Всяка мама чака с нетърпение на МАЙското бебче първото движение!

• 34 106
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Добро утро Mr. Green

Честит празник на празнуващите! Бъдете здрави! Hug Simple Smile

Аз пак съм с кафяво зацапване, егати, няма край тоя тормоз и напрежение. Twisted Evil Close Confused И на моменти ми боли коремът, ама слабо де, търпи се. Бях намалила Дуфастона на 3по1, сега пак ли да го увеличавам не знам вече... Като успея да се свържа с лекарката ще видим.

За кръвта не се излагайте  Laughing - нищо страшно няма, една малка епруветка вземат. Аз съм дарявала кръв неведнъж, там вземат повечко кръв, но въпреки че имам ниско кръвно и след източени 400мл оживявам без да ми стане кой знае колко лошо, а това сега е направо нищо работа. Отделен е въпросът, че на мен при разни други изследвания даже няколко пъти по толкова кръв са ми вземали. Чак ми става смешно за какви неща се тормозите. Ама това е може би защото нямате опит /не само с бременност и раждане, а и по принцип с много обикаляне по болници и гадости/ ... човек като мине през разни страшни неща /което не пожелавам на никой/, по-лежерно започва да гледа на обикновените и дребни нещица.
Аз даже гледам как влиза иглата и теква кръвта в епруветката като се отпусне юмрука  Crazy
А и на раждането ако знаете какво е Crazy ако се шашкате от една епруветка кръв, как ще преживеете раждането тогава? Laughing Та, стягайте се и не се психирайте за глупости. Naughty
Съвсем добронамерен ми е постът, дано никой не ме разбере погрешно и да няма засегнати и обидени  Peace  Hug

п.п. Стефи, честита пишка  Laughing Hug

# 496
Честито на мамите, които са видели пак бебчетата и резултатите са добри, много се радвам за вас.Стефи това е страхотно, ще си имате и момченце , много се радвам за вас HugАнум тази розовата стая е страхотна, моят татко иска да боядисваме е кафяво , а аз не съм никак съгласна.Май за сега ще го боядисаме като спалня за нас, смятаме за начало да сме тримата докато порасне и после да го превърнем в една прекрасна детска, ако знаете колко идеи и аз имам( и мисля сама да си ги нарисувам).
Да се пооплача малко, имам нужда от две три окуражителни думи от вас- снощи доста ме боля коремчето след толкова много кихане и като се притесних и през нощта едни кошмари, направо не ми се разказва и от сутринта ми едно свито и притеснено.До прегледите ми има още 4 седмици и само се моля бебето да е живо и здраво  Praynig, но много се притесних с тия кошмари снощи Cry

# 497
  • София
Мон,напълно съгласна съм с теб HugСамо ме е яд,че пак имаш зацапване #Cussing outНямат ли край тия тревоги,и аз все съм панирана за нещо,писна ми ooooh!Изивнявай,но аз бих ти дала съвет,на твое място бих си взела утрогестан,вместо дуфастон.Според мен е с по-силно изразено действие от всичкия ми дългогофишен опит с репродуктивни неволи Rolling EyesПри инвитро порцедури,за да поддържане на хубава и дебела лигавица след трансфер изписват вингаи утрогестан,а не дуфастон,което за мен е показателно Peace

Нанина,и аз спах лошо,този път не съм сънувала кошмари,но се въртях цяла нощ и спах на пресекулки и сега съм като парцал.Освен това вече нали ми се повдига от кафето и сега се мъча над едно 3 в 1 ooooh!

Момичета,Честит празник на всички именници!Днес наистина е хубав празник,пожелавам здраве и положителни емоции на всички празнуващи и хората около тях!  bouquet

# 498
Здравейте мами!
Бих искала да се включа в групата на майските мами. Praynig Казвам се Катя на 33 г. трета бременност с термин на 01.05.2013 г
Синът ми е на 13г, дъщеря ми на 1,8г и съм от Шумен.
Чувствам се прекрасно всички изследвания към момента са ми ОК . Пожелавам на всички лека бременност и един щастлив и незабравим майски месец.
Само да попитам има ли и други мами с толкова малки дечица, които ще бъдат с разлика около 2,5г.?? newsm78
Лек и успешен ден  bouquet

# 499
Добро утро, момичета Simple Smile

Честит празник на празнуващите! Да са живи и здрави и само с хубави новини да се появяват тук   bouquet

Стефи, честита пишка  Mr. Green

Мон  Hug само не се напрягай излишно... всичко ще е ок!!

Аз преди малко се върнах от преглед... Взеха ми само кръв... бебчо е пораснал и вече е почти 4 см, което доктора каза, че отговаря на 11г.с. а аз уж съм в 9-та... Поне по изчисленията от последния ми цикъл... абе важното е че е добре Simple Smile Шаваше си там вътре... ММ само стоеше, гледаше и преглъщаше на пресекулки  Mr. Green

# 500
Мон, надявам се скоро да приключат тези проблеми при теб.Важното е, че бебето е добре. Hug Praynigнадявам се скоро да нямаш такива проблеми  Hug  bouquet

# 501
  • София
Здравейте мами!
Бих искала да се включа в групата на майските мами. Praynig Казвам се Катя на 33 г. трета бременност с термин на 01.05.2013 г
Синът ми е на 13г, дъщеря ми на 1,8г и съм от Шумен.
Чувствам се прекрасно всички изследвания към момента са ми ОК . Пожелавам на всички лека бременност и един щастлив и незабравим майски месец.
Само да попитам има ли и други мами с толкова малки дечица, които ще бъдат с разлика около 2,5г.?? newsm78
Лек и успешен ден  bouquet

Добре дошла HugИма мами с деца с по-малки разлики даже,ще ги видиш в темата като пишат.Имаме и една мама чакаща 4то дете PeaceТака,че ще си в свои води Hug
Джуст майселф,радвам се за хубавите новини,какво е това разминаване в седмиците,защо не си сложиш една линигка да не се объркваш.Нали знаеш,че се смята от пърия ден на посления цикъл Rolling Eyes

# 502
Добро утро   food010
Мон, всичко е наред, спокойно, щом аз казвам значи е така  Wink  Hug  Hug  spoko
Стефи, честит атрибут  Grinning
Честит празник на мама на Ани и на всички други празнуващи  newsm51
Нанина, кошмарите са нормално нещо, болките в стомаха също, не се притеснявай, пращай само положителни мисли на малкото човече в теб   remybussi
 Ох, добре че поне от игли и кръв не ме е страх  Simple Smile След толкова манипулации, операция, епично раждане...се чувствам вече като Терминатор  Smile  Аз съм и кръводарител  Simple Smile
Не ме свърта вече, не знам как ще дочакам прегледа  Rolling Eyes
 Катерица, добре дошла   bouquet

# 503
  • София
Аз дори приложение за телефона си изтеглих, че все забравям седмицата коя беше. И Там седмица по седмица си пише колко е голямо, какви неразположения имам и пр. Дъщеря ми много се радва като ѝ показвам колко е пораснало всяка седмица  Flutter

Аз днес направих онези вълшебни масленки, които Aня рекламира миналата тема, вечна благодарност   bouquet! Милото има имен ден днес, черпя ви!

мама на Ани, честит празник и на теб! Да ти носи името много щастие!

# 504
  • София
Анум,днес по-добре ли си? HugМного стиснати палчета за прегледа Praynig

# 505
Е Анум ,всичко ще е наред и после да кажеш как е бебчо, колко е мърдал и пораснал  Hug Катерица, честито и лека бременност и здраво и красиво бебе накрая ти пожелавам.

# 506
Добро утро и от мен!

При мен всичко е наред засега и нямам оплаквания. / пу пу/. Явно и на мен не ми прави впечатление вземането на кръв и подобни процедури, винаги гледам като го правят.  Wink

katerica9, добре дошла при нас! Много се радвам, че групичката на бъдещите многодетни майки все повече се увеличава.  Simple Smile

# 507
  • София
Добро утрооо,
Първо, честит празник на всички, които имат някакъв повод днес!
Анум – миналата ми бременност само Алис Купър слушах  Joy...стискам палци всичко бързо да премине. Днес те искаме в прекрасно и приповдигнато-слънчево настроение. Чакаме новини от прегледа  Hug
Невероятка – миналата бременност бях така. Много ниско го носех бебето и с предна плацента. Както момичетата са споменали това не е проблем, с напредване на бременността се вдига, но по-слабо се усеща бебето. Няма предписания за секцио, не правене на секс и т.н., освен разбира се ако някакви други причини не се появят. Не мисля, че има и отношение ако раждаш секцио как ще „те режат”. Повечето ми познати си бяха със задна плацента, което е по-често срещаното, май, и са си с хоризонтален разрез. На мен ми се наложи по спешност да ме режат (бях тръгнала уж да си раждам нормално) и пак съм си с хоризонтален разрез...
Аз все още не знам с каква плацента съм. В един и същи ден лекарката по ЖК каза предна, а тази при която ходя платено задна как става този номер не знам. Надявам се следващата седмица да разбера.
Ох, Мон, много стиснати палчета  да свършват зацапванията и притесненията Heart Eyes. Тези килограми са ми болна тема. Аз също бързо качвам, а лошото е, че и към стрии съм повече от предразположена (ако има къде вече да излизат, че то празно място не остана) #2gunfire
Gecu25 – за сега не пия витамини, но и не мисля да пия, ще се опитам повечко плодове и зеленчуци да похапвам.
Привет Моргана, дано всички с отлепването скоро се нареди. Ха ха това с мъжа-котарак, а аз в ъгъла с няколко одеяла и чифта чорапи...все едно аз съм го писала  Joy
Рейни, чудесни новини! Само така занапред.
Viper –  Laughing  твоята дъщеричка е с един месец по-голяма от нас? Иначе на мен около 14 г.с. лекарката която си ме следеше каза че е момче и така си и остана.
Анализиращ се – милата, много неприятно, дано се размине АБ. Аз също правех подобни „джобчета”, но не се стигаше до ангина и АБ. Мажех се с някаква смес, която по рецепта ми забъркваха в аптеките – нишадър и още някакви гадости..много блудкава, сладникава, но само тя ми помагаше,  надали е подходящо за бременни  Sad
Старлайт, Стефи – честити сини гащи!
Катя, добре дошла! Имаме си няколко мами с малки дечица.
Аз да попитам момичетата с –RH – пуснахте ли вече антитела? Дали в Цибалаб ги правят, че да взема да отида най-после. И микробиология не са ми пускали още...

# 508
Честит празник на всички именници   bouquet

Вчера ми излезнаха резултатите от микробиологията, рових се из гугъл да разбера нещо повече, но без особен резултат Sad
Прегледа ми е чак след месец, а не знам дали имам причина за притеснения. Има ли някоя мама която да може да ми помогне  Hug

Микробиол.- вагин. :
1/ На директната микроскопия се наблюдават епителни клетки,
цитолиза,оскъдно сегментоядрени левкоцити,умерено лактобактерии.
2/ НЕ СЕ ИЗОЛИРАХА бактерии и гъби.

# 509
 По-добре съм, благодаря за подкрепата   bouquet
 Felicity* при първата ми бременност по- твърдата музика предизвикваше истинска буря в корема ми   Simple Smile Вчера пробвах да го размърдам с Култур Шок, че вече искам да го усетя, но уви  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт