Въпроси към Класически хомеопати 23

• 38 532
  • 748
  •   1
Отговори
# 660

valin, ако в момента за състоянието на жизнената ти сила (щото и тя се мени с времето) 30 е била висока потенция, се менажира с чаши вода обикновено, и пак по правила. Или слизаш надолу. Пиеш ЛМ1, водят я като най-мека, но аз имам особено мнение към дълбочината на тази потенция. Освен това има и плоски, и обемни потенции, както има плоски и обемни случаи, тъй че дори човек, който приема в момента 15 СН например, след месец по друг повод може да се наложи да пие 30 и т.н., и т.н., и т.н.   Crazy
Мече, приемала съм както 30СН, така и 15СН през 7 чаши, но винаги са ми идвали високи.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 20:54 от valin

# 661
.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 10:01 от letenbriz*

# 662
  • София - Варна - Бургас
Александър, благодаря за отговора.   bouquet

Suzza, и аз няколко пъти вече срещам съвети за такава предвалителна хомеопатична профилактика преди ваксина, но за съжаление така и не успях да разбера логиката. Защо трябва да се намесваме в ЖС без да има изявен проблем, но не претендирам да разбирам много от нещата.
От няколко дена чета старите теми и в главата ми е пълна каша   Crazy

Тъй като не ми се рискува с който и да е хомеопат, който може и да навреди вместо да помогне, остава ми да вярвам в ЖС на дъщеря ми, че ще се справи напълно с обрива.

Мече, благодаря и на теб за коментара. С ваксините мисля, че приключихме. Поне що се отнася до мен, остава да убедя и мъжа ми. Това, което мен ме притеснява е, че съставките няма как да се изчистят от организма й.

Разбира се, че както всеки класически хомеопат не одобрявам ваксините, но и не исках да създавам чувство за вина у някои майки... абе няма угодия.
  За тези, майки, които категорично са решили да слагат ваксини, конституционалното хо л-во би могло до известна степен да помогне, но не и изцяло да предотврати последствията. Както каза по-горе и Мечка, няма гаранция!
 Този път по ясно ще кажа, че особено многокомпонентните ваксини са особено опасни! Хора четете и се информирайте, преди да е станало късно!

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 22:02 от Aleksander

# 663
Александър, благодаря за отговора.   bouquet

Suzza, и аз няколко пъти вече срещам съвети за такава предвалителна хомеопатична профилактика преди ваксина, но за съжаление така и не успях да разбера логиката. Защо трябва да се намесваме в ЖС без да има изявен проблем, но не претендирам да разбирам много от нещата.
От няколко дена чета старите теми и в главата ми е пълна каша   Crazy

Тъй като не ми се рискува с който и да е хомеопат, който може и да навреди вместо да помогне, остава ми да вярвам в ЖС на дъщеря ми, че ще се справи напълно с обрива.

Мече, благодаря и на теб за коментара. С ваксините мисля, че приключихме. Поне що се отнася до мен, остава да убедя и мъжа ми. Това, което мен ме притеснява е, че съставките няма как да се изчистят от организма й.

Разбира се, че както всеки хомеопат не одобрявам ваксините, но и не исках да създавам чувство за вина у някои майки... абе няма угодия.
  За тези, майки, които категорично са решили да слагат ваксини, конституционалното хо л-во би могло до известна степен да помогне, но не и изцяло да предотврати последствията. Както каза по-горе и Мечка, няма гаранция!
 Този път по ясно ще кажа, че особено многокомпонентните ваксини са особено опасни! Хора четете и се информирайте, преди да е станало късно!

За съжаление, повечето от нас се информират,когато видят преките последствия от ваксините, когато наистина е вече късно.  Sad 
Само да уточня, дали правилно съм разбрала имате предвид конституционалното ХЛ, прието преди ваксината, така ли?

# 664
  • София - Варна - Бургас
sonyasa
................................
Цитат
За съжаление, повечето от нас се информират,когато видят преките последствия от ваксините, когато наистина е вече късно.  Sad
Само да уточня, дали правилно съм разбрала имате предвид конституционалното ХЛ, прието преди ваксината, така ли?

Да, преди ваксина, но има и други мнения.

# 665
sonyasa
................................
Цитат

Да, преди ваксина, но има и други мнения.

Благодаря за отговора.
Зачудих се и за още нещо. След самото ваксиниране, пак ли водещо е конституционалното ХЛ или се следи конкретната реакция, която детото е направило?

# 666
След ваксина се отчитат реакциите от ваксината, ако има реакции, приема се показаното лекарство, ако няма, (а то винаги има, въпросът е в какъв план - дългосрочен или краткосрочен и видимо или "невидимо") , та ако няма картина на лекарство, няма и смисъл да го пие, еле пък моля ви се туя!!!  Като едно от главните антисикотични лекарства може да разбута миазъм, който не е добре да се пипа в момента и заради една ваксина, да оплескаме по-дълбоко.

Аз мисля, че не е добре приемът на конституционалното да е броени дни преди ваксината, защото трябва да се отчете и периодът на първично действие на лекарството. Жизнената сила е задвижена в някаква посока, но все още ...тъй да го кажем, в организма може да има "следи" от изкуствената болест. В смисъл и да се пие преди ваксината, да е поне месец преди това.

Иначе личното ми мнение - против ваксинирането съм.

Често се случва да се налага да се "чистят" ваксинози - развалени зъбки и прочие гадости. И честно да ви кажа, хич не е лесно (в смисъл не за определяне на лекарството, а за перспективата понякога)....(поне по случаите, които чета...)

# 667
# 668
  • Пловдив
В момента още пия ХЛ,но се усещам че много ми се увеличи апетита newsm78 А това хич няма да ми се отрази добре...щото не ми се ще да напълнявам/не че пазя диети Wink/ Обядвам и сега пак мога да ям нещичко...Що така да му се невиди??? Crossing Arms

# 669
В момента още пия ХЛ,но се усещам че много ми се увеличи апетита newsm78 А това хич няма да ми се отрази добре...щото не ми се ще да напълнявам/не че пазя диети Wink/ Обядвам и сега пак мога да ям нещичко...Що така да му се невиди??? Crossing Arms

Както казват старите хора - оправила си се  hahaha

Сори за спама, имам един много сериозен въпрос, но ще му отделя повече време по-късно  bowuu

# 670
И аз с един въпрос: капките ХЛ могат ли да се отмерят в капачката и от нея да се изпият? Така ми казаха в аптеката на "Чаталджа", ама много-много не им вярвам по принцип...  Rolling Eyes Проблемът ми е, че ми е много трудно да сипя точно 3 капки в устата на малкото диване...

# 671
Не е удачен вариант, защото може да останат микроорганизми по капачката. Сипи му в лъжичка по-добре.

# 672
  • Пловдив

Както казват старите хора - оправила си се  hahaha

Сори за спама, имам един много сериозен въпрос, но ще му отделя повече време по-късно  bowuu

Аааа не-не Naughty такова оправяне не искам!Мерси съм  Laughing

# 673
  • Варна
Алексче, може да ползваш пластмасови бебешки лъжички за хранене. Или пък ако се притесняваш да не остава нещо по тях, купи си една торба лъжички за еднократна употреба Simple Smile

# 674
Благодаря ви за отговорите, а обикновена метална или сребърна лъжица не става ли?

Бебешки лъжички нямам вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт