Всяка мама чака с нетърпение на МАЙското бебче първото движение!

• 33 975
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Ми то на мен ми е сефте, ама да кажа, че в 8-ма седмица изведнъж всички гадости при мен спряха. Аз така и не съм повръщала, но ми беше лошо и отпаднало, отдавна вече забравих какво е. При всички е различно, при една и съща жена, при различни бременности пак не се повтарят нещата. Пожелавам ти и на теб скоро всички неприятни усещания да изчезнат и да остане само кефа от бременеенето.

# 91
Анализиращ се, не мога да ти помогна, тъй като досега не ми е ставало лошо и не съм повръщала с нито едно от децата. Само до към 12 г.с. мнооого ми се спи - мога да си легна по всяка време и да спяяяя, ама все по - рядко ми се отдава това щастие.

mirence, честит рожден ден на Мила! Много щастливи детски мигове ѝ пожелавам!

Относно брака - винаги сме искали с мъжа ми да се оженим и да направим сватба. След 6 години съвместно съжителство, се оженихме и сватбата ни беше точно такава, за каквато си мечтаехме. На 12.10 дори отпразнувахме 10 годишнината от нея.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 14:21 от ДжейДжей

# 92
Starlight' -  Добро утро
Влизам преяла с кремвиршки и кашкавалки, специално да похваля рецептата на eli_181288. Около половината тесто направих на кашкавалки и сиренки и станаха наистина божествени

Радвам се,че си преяла и че мн са ти харесали,вчера правих баница,която също стана много хубава...

# 93
симптомите изчезват наи касно в края на 13 седмица.споделено ми е от всичките ми приятелки,които са били бременни преди мен Peace         много се смях като видях снимката на кремвиршките,които при нас в сливен се казват карандилки и ги има от както се помня  по баничарниците. newsm03.в домашни условия стават много вкусни Peace тая седмица сме на баница,но другата седмица мисля да пробвам **съвършените шотландски масленки**че изглеждат апетитно.

# 94
Здравейте на всички мами!Специални поздрави за празнуващите!Аз съм със втора бременност и си спомням че някъде до 3-4 месец ми ставаше лошо с първата бременност, но само сутрин,после имаше и един период към края на бременността също ми се пригаждаше,но всичко си е много индивидуално ето сега почти постоянно ми се гади по всяко време на деня и нощта,има дни в които е сутрин,но на последък все по често е и вечер,даже има нощи в които се будя и пак ми е лошо.Така ,че явно това си е до организъм.И аз правих кренвиршките вчера за закуска и станаха много хубави.Ели181288 дай рецептата и на баницата,така и така ми се яде все тестено и солено поне да е домашно приготвено.

# 95
В София пък на някои места кренвиршките се казват Витошки, Македонки..зависи с какво са вътре-кренвирш или македонска наденица.
То малко като принцесите  Laughing  

Аз четох някъде, че след 12-13 седмица симптомите като гадене, главобол и повръщане изчезват(в повечето случаи) ...бебето вече е оформено и започва само да расте на размери.От там нататък май почва качването на повечко кг, подуване...умора, заради тежест.

На мен май ми е по-добре на стомаха, но бях само на един чай до преди 20 минути, защото нали ми беше зле.И като огладнях зверски, кръвното ми падна и влязох в първия МакДоналдс и си взех едно...с арабска питка McWrap или нещо такова.Дано не ми разбърка стомашното съдържимо пак  Laughing    

Сега си чакам на ЖП гарата и после пуф пуф на село, при бабата и дядото на ММ. Като знам как ме уговяват там  ooooh!   Дано няма още горски гъби, че ще съм страшно изкушена, а съм решила да не ги ям.

# 96
  • София
Привет Май-чета  Grinning, приемате ли нови попълнения?
В началото само четях и се надявах да бъда част от майската групичка, но ето че до днес все не намирах начин да се запиша.
За статистиката: на 34г, от София, втора бременност - имам един малък господин на 3г., термин 11.05
По този повод да споделя, че като повечето от вас и мен не ме подминават всякакви неразположения - много силна умора, гадене, не мога да спя нощем, разбира се настроения ми се лашкат от едната крайност в другата ...Май първата ми бременност беше по-лека, но надявам се докъм 13 г.с. всичко да си дойде на мястото.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 08:16 от Felicity*

# 97
Първата бременност почти не ми е ставало лошо, само ме болеше глава и много ми се спеше. Втората ми се гадеше и пак глава, и много ми се спеше. Всичко продължи до към края на 12та г.с. Сега вече не ме боли глава, още ми се спи повече от колкото трябва, и май вече и гаденето взе да си тръгва.

# 98
Момичета, снощи минах през варненския H&M и имаше доста намалени бремелински неща - повечето като че ли бяха тънички, но може да е намери нещо хубаво Peace

# 99
здравейте момичета, прекрасни сте. да се включа и аз. моят термин е на 2 юни, първа бременност. искам да споделя,че ме мъчи безсъние ( а винаги съм обичала да спя и сега ми е много дискомфортно), повдига ми се от цигари (а обичах да пуша), повръщам около обяд или следобяд.. да попитам- какво мислите за гимнастиката в ранна бременност, купих си книга с упражнения, но някъде прочетох, че не било препоръчително до 3 месец... благодаря би предварително за мненията.

# 100
Филийка, и аз преди няколко теми писах за ужасната ми болка в опашната кост. При мен е много силна и е повече, когато ставам от стола или от леглото. И аз работя на бюро, но гледам да се връщам от работа пеша. Понякога, когато правя елементарно движение с леко накланяне на тялото и извиквам от болка. Embarassed Все едно нещо ми се размества отвътре и боли зверски. Всеки ми казва, че е много раничко за подобни неразположения. Усещам ги още от втория месец. Аз съм имала преди проблеми с кръста, ходила съм и на невролог, но все ми казваха, че нищо ми няма и трябва да спортувам повечко. Сега докато мия чиниите и имам чувството, че са по 10 кг, докато ги държа в ръцете си и много ме боли целия гръб. Sad

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 19:10 от Neveroqtka

# 101
Здравейте. Добре дошли на новите мами.  bouquet

Ние с ММ днес доооста си мързелуваме. Е, поразходихме се малко в Северния парк следобед, но после пак си мързелувахме.  Grinning Много е приятно и отивам да си домързелувам.  Wink

П.П. Може би скоро ще стана слонче?...   261uu

# 102
Ох и ние с ММ цял ден мързелуваме  Laughing Тук вече си е студено, днес беше и ужасно мрачно и си е само да стоиш под завивките- не че аз имам голям избор като цяло  Mr. Green Започнах нова книга и не можах да я оставя  Simple Smile А като си помисля, че утре се връщам в болницата..... ooooh!
 Теди, след няколко месеца ще сме си цяло стадо: някоя   261uu ,  а друга Animal Pig  Laughing Но се свалят после, само малко воля трябва  Flutter
  Свекъра и свекървата ни бяха на гости и донесоха две тави с баница м-ммммм  eat Тук няма откъде да си купиш, а и още не ми дават да стоя много-много права. Аз все пак се изявих вчера в кухнята, но наблегнах на сладкишите  Simple Smile
  Добре дошли на новите мами   bouquet
  За неразположенията- според мен при всеки е индивидуално. Аз съм стигала и до системи, заради обезводняване и още не мога да си стигна килограмите, на които забременях Rolling Eyes

# 103
Здравейте и от мен мамчета, на мен все не ми остава време да пиша.Благодаря на Анум за красивата тема.
Вчера се събудих с схванат крак и разбрах че е заради липса на магнезий.Затова изядох 2 банана. А пия и витамини Pregnacare. ?Иначе май съм по добре тези дни не ми се повръща вече само ако има някаква силна миризма.Само киселини ми останаха. На 23 вторник съм на преглед и нямам търпение да чуя сърчицето на бебо, че на предишния ми казаха че е рано.Днес правих ябълков кекс.Май и аз се нахвърлям само на тестено.А колата дали вреди ако пия по 1 чаша,досега не я харесвах ама сега ми харесва много странно? А на мен главоболието ми мина като пия сутрин по 1   3в1.
Исках да ви питам вие боядисвате ли се че на мен корените са ми израсли много ама все още не смея?
Пожелавам ви приятна и спокойна вечер Wink

# 104
Аз се боядисах вече с Иноа и ме хвана много добре!

Общи условия

Активация на акаунт