Въпроси към Класически хомеопати 23

• 39 803
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Е, ми практиката го доказва.
Когато не си готов за лечение, и не само, за каквото и да било, няма да стане работата. Това си е чиста перифраза на "Насила хубост не става" Simple Smile

# 241
Здравейте!  Hug
Някой да ми каже Carc от какво може да е съкращение?

Carcinosin
Благодаря!

# 242
Здравейте може ли да попитам дали е правилно да се спрат всички кортизонови ...и изобщо всички алопатични лекарства при започване на хомеопатично лечение например на астма? Ако се спират това внезапно ли става или поетапно ?
Не забравяйте,че хомеопатичното лечение е индивидуално. Има случаи, в които медикаментите могат да се спрат бързо, други, в които се изисква малко време и някаква постепенност и такива, при които трябва да се действа много внимателно. Това е от компетентността на хомеопата ви, надявам се.

# 243
Добро утро!

В момента по Нова тв продължава дискусията за хомеопатията. По-късно ще пусна линк като качат предаването. Днес темата продължава в духа хомеопатия срещу конвенционална медицина. Само че представител на хомеопатията е д-р Атанас Михайлов, който доколкото съм запозната предписва по схеми и по няколко лекарства. Кардиологът д-р Марчев, който е от другата страна обаче ми се стори, че доста се поизнерви. Приравни ефекта от хомеопатията с ефекта от вярата и молитвата пред икона  Shocked . Има бисери. Ще видите по-късно.

Palia не знаех за тази нова практика. За съжаление датите, които са останали са с доста неудобни пунктове за мен. Но все пак ще помисля преди да пристъпя към действие (от гледна точка само на изхвърлянето, не на употребата.)

Дарина, доколкото разбрах от линка, отпадъците се събират и по заявка от домовете.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 08:42 от Palia

# 244
  • в матрицата
Това е силно казано дискусия...намерили кой да представя хомеопатията..клееавата тинктура и сребърна вода Наско михайлов.. Stop

# 245
Наистина това предаване едва ли ще промени нещо. Споделям мнението на водещата, че този който се лекува с хомеопатия ще продължи, а този, който не се лекува така, няма да се престраши. По-важното за мен е, че доста от лекуващите се приемат лекарства и се лекуват при хора неспазващи принципите на класическата хомеопатия.
Но ще мине време докато стане ясно, че има само една хомеопатия - класическата. В момента явно сме още на етап - действа или не хомеопатията.

PS Сега пък по Нова тв темата е за ваксините.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 09:44 от Palia

# 246
Момичета вече имаме схема на приемане на хомеопатичните лекарства 3 броя са дано има резултат  ooooh!

# 247
И вие явно не сте попаднали при класически хомеопат...  ooooh! Прочетохте ли темата "Информативно за хомеопатията"?

# 248
И вие явно не сте попаднали при класически хомеопат...  ooooh! Прочетохте ли темата "Информативно за хомеопатията"?
не признавам си не съм я чела

# 249
Отделете време.

# 250
http://play.novatv.bg/play/287291/?autostart=true - предаването "Събуди се" от тази сутрин, около 16-та минута

# 251
Моля, Александър или мами от Пловдив да ми препоръчат класически хомеопат в Пловдив. Четох за д-р Жанет Манолова и Любомира Филева, за Ралица Трифонова, но не мога да взема решение. Става въпрос за детето ми,което е вече с 4-5 пневмонии, 4-5 бронхита и куп ангини и други.....Наистина хомеопата в нашия случай трябва да е на ниво. От 2 години се пробване при Боаронски хомеопати в Пловдив и Пазарджик, но нищоооо.......
Благодаря

# 252
  • Пловдив
Моля, Александър или мами от Пловдив да ми препоръчат класически хомеопат в Пловдив. Четох за д-р Жанет Манолова и Любомира Филева, за Ралица Трифонова, но не мога да взема решение. Става въпрос за детето ми,което е вече с 4-5 пневмонии, 4-5 бронхита и куп ангини и други.....Наистина хомеопата в нашия случай трябва да е на ниво. От 2 години се пробване при Боаронски хомеопати в Пловдив и Пазарджик, но нищоооо.......
Благодаря

И още две години да се пробваш пак ще е загуба Peace

Ние сме били при Филева и не останах доволна...ама ми трябваше около година да се осъзная как работи тя Tired

Виж тук...http://homeohelp.eu/bg/component/sobi2/?catid=7

Успех!

# 253
Теди Куцева в Пловдив

# 254
Приравни ефекта от хомеопатията с ефекта от вярата и молитвата пред икона
.....
Дарина, доколкото разбрах от линка, отпадъците се събират и по заявка от домовете.

Дискусионно е това с молитвата, вярата и иконата .... Тъй като в момента се занимавам разни теми свързани с енергиите, бих казала, че това не са неща, които трябва да бъдат изключени.
От това, което чета и лично усещам от хомеопатията, определено става въпрос за енергийно лечение. Но няма да продължа по темата, за да не смесваме нещата.

Ще погледна отново линка. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт