Отговори
# 345
Изпрах един чифт чорапи на мъжа ми с дрехите на беба... добре, че преди това пускам изплакване на напишани пелени с антибактериален препарат.... Въпреки това много ме е яд.. чак си поревах малко...

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 10:55 от celika

# 346
Нели ,много е фотогеничен малкия .Аз рядко мога да го хвана да гледа в апарата .
Селика какво толкова е станало -не реви за глупости .Има толкова по- важни неща .Оправи ли се бебчето нали казваше ,че е хремава и кашля ?
Антония честит ви празник и на вас .
ЧИД на всички носещи тези имена !
И при нас едно и също -преди с кеф си стоеше на шезлонга и си приказваше и риткаше .Сега му омръзва бързо и иска да го разхождаме из стаите .Много е смешен -не е доволен само да е на ръце ,трябва и да обикаляме .

# 347
ell7, ходихме при педи и тя каза, че е здрава. Кашля и похърква понякога, защото и се събирал секрет, но това било нормално, защото бебетата имали заден ринит. Изписа ни спрей за впръскване.. за прочистване сигурно. Също ни изписа и осцилококцинум, но него още не съм и го давала.. може би сега преди ядене ще опитам, че баща и е малко болен...
За реването--- то всъщност не е само за това, ами просто ми се насъбра пак....  станах с лошо настроение от един сън... или по-скоро видение в полусънно състояние....  А като си помисля, че ми престоят 3 дена да съм сама с беба денонощно... сигурно има майки, които често са така, но на мен досега не ми се е случвало.

# 348
  • Варна
celika все едно аз съм го писала твоя пост!!  Simple Smile Да ти вдъхна малко кураж - и аз останах сама - днес ми е 3-ти ден  Laughing. И аз като теб много се притеснявах, ама така добре се оправяме, че чак не мога да повярвам! Сякаш като знам, че няма кой да ми помогне, се организирах по-добре от колкото когато и таткото е с нас  Mr. Green И сама къпах бебето, и прах и готвих.... ще се справиш и ти, ще видиш  Hug

# 349
Мерси Снеж Simple Smile

# 350
Здравейте, мами,

За задната хрема да споделя какво каза нашата педи! Не е хрема, ако не пречи на бебето и се проявява предимно като спи. Това е слюнка, която бебето не поглъща и затова хърка и се прокашля. Като почне да седи и да се движи повечко проблемът ще изчезне. Хубаво е да се промива с физ разтвор, за да кара бебето да преглъща слюнката. За успокоение може да си пуснете микробиология, но ко не се влошава е абсолютно нормално.

Да ви кажа, че ние още борим скарлатината - Алекс е по-добре. Дано да няма усложнения.

Чета ви, но нямам никакво време да пиша, защото съм самичка с децата. Но пък и мен ме озари една муза и имам две предложения за следващите теми:

Пюрета, каши или сокче ще пробва юлското отроче.....и
Първи зъбки ще пораснат тука, юлско бебе плаче или гука

Спокоен ден, мили момичета. Добре, че сте вие да си сверявам часовника  Hug

# 351
Райче, чудесни заглавия си намислила.
Ние вчера ходихме на ресторант, зарязахме бебчо при свеки. През цялото време си мислех, че му е било мъчно за мен и нямах търпение да се прибера, а когато отидохме да си го вземем се оказа, че нашия сладко-сладко си е спал. Малко ми стана мъчно  Weary защото все си мисля, че трябва най да му е хубаво с мен, а понякога не се получава и се ядосвам. Може би е някаква доза ревност от това, че много се радва на други хора, незнам... Яд ме е много, когато ревне и аз не успея да го успокоя веднага, а когато се появи някоя от бабите или баща му и се усмихва веднага и спира да реве. Не го разбирам това...  smile3511 и започвам да си мисля, че проблемът е в мен  newsm45
Ох, много се отнесох

# 352
  • Видин
Привет и от нас Hug
Не съм сядала от две седмици на компа, или ако седна е за 2 мин.
За косопада, и при мен е страшно положението, но повече ме дразни това, че минавам по 3 пъти на ден паркета и пак си има коса навсякъде Crossing Arms

# 353
Celika, ако ти се е появявал херпес и през бременността, да знаеш, че детето ти със сигурност е носител на вируса. Аз имах доста херпеси през бременността, пих Биозин мама, преди бременността пих Ацикловир таблетки, уж трябваше съвсем рядко да ми излиза....ама друг път. Та при мен явно и двете ми деца са носители на херпесния вирус заради бременността, до момента не им е излизал. А аз си ги целувам.

# 354
Селика ,спокойно ще се справиш .
Мама Рая ,къде я намерихте тази скарлатина -бързо оправяне на Алекс и дано не зарази беба .
Марсинка, радвай се че не е толкова привързан само към теб .При мен е обратно само аз мога да го успокоя.
Ами то май есен по принцип си е сезона на косопада  Thinking.
Лека вечер ви желая!

# 355
 Селика,ще се справиш разбира се  Hug Погледни от друга страна нещата - имаш възможността да си сама с малката душичка, да се радвате и опознавате. Аз по стечение на обстоятелствата съм си сама с малкия, тати се прибира след работа в 18:00 ч. и така е свикнал малкия с мен, че като го оставя на баща му, аз да свърша нещо, и като ме види веснага започва да плаче, сякаш ми се оплаква или по-точно ми се сърди, че съм го оставила Mr. Green
Марсинка - да ти кажа и аз много го ревнувам моето синче, свикнах да сме си само тримата, а скоро си идваме за празниците и ще се запознава с родата, има да го целуват и да го глезят Crossing Arms Особенно родата на мъжа ми #2gunfire

# 356
Добро утро момичета,
Станах, че имам малко да чертая за университета, ама едвам отлепих.. Не знам вие как сте, обаче аз усещам, че имам нужда от мнооого повече сън от преди. Предишните семестри винаги си вършех нещата през нощите. Особенно последните 1-2 седмици често ми се случваше да имам 30-40 часа без да спя. А сега това ми се вижда абсурдно  Rolling Eyes Ето и сега си навих часовника за 4часа, ама ето, че чак сега станах и още даже се мотая и не мога да се концентрирам Grinning Дано успея да си направя нещата навреме, защото явно не мога да разчитам на последния момент както винаги.
Забравих да ви кажа, че и аз бях 2 дни сама с Макси. Само дето чичо му доиде 2 пъти за да изведе кучето. Да ви кажа изобщо не усетих разлика.... Дали съм сама от 8ч до 20ч или от 8ч до 20ч на другия ден... той малкия все си ме занимава с нещо...

# 357
добро утро и от мен
мам рая супер заглавия може и това сокче каши и пюрета ще опитат юлските дупета  Laughing
момичета да ви попитам за марка сокоизтисквачка или чопър добър да върши работа  Simple Smile

# 358
  • там някъде
Здравейте момичета! Чета ви редовно, въпреки че не пиша често. Всеки ден ви преглеждам и във фейса. Страхотни са малките мъничета, много сладки и усмихнати. Включвам се само да кажа:
Марсинка, Розалинда26 момичета не се притеснявайте и не ревнувайте вашите слънца. И аз като вас с първото дете голяма ревност, дразнех се от всяко докосване на сина ми от чужди хора, недай си боже да вземе малчо да се усмихне и да гука на някой. Бях го оставила на свекървата да го гледа, а аз пътувах за държавния си изпит до Варна. Връщам се след2дни, надявайки се, че той е плакал за мен, даааа ама не. Нашия човек бил много спокоен и доволен  Laughing Сега след 10годишна равносметка само се подсмихвам на тогавашните си притеснения. Независимо, че децата ни обичат най-много мама и тате, те също така изпитват обич и привързаност към своите баби и дядовци. Не можем да ги лишаваме от това, както и не можем да се сърдим. Освен това установих, че всичко се връща. Ето на, сега имам нужда от помощ вкъщи и за бебето, обаче моите баби не могат да ми помогнат (по различни причини нямат физическа възможност). Аз се оправям сама с двете деца, домакинството и всичко останало. Та основната ми мисъл в целия ферман дето го изписах беше - да се радваме и да ценим присъствието на хората около нас, защото знаете оценяваме нещата за съжаление чак когато ги загубим.  Peace

# 359
Абе и аз много пъти съм оставала и вечер сама... През деня все сме си сами де.... Ама вчера бях много изморена цял ден.. Бях спала до 5 (с едно прекъсване за ядене де) и през деня се чувствах много кофти...  Някак си почти не чувствах нищо.... гледам беба и не мога да и се зарадвам.

danita05, сокоизтисквачката е важно да е мощна, за да има високи обороти. Иначе ще прави нектар, а не сок. Моята е Браун и съм много доволна. Може би е хубаво да е черна, защото морковите много цапат и се мият мнооого трудно.

Общи условия

Активация на акаунт