Туба и Джансел в "Огнено сърце"("Запленяваща сърцето"-"Gönülçelen") - Тема 172

• 86 570
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Аз си изгледах повторението, е нямам насита!  ooooh! Чудя се, как някои не харесват нещо, което на мен толкова много ми харесва, но хората сме всякакви - „примирено каза тя...“  Cry

# 721
Имам два въпроса които не ми дават мира и ще ви помоля за отговор
1-Хасрет ще се върне ли при  Мурад и скоро ли ще стане

2- тази икономка нещо не ми харесва.Има нещо около нея.Каква е целта и и коя е тя

Май въпросите станаха повече ама пусто любопитство

# 722
                        Добър вечер,Момичета!

Новини - йок!

Джолева - Мурат сам ще отиде в махалата да намери Хасрет и ще си я върне у дома.

Тази икономка е рожденната майка на Хасрет.
Може би не трябваше да ти казвам това,ама като се сетя по време на излъчването ние всички,заедно в темата какви догадки правихме само? #Crazy #Crazy #Crazy

# 723
                        Добър вечер,Момичета!

Новини - йок!

Джолева - Мурат сам ще отиде в махалата да намери Хасрет и ще си я върне у дома.

Тази икономка е рожденната майка на Хасрет.
Може би не трябваше да ти казвам това,ама като се сетя по време на излъчването ние всички,заедно в темата какви догадки правихме само? #Crazy #Crazy #Crazy

Благодаря ти
За  икономката съм учудена ,макар че сега като се замисля тя наистина се държеше много мило с Хасрет но за имайката на Мурат също се държи много добре

# 724
                   Момичета,да ви информирам един път и аз

GIRLS IT'S OFFICIAL! http://premiosciacca.it/?page_id=1379"]http://premiosciacca.it/?page_id=1379

Murat Yildirim won the "Giuseppe Sciacca" award in the category cinema & theater for the young up to 35 years of age. the award ceremony is saturday november 10, 17:30h. i guess in vatican city.
Vincitori 2012 | Premio Internazionale Giuseppe Sciacca
premiosciacca.it
La presidenza del Premio Internazionale “Giuseppe Sciacca” ha diramato l’elenco dei premiati, per la categoria “Giovani Studiosi”, scelti dalla giuria, presieduta dall’insigne giurista Giuseppe Santaniello, presidente onorario del Consiglio di Stato.

Мурат Йълдъръм спечели награда "Джузепе Шака" в категория кино и театър за младите до 35-годишна възраст. Церемонията по награждаването е събота 10 ноември, 17:30 часа. Предполагам, че във Ватикана.
Инфото е от хърватката Мина!

Надявам се,че дамата,чийто пост копирах няма да ми се разсърди Hug Hug Hug

# 725
           Джолева,да,майката на Мурат се държи много добре с Хасрет,но...до едно време....

# 726

Нерде сте,момичетаааааа?  newsm78 newsm78 newsm78

# 727
В нета днес ни напомнят за този танц - нали пак е празник при комшиите.
По ирония на съдбата само Левент-музикалният инвалид от нашата тройка, се е занимавал с музика извън ОС. Пял е в университетския хор, участвал е в музикални постановки и музикални предавания. В природата нищо не се губи. Peace Дали на екрана или вкъщи - все някой има хубав глас.  Сигурно затова само той си признава, че пее на Мая и Топрак Wink

djoleva, много си нетърпелива. Питаш ли ни нас, старите запленени. Трябваше да чакаме цяла седмица, за да получим отговор на текущите въпроси, а на генералните - по цял сезон.
На първия въпрос ще получиш отговора сигурно утре, а сцената е по муратовки - първо унизява и срива, а след това прави много убедено нещо неочаквано, мило и нежно Peace Сигурно се досещаш какъв е  Wink
А вторият ти въпрос е държи в напрежение целия първи сезон.  Peace

# 728
Танче  Hug защо издаваш тайната!!!  Stop Че то няма интрига, като се знае основната тайна.  Sad
Между другото на мен не ми пречи, като знам и репликите наизуст!  Wink

Джолева   Hug сега вече знаеш решението на основната загадка, ама и пътят до отговора е интересен!  Peace А защо Оджата отиде да си вземе момето? Ако мислиш, че просто му е хрумнало, ооо не... Предизвикаха го... Ще видиш!   Sunglasses

Аман бе, не мога да публикувам!  Sick

# 729
             Линка,върни се назад и си спомни,колко страници се изписаха с предположения и догадки?

Правилно си отбелязала,че пътят е интересен и впечатляваш. Laughing Laughing Laughing

# 730
Ако го бях гледала в началото заедно с вас ,каквато съм нетърпелива сигурно щях да се побъркам от любопитство
Не съм много сигурна ,но все си мисля ,че при Хасрет вече има чувства към Мурат макар и неосъзнати

# 731
Таня е като парижките разпоредителки в кината, ако не им дадеш бакшиш ...ти казват кой е убиецът във филма Joy Joy Таня, знам че имаш чувство за хумор, ама се чудя на Джолева Grinning Ние чакахме със седмици, сега е само кликване по един адрес в нета Wink Щом новозапленените търсят финалните епизоди, значи на телевизия не разчитат Peace

# 732
                   Джолева,ако ти отговоря и на нози въпрос,т.е.ти напиша аз какво мисля,

по-добре да ти го разкажа сериала.Оставям те да си мислиш ooooh! ooooh! ooooh!

# 733
  • Разград

# 734
Ехо, ето ме и мен  Whistling
Ама и вие сте тук Линка,Таня,Баги Hug
Ако го бях гледала в началото заедно с вас ,каквато съм нетърпелива сигурно щях да се побъркам от любопитство
Не съм много сигурна ,но все си мисля ,че при Хасрет вече има чувства към Мурат макар и неосъзнати

djoleva Hug и аз съм като теб и докато не разбера какво става-мира си нямам. Ама при он-лайн гледането щеш не щеш се ограничаваш, пишеш, разсъждаваш (е, по това време аз само четях на балкона  Whistling) . Някои от момичетата конкурираха сценаристите  Heart Eyes

А тази вечер ни предстои това

Ще направя опит да кача едно гифче по 5 епизод на ЗС (дано да стане)

Общи условия

Активация на акаунт