ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 116

• 65 470
  • 468
  •   1
Отговори
# 165
  • USA
mgamisheva,леко бременеене и едно здраво бебче накрая!

# 166
mgamisheva, и аз ти пожелавам лека бременност  и безпроблемно раждане!   bouquet "Ние" сме си избрали  име само за "бебе момиченце" - Стела. Гооляма фенка е на "Уинкс"  
viper, много се радвам, че сте вече по-добре и двамата! Hug Бързо оздравяване на всички болни!!! А, как е никът на Лили, че не мога да се сетя? Embarassed Честито и на нея!   bouquet Все повече хубави новини да си споделяме тук!

Ани, приятни емоции се очертават при вас. Hug И аз съм на тази вълна, покрай сестра ми и зет ми, които от днес вече са собственици на жилище.  baloni

Линка, как сте вие? Скоро не съм ви виждала нови снимки във ФБ. Сигурно много е пораснала Ванеска? Simple Smile

Пък, да ви кажа светът наистина е много малък! Оказа се, че със свекървата на една от нашите юнски мами сме колежки. Grinning Показва ми колежката снимки на внучето  и кого да видя? Единия от нашите Крисковци и мама Катиии. Grinning

# 167
viper от сърце се надявам юни да ти е късметлийски месец  Praynig
Не мога да си представя през какво минаваш и ми стана ужасно мъчно и гузно дори. Надявам се и Кати да е добре, и ще чакаме "калинков" материал.
Петя дано бързо се оправят Габи и Марти.
bellaa и на вас бързо оздравяване
Аз затова тази и другата седмица изпратих Тео в Сандански при мама и татко. Педиатъра ