Въпроси към Класически хомеопати 23

• 38 651
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
само за малко  Hug
За мен е ужасно недопустимо,да се "нахлува"и громи в душата на една майка.
Имам предвид как се копира листовката на препарат,които е изписан на  Деси,нима тя не знае какво дава и какви са страничните действия,а някой от вас вместо да й подаде ръка,я линчува.
Точно заради такъв рязък тон много не се доверяват на хомеопатията.

Съжалявам! Не съм и предполагал, че една обикновена официална листовка към лекарство, се приема толкова драматично, в противен случай не бих я цитирал. Вземам си забележка!
Според мен проблемът не е единствено в копиранто на листовката. А в това, че плашите майките. Можете да съжалявате, че сте попитали как е черният дроб на детето, например. И още доста случаи, в които не успокоявате, не помагате, а не знам какво точно искате да постигнете. Никой не иска да го стресирате.

# 466
  • София - Варна - Бургас
aman, разбирам Ви, трябва да се успокояват майките, ще внимавам с начина на поднасяне на информацията, но за мен ще си остане приоритет: първо здравето на детето и второ тревожността на майката. Затова хомеопатията счита за важно, наред с детето, да се лекува и майката. Защото паниката не е най-добрия съветник, нито предоверяването и то с месеци в алопатичните /химически/лекарства, когато дори от тях няма ефект.
   Аз също се опитвам да успокоявам - казах че бавния пулс е и полезен за сърцето, че жизнената сила, сама перфорира тъпанчето и после само зараства и се надявам, че и това е помогнало на tuttifrutti спокойно през нощта да приеме този факт.

# 467
Здравейте, джипито ми предписа Парагрип, но в листовката прочетох че съдържа 4 или 5 отделни хомеопатични лекарства, едното е 4СН каквото и да значи това. От това което прочетох тук като коментарии, вижда че сте против приемането на няколко хомеопатични лекарства. Какво да правя...

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 11:35 от Ina82Ivanova

# 468
Прочетете темата Информативно за хомеопатията и в случай, че предпочетете хомеопатичното лечение намерет класически хомеопат, когото да посетите за интервю.

# 469
 Искам да попитам кое хомеопатично лекарство отговаря на съкращението " Сер" в реперториума?  Предполагам не е Allium cepa.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 21:23 от Assamas

# 470
Прочетете темата Информативно за хомеопатията и в случай, че предпочетете хомеопатичното лечение намерет класически хомеопат, когото да посетите за интервю.

Благодаря DarinaK, четох и видях че трябва да търся класически хомеопат. Моля  някой който има лични впечатления, да ми предложи такъв за София. Предварително ви благодаря.

# 471
  • София - Варна - Бургас
Искам да попитам кое хомеопатично лекарство отговаря на съкращението " Сер" в реперториума?  Предполагам не е Allium cepa.

Ако е: Ceph това е Cephalanthus occidentalis

Имам и друга догадка за името, но предпочитам да запазя конфиденциалността, която вашия хомеопат може би е имал,за да ви предпази от авто сугестия.

# 472
Тате, аз пък няма да ти кажа, че батко пуши... Tired

# 473
  • София - Варна - Бургас

Еее, Мечка, ти май се досети... Wink

# 474

Еее, Мечка, ти май се досети... Wink
Опитвам се да ти покажа колко е нелепо това, което написа, защото хората не са прости!  И това, че тласкаш в посока, в която нямаш работа, особено на чужд пациент!!!

# 475

Ако  е: Ceph това е Cephalanthus occidentalis

Имам и друга догадка за името, но предпочитам да запазя конфиденциалността, която вашия хомеопат може би е имал,за да ви предпази от авто сугестия.

Благодаря Ви много за насоките. Разучавам реперториума и по специално рубриката" страх че болката ще стане непоносима". Там пише точно "Сер". А това лекарство не съм го срещал. Благодаря Ви много и за насоките относно обучението!

# 476
  • София - Варна - Бургас

Ако  е: Ceph това е Cephalanthus occidentalis

Благодаря Ви много за насоките. Разучавам реперториума и по специално рубриката" страх че болката ще стане непоносима". Там пише точно "Сер". А това лекарство не съм го срещал. Благодаря Ви много и за насоките относно обучението!
 В тази рубрика има 2 лекарства, но нито едно не е Сер. И да, едното е All-c

# 477
  • София
По-напред в темата бях споделила, че детето ми е с астма и от 3 седмици не й спират сополите и кашлицата. Свързах се с хомеопата при който ходим и междувременно сменихме 3 лекарства, но нищо, сополите и кашлянето продължават. Пуснах и носен секрет и се изолира мораксела - днес излезе резултата. Опитах се да се свържа с хомеопата, но не успях, разбрах, че е в чужбина. Свързах се с друг хомеопат, който ми беше посочен от моя, но отговора от нея беше, "изчакайте да си дойде и тя ще ви назначи лечение, тъй като е необходимо в този случай конституционалното лекарство" (не зная дали се казва така). Пуснах и есемес, но нямам отговор.
Въпросът ми е в този случай какво се назначава - конституционалното лекарсва или някакво друго, поределено според бактерията, която се е изолирала? еее, изнервям се вече, все когато ми е необходимо, нямам връзка с хомеопата, но...

# 478
По-напред в темата бях споделила, че детето ми е с астма и от 3 седмици не й спират сополите и кашлицата. Свързах се с хомеопата при който ходим и междувременно сменихме 3 лекарства, но нищо, сополите и кашлянето продължават. Пуснах и носен секрет и се изолира мораксела - днес излезе резултата. Опитах се да се свържа с хомеопата, но не успях, разбрах, че е в чужбина. Свързах се с друг хомеопат, който ми беше посочен от моя, но отговора от нея беше, "изчакайте да си дойде и тя ще ви назначи лечение, тъй като е необходимо в този случай конституционалното лекарство" (не зная дали се казва така). Пуснах и есемес, но нямам отговор.
Въпросът ми е в този случай какво се назначава - конституционалното лекарсва или някакво друго, поределено според бактерията, която се е изолирала? еее, изнервям се вече, все когато ми е необходимо, нямам връзка с хомеопата, но...
Ако детето ви в момента е в добро състояние, изчакайте хомеопата си. Това, че човек има бактерия, гъба или нещо подобно, не е спешно, той го е имал и вчера. Целта е пациентът да стане постепенно негостоприемен за подобни неща. Ако всичко с вашия хомеопат е наред, изчакайте го.

# 479

Ако е: Ceph това е Cephalanthus occidentalis

Поредното "ако"!

Общи условия

Активация на акаунт