Туба и Джансел в "Огнено сърце"("Запленяваща сърцето"-"Gönülçelen") - Тема 172

• 86 569
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро и от мен Hug
Пожелавам ви успешна седмица изпъл;нена само с положителни емоции Hug А след няколко9 дни и нов месец Hug
Лина права си аз от гръмотевиците почти не спах даже се стрестнах като започнаха ooooh! ,
И от мен снимка на любимците ни Hug Подходяща за времето днеска Peace

# 706

Делово, но с усмивка, хайде на работа!  Hug

# 707
Добро утро и от мен, момичета!

Цвети  Hug
Към кафето , с което си ни заредила да добавя още нещо по-така
Скрит текст:

Клари  Hug  много хубав колаж на Ринка си качила

Линка
 Hug с усмивки да е изпълнен целият ни ден, а и седмицата даже. Няма да се разсърдя, ако  има и новини свързани с новия проект на Туба  Wink

Скрит текст:
hahaha
Скрит текст:

И от мен хубав ден! До по-късно Heart Eyes

f

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 09:04 от kanti

# 708
Привет и от мен  Hug Hug Hug
Към пожеланието за спорна седмица  Peace на всички ни в днешния ден прибавям и музикален поздрав с прекрасната песен на Сейян Ханъм, която винаги ще свързвам с нашите любимци Мурат и Насрет.
http://www.youtube.com/watch?v=oo0I7LnQcCI&feature=related

# 709

Добро утро!  Grinning Какво от това, че времето се разваля Wink Ние сме готови с мерките и теглилките, защото ябълката няма да остане дълго време цяла Grinning

Хубав ден! Peace Heart Eyes Благодаря за линковете на Гуга и Ринка Praynig, вече заминаха по предназначение.

# 710
Добро утро Hug

Новата седмица започна с дъжд - да ни върви по вода и на новини  Grinning
За да не ни притеснява дъждът - малко чадъри в розАво, ако някоя запленена си е забравила розАвите очила понеделник сутринта. Друго си е да виждаш тъмните дъждовни облаци по хасретски, особено ако си тръгнала за работа:
Между другото тези чадъри, са сложени съвсем скоро, дори бурният вятър от уикенда не ги е издухал и наистина са символ за надежда и оптимизъм

А за подрявка за новата вечерна сесия на Огнено сърце:

Успешна седмица Hug

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 11:28 от Bagi

# 711

Бях забравила, че днес е национален празник в Турция - Ден на независимостта.
Има два варианта, или да си празнуват новинарите, или да ни изненадат празнично Wink Ще отчетем довечера Grinning

# 712
Днес обедната почивка ми идва един час по-рано.. Защо ли?  newsm78
Да обядваме вече, някои го правят.  Peace

Приятен обяд!  Peace

# 713
  • Пловдив
Спорен ден и седмица!  bouquet

Тази сутрин съм на ПОДМЯТАНИЦАТА и ви предлагам галерия от снимки за реакцията на някои наши герои  в този момент- като завършек на темата, за да започнем новата с много настроение

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 11:48 от renibo

# 714

Rod Stewart - Rhythm of My Heart

И Род Стюарт пее за "Огнено сърце" Grinning Е, за неговото де Wink Ама готино го пее  Joy

# 715

Новата анкета на "Gecce" задава въпрос, кой е най- красив актьор през новия сезон?
Вижте сами Hug

http://www.gecce.com/anket/bu-sezon-ekrana-damga-vuran-en-yakisi … -hangisi-766.html

Временни резултати:

Bu sezon ekrana damga vuran en yakışıklı jön hangisi?

Kenan İmirzalıoğlu
%27,8

Çağatay Ulusoy
%23,4

Kıvanç Tatlıtuğ
%22,1

Erkan Petekkaya
%5,4

Murat Yıldırım
%5,4

# 716

Тематична торта, свързана с днешния празник в Турция Joy Joy И на Харет и "падна дъното" Wink

# 717

Тематична торта, свързана с днешния празник в Турция Joy Joy И на Харет и "падна дъното" Wink

Надин  Hug  как ли ще преведат „падна ми дъното“  с дублажа? newsm78 Добре че имаме другия превод, щото тези лафове щяха да бъдат загубени безвъзвратно.  Peace
Отивам да гледам повторението!  Simple Smile

# 718
Tuba Büyüküstün ile birlikte fotoğrafı olmayanlarda bir kartona seni çok özledik tuba yazıp o yazıyla birlikte fotoğrafını çektirip gulnem@tubabuyukustun.net adresine ismini belirterek göndersin.. Son gün 31 Ekim..

От фейса на Туба с шестте нули

Някой знае ли какви снимки се събират?

# 719
Tuba Büyüküstün ile birlikte fotoğrafı olmayanlarda bir kartona seni çok özledik tuba yazıp o yazıyla birlikte fotoğrafını çektirip gulnem@tubabuyukustun.net adresine ismini belirterek göndersin.. Son gün 31 Ekim..

От фейса на Туба с шестте нули

Някой знае ли какви снимки се събират?

Аз пък питам защо се събират newsm78

Подгравка за довечера:

Общи условия

Активация на акаунт