж слънцето не е силно, но си пече.
Рая каква е тази скарлатина, дано мине всичко бързо.
За гушкането и нашата Сияна не харесва всеки да я гушка. Аз давам, но като започне да нервничи си я взимам.
Ето едно заглавие и от нас
Първо зъбче на вратата чука, сладко ЮЛЧЕ срички вече гука!

# 372
ехаааа Ради честито ви първо зъбче  Hug

# 373
  • Sofia
Забравих да спомена, че днес ни снимаха с кучето и Сияна от БНТ.
Правят филм за бездомните кучета. Мъжът ми им вика направете филм за дупките на Горна баня, тези кучета не са интересни вече....

# 374
Честито първо зъбче на Сияна  Hug
Ради, забеляза ли дали преди да избие зъбчето, ръбчето на венеца е изчезнало  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт