ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 116

• 65 473
  • 468
  •   1
Отговори
# 180
lili_sf и на Лили леко и безпроблемно раждане!

lili_sf ме подсети за количката!
Аз наскоро си продадох количката и ми стана малко тъжно,че вече бебшкия период свърши,като погледнах моето вече голямо момиченце,кога стана?

Ние бяхме с два бронхита ooooh! и цял месец ще стане от както не сме били на училище,както му казва малката.Бързаме да отидем ще има тържество и песнички за мама.
Няма търпение да си сложи мартениците.Взехме таблет,мале  Thinkingто като се е залепила играе на всички игри,но така е домъчня  и за децата.

Сега съм на вълна почивки за Турция,чудим се къде точно.Приемам всякакви мнения Wink

# 181
  • София
Честита Баба Марта, момичета! Много, много здраве за всички ни!

Bellaa, ние резервирахме в Cesars Temple De Luxe. Няма много коментари от българи, но жената от агенцията много ни го препоръча като за малки деца. А и цената като за Белек е много добра.

# 182

Честита Баба Марта и от мен !

Бъдете живи и здрави, бели и червени, весели и засмени !

На 27ми бях на първото тържество на Дари - толкова ми беше вълнуващо,че не спрях да плача от радост Simple Smile  Организацията им беше чудесна, всичко мина повече от добре, някои от децата се разплакаха, но повечето се държаха прекрасно. Имаше и стихчета и песнички , а накрая и лалета за всички майки .

Бях закъсала с един зъб, боля ме няколко дни и се оказа,че е един гаден мъдрец с оплетени корени, който е за вадене. Пратиха ме на хирург да го вади. Гадничко беше , но мина .

bellaa - благодаря ти за пожеланията  Hug
Ние миналата ходина ходихме на Кушадасъ в хотел Ефесия Холидей Бийч Клуб - беше страхотно всичко .  Ако искаш мога да ти пратя на лични агенцията, с която бяхме, както и допълнителни снимки, за да добиеш по-добра представа.

Поздрави и прегръдки от мен и до скоро  Hug

# 183
  • USA
Честита Баба Марат!!!

Бели и червени!Весели засмени!!!

Simple Smile

# 184
ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАРТ! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ТОЛКОВА ДА СМЕ ЗДРАВИ, НИЕ И БЛИЗКИТЕ НИ, ТА ЧАК ДА  ЗАБРАВИМ ИМЕНАТА НА ЛИЧНИТЕ СИ ЛЕКАРИ ! Wink Grinning Hug
lili_sf,  представям си какво вълнение е... Heart Eyes Аз още го очаквам това първо тържество и знам, че със сигурност ще се разплача от умиление. Grinning

# 185
Честита Баба Марта и от мен, момичета! Бъдете здрави!

# 186
  • Плевен
Здравейте мили момичета!
Поли, ей ти се появи най-после. Много се чудех защо така изчезна....
Нинка, за вас може и да е било приятно, но при нас нещата стоят по друг начин - мъжът ми сам си прави всичко, всеки ден ходи на този апартамент, а има страшно много работа. И вечер примерно ми заявява, че утре трябва да избера цвета на ламината примерно, или дамаската на кухненския ъгъл, или полилеите за всички стаи и т.н. И аз тръгвам сама из всички магазини, хипермаркети, гледам мостри, избирам, и после като ида с него и уж вече съм избрала той ми изтъква причини поради които не може да изберем точно нещата, които аз съм харесала и започват едни спорове...нещо все не сме на едно мнение и ми става едно напрегнато, едно пришпорено и не ми е чак такова удоволствие. Та затова  казах че ме изстисква това избиране.
Моят мъж за 8 март ми даде парички за да се поглезя малко и тази седмица ще ходя на сауна, на фризьор, на масаж  4470
Ох, вече дойде пролетта и тук на село се отваря доста работа - сега пуснах пералня, миялна, сега ще пусна прахосмукачката и излизаме навън да съберем малко изсъхнали листа и да приготвям местата за садене на репички, моркови, салатки...какво да ви разправям. И на работа ми е доста натоварено, народа упорито купува лекарства и имаме страшно много работа.
Всяка година на тържествата на децата си поплаквам. А тази нямаха тържество с нас за 8 март, ще има голям празник в салона на читалището за първа пролет, Андреа ще играят по трика от художествената гимнастика, имат стихчета, песни. Преслав още говори много смешно, има си думи дето си ги изговаря с объркан словоред, като ТОЛКОВА напримел, казва КОТОВА и не мога да го убедя, че първото е правилното, та стихчетата му звучат доста смешно, но пак ми е много мило като ми ги казва.
Нинка, тази втората фотосесия бяха пуснали ваучери в Гработо по 12 лв., затова я взех. Не е на толкова професионално ниво като първата сякаш, но пък момичето беше много мило и приятно и за децата беше супер весело преживяване да се преобличат, да се гласят, да позират с различните декори, дрешки, аксесоари. Аз пък подарих на фотографката от моите шапки, които преди плетях и тя ми даде бонус - двойно повече избрани кадри, та всички сме много доволни Simple Smile  Все едно съм ги завела на кино примерно, само, че поне ще си имаме спомени  Heart Eyes Отделно в друг сайт пък имаше оферта за фотокнига и 50 извадени снимки за 10 лв та си извадих фотокнига с първата фотосесия и снимките от нея и съм суууупер доволна. Страхотна е.
Та това е около нас. Пишете по-често, много ми е приятно да ви чета и да поддържаме връзка. Хубав пролетен уикенд ви пожелавам! Поздрави!

# 187
  • София
Я да попиша и аз докато у нас цари тишина  Simple Smile
Кати отиде с баща си до вилата, а аз останах да подомакинствам малко. Тя от четвъртък насам е у нас на инхалации с вентолин. Направи някакъв бронхоспазъм и като се закашляше и чак  Sick Сега обаче е добре, дивее си детето. Купихме и костюм на монстър хай и само дето не спи с него.
Нашето тържество ще е в петък и го чакаме с голямо нетърпение цялото семейство. Кати вчера дори се качи върхумалката масичка и започна да крещи стиховете си за малката калинка с пъстра пелеринка, носи от полята радост на децата.
Ани ,  аз получих ужасен сърбеж, но не знам дали от сибирското здраве или от маслото от вечерна иглика. Още ме сърби цялото тяло, а обрив нямам. Ходих на преглед при трима дерматолози, единият дори за въшки ме прегледа  hahaha Joy Пия още разни антихистаминови препарати, дори си пуснах изследвания, на черния дроб и т.н. И затова не смея да пия нищо друго освен фолиева киселина.
Покрай нашия апартамент и ние се бяхме изморили много от гледане и мислене, напълно те разбирам. Жоро всяка вечер след работа беше тук, направо не го виждах. Но пък сега ни е много хубаво вкъщи. Вчера купихме и килими за хола, сега остава да вземем и пердетата най-накрая, че то голямо избиране падна. Те се оказаха най-трудния избор при нас. Аз хич не обичам прибързани решения в обзавеждането.
Ани, Петя, вие нали си биехте фраксипарин (не съм сигурна как се пише  newsm78) през бременността? Я ми пишете защо? Аз тромбофилии не съм изследвала все още, но моят лекар ми каза, че щом имам една успешна бременноста нямало нужда. Аз се чудя още дали да прежаля 300 лв за всичките тези изследвания свързани със съсирването на кръвта  newsm78

# 188
  • София
viper, ще ти пиша на лични!  Peace

# 189
viper когато пиеш натурални продукти може да те сърби по две причини - ако е от тях. Първата е да си алергична към някое растение, случва се. Втората е, че те изчистват организма, винаги се случва някакъв детокс от тях, особено първите седмици, получава се чистене на черният дроб и ако има много отрови те избиват точно на кожата под формата на обрив, сърбеж, сухота и т.н.
Аз така когато започнах спирулината бях леко обрината по лицето цял месец, после приложих и чистенето с олио, без да спирам спирулината и изчезна обрива. Понякота сме толсова задръстени с отрови, че организма не може да смогне да изхвърли всичко. При теб след толкова лекарства е разбираемо.

Ние сме добре, само леки емоции със скарлатина имахме на градината, имаше в групата, което ме наведе на съмнение дали не е било това при Нико, който изкара едно състояние пред ангина с обрив десет дни по-рано. Но му се размина леко и без антибиотик тогава. Правих бърз тест за бактерията - отрицателен. Пет дни по-късно правиха тест на цялата група - положителен  Crazy И сега 10 дни агументин. Изкара без антибиотик тази зима и накрая това. Гадост.

Такива при нас. Иначе човека расте и хитрее. Онзи ден му се карам, че си играе с пералнята, която беше включена и той се обръща и най-сериозно ми заявява "Мамо, тази пералня е на всички!" Или сестра ми го пита да разкаже нещо за градината и той казва - "Аз нищо не знам" и клати глава.

