Туба и Джансел в "Огнено сърце"("Запленяваща сърцето"-"Gönülçelen") - Тема 172

• 86 567
  • 748
  •   1
Отговори
# 735

Колин и Клайв ги знам поне от 20 години, Джансел от 2 и се питам, дали първите двама гледат турски сериали, за да знаят кой е Джансел. Може и да си го обичам като Мурат, но съм на земята все пак Joy Може и да ми убягва връзката между тримата, която е открита от автора на колажа. Изключвам трите "С" Rolling Eyes

# 736

Малеее, Канти  Hug, ти ли ги направи?? #Crazy

Впечатляваш ме...  Rolling Eyes
Много си добра, ще ни научиш ли и нас?  Praynig В замяна, ще ти викаме Оджа...  Simple Smile Знаеш, колко сме привързани към тази титла.  Wink

А сега нещо, дето си го копнах, като не мога да правя.  newsm78 От Аси е, но е интересно с двете момиченца и двамата възрастни...  Wink

# 737
                 Линка,неотдавна си направихме една анкета за турските актьори,нали?

Мурат Йълдъръм беше в групата на талантливите.

Ето, че сме направили правилна оценка . Забелязан и оценен от

познавачи в тази област.Да му е честито!

Пиша това в тази тема,защото първата ни среща с Туба беше в Аси.

# 738
Аз нзз как бих издържала добрече го гледах преведен целия без да чакам 1 седм Peace Надниквам в старите ви теми и чета разсъжденията ви и са ми доста интересни HugПрипомняте ми интересни моменти някои забравени но си ги търся и гледаам Hug
Искам да идва 10 по-бързо вчера го изгледах преведен но искам пак да го гледам но не да чета а да слушам Hug
Канти гифчето е страхотно Hug

# 739
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Въпреки лошото време и днес Wink ви откривам в прекрасно настроение!  Hug

Ааа,  Crazy че и великите тайни на нашата история разкривате, ама  newsm78 дали няма да загубят част от емоцията новите зрители? Помните, колко беше увличащо да се гадае!  Thinking

Канти  Hug получило ти се е гифчето!  Peace

п.п. О хооо, аз докато пиша и 4 нови отговора!  Crazy

# 740

Да му е честита наградата! Peace За мой срам, не знам кой е Джузепе Шака  Embarassed Embarassed Embarassed Хуквам да го разузнавам Grinning

# 741
                     Момичета,сменям си доставчика и няколко дни ще бъда

без телевизия.Знаете ли,дали напр.мога да гледам Диема Фемили он лайн?

Ще ви бъда благодарна,ако ме светнете как да го направя,ако става,разбира се.

Моля ! wavey wavey wavey wavey

# 742

Танче  Hug знаеш, че повечето тук си обичаме и ценим Мурат Й. На мен  той ми е първата сериална любов.  Embarassed Гледах Демир с очите на Аси и го обичах като нея, докато траеше сериала.  Laughing После се прехвърлих на Мурат Оджа, и него гледах с очите на Хасрет и го обичах като нея. Широко сърце, има място за много виртуални мъже... Mr. Green
Радвам се на наградата му.  Peace

# 743
Линка  Hug няма проблем. Но да ти кажа под сурдинка, че всичко е въпрос на програми в добавка с малко или повече желание  Wink

Цвети  Hug

Таня  Hug явно оценъчната ни система е правилна

Ринка преди време го даде линка за Диема Фамили
http://online-tv-web.info/Diema%20Family.html
Аз отвреме-навреме изчезвам, защото както казва Надин  Hug съм на поправителен по сериална култура  Joy

Да му е честита наградата! Peace За мой срам, не знам кой е Джузепе Шака  Embarassed Embarassed Embarassed Хуквам да го разузнавам Grinning

Надин споко и аз не знам кой е, но ти като научиш ще споделиш, нали? Wink

# 744
# 745
Линка  Hug няма проблем. Но да ти кажа под сурдинка, че всичко е въпрос на програми в добавка с малко или повече желание  Wink

Канти  Hug като се замисля  май ще се откажа да се уча.  newsm78 Като се сетя какъв труд полагаше Хасрет да учи, аз не съм толкова упорита, да не взема да изложа Оджата?  Mr. Green Освен това, кой ще ми държи ръката на премиерата...  newsm78

Ринка  Hug

# 746
  • Разград

# 747
Mavi Dalga filminde Onur Saylak'ın canlandıracağı Fırat karakterinin nişanlısını Hazal Kaya oynuyor. Simple Smile)

От сайта на Онур, но Гуги не се справя Sad

# 748
Здравейте на всички фенове на "Пленителката на сърца"!

Аз по принцип не съм от тези,  които гледат постоянно турски сериали, но даден сериал хване ли ми окото няма край. Обезателно трябва да го гледам. Така преди време следих "Гордата Аси" и от любопитство какъв ще бъде този нов филм гледах  в един от форумите първата серия, която веднага ме грабна. Харесва ми играта на Туба. Джансел до този момент не съм го гледала в нито един филм ( от малкото, които съм гледала до момемта), но ми хареса двойката на екрана. Преди мислех, че "Аси" е за мене филма, но съм грешала. Този е, защото има и страхотна музика. Нещо, което ти докосва душата. Малко се попресилих в изказването си. Но в случая е така. Превъплъщението на актрисата като циганка е много сполучливо. Изтеглих целия филм и го гледах наведнъж, до колкото ми е възможно, защото имам малко дете. Но толкова ми хареса, че не исках да спирам. И въпреки това след края на сериала си пускам по някоя серия, която ми е грабнала вниманието. Просто за мене това е №1 сериал.

Колкото до двойката, която изпълнява главните роли не ми е работа да обсъждам с кого са или не са и дали са заедно. Това ис е тяхна работа. Били ли са или не са били заедно и защо са се разделили само те си знаят. Аз казвам, че играха страхотно и ме завладяха. Ето такива филми трябва да се правят. Хем е като приказка, хем е като реалност, Че къде тоя късмет да те намерят в най-затънтените квартали на Истанбул и да те направят звезда №1 на Истанбул.  Но приказката е много добра.

Е, това е от мене. Май много се отнесох. Който не го е гледал, ако има възможност да го гледа. Приятно гледане тогава.

Общи условия

Активация на акаунт