Ани и Нико още обръща сричките на доста думи, например вместо самолет - мозолет и т.н. но не го и поправям и забелязвам че той сам след известно време научава правилно думичката. Иначе вече брои до двадесет на английски и когато стане нещо възклицава "Ooo NOooo". Не знам дали от английския или от you tube Simple Smile където всъщност сам си намира филмчетата и ги гледа на всякакви езици  Laughing

# 190
Здравейте,мамита Simple Smile Отдавна не съм писала,но редовно ви чета! Ива вече втора седмица ходи на градинка..свиква,но не яде много! За сега поне е здрава. Отпуска се и на говорене,от време на време.Днес ѝ падна първото зъбче,горно,не знам дали е рано  newsm78  Надявам се всички юначета да са здрави Simple Smile) Хубав следобед   bouquet  bouquet  bouquet

# 191
  • Плевен
Здравейте момичета,
Наде, съжалявам за обрива! Аз не съм си била това лекарство, даже не знам какво е.  Не знам от какво може да е обрива, но обяснението на Креми ми се вижда логично. Аз съм пила вече Изворите на чистота и Ритми на здравето от сибирските. Иначе скоро с една приятелка правихме поръчка от Ай херб и сега в момента пия спирулина, келп, Омега 3-6-9 и Малинови кетони  Crazy Това последното е уж за отслабване, но засега ефект не виждам. Вече ви казах, че децата вече става година откакто не са пили антибиотик и съм сигурна, че заслугата за това е на Сибирско здраве, на тях само това им давам и клеева тинктура сутрин с чая. Наоколо що болести преминаха, близки и познати се изпонатръшкаха, но ние устояхме, пупупу.
Хахаха, Креми, много ме разсмя с това О, нооооу!  Joy
Преси ходи при логопедката, но тя вчера ми се оплака, че не я слушал, че все казва, че му е трудно и има самочувствието, че е голям, като му каже, че е малък още.(той вече води пред Андреа с 1 кг и не спира да го изтъква.
Но им взех такова настолно огледало с увеличително стъкло и ги гледам, че всеки ден упражняват пред него упражненията от логопедката, вкъщи като кака му му показва и е по-спокоен и ги прави.
Ох, завиждам ви за морето в чужбина. И на мен така ми се иска, но още нямам смелост да тръгна извън граница с децата, а и ни е доста пътя, то до нашето море ни е 5-6 часа и едва издържат децата, пък не ми се мисли за по-далечно. И явно и тази година ще посетим любимата Албена. Много се радвам, че и брат ми ще идват с нас и ще е по-весело, живот и здраве Simple Smile
Хайде оставям ви, че днес съм се отдала на кулинарстване, а ми се иска и гоблена да пошия малко, че през седмицата нямам време.
Поздрави на всички!

# 192
Ани и спирулината помага за отслабване, когато се пие в големи количества, някак си засища и от нея не ти се яде толкова много Wink
Днес се изненадах, че Никола може да брои и на испански до десет  Grinning Играе си с някакви топчета и сестра ми казва - абе Нико брои на испански, кой го научи?  Аз така  Shocked Определено не съм аз, защото не знам испански, добре, че сестра ми малко е учила  Laughing Питам го, той казма мама ме научи. е да ама не. Питам го - от Дора ли? - да. И той не знае, в ютуб гледа само Дора и Мики маус сега на всякакви езици, явно е от там Simple Smile))

# 193
  • София
Креми, да Дора е образователно филмче. И като е на български, учат децата на испански думи. Казват думата и я обясняват, после я повтарят. Моите деца също са научила думи от там. Сега гледат сутрин по Супер 7 и едно филмче, където пък ги учат на елементарни китайски думи.  Wink Габи си има две китайчета в градината, така че и е много интересно.

# 194
Здравейте,
Ние бяхме на почивка в Боровец. Ей много хубаво си изкарахме. В хотел Самоков, някаква промоция имат в момента, ако нямахме други планове, щях да си остана с Тео още поне 3 дни Simple Smile. Базата е леко реновирана и не е голям лукс, но за сметка на това - чисто, любезен персонал, храната беше изключително вкусна (не стига, че пак качвам ужасно много, ами вече след почивката ме е страх да се кача на кантара), басейна чист, всякакви забавления (боулинг, билярд и т.н.) може да не излиза човек от хотела  Mr. Green
Мисля живот и здраве лятото пак там за няколко дни, хем близо, хем да избягаме от жегата в София.
anyto дано бързо приключвате с ремонта, че щом те натоварва хич не си е приятно изживяване.  Но пък виж мъжа ти как се е погрижил за теб Simple Smile
Тео също има думи, които ги бърка, сменя букви срички. Най-смешно ми е Гъзгавницата (възглавница), Куту (като)
.Krem да не би и той да е фен на Майстор Мани Simple Smile
petia_tag кога са тези с китайския Simple Smile и аз съм се замислила да го уча, та да си го гледаме двамата с Тео Simple Smile
Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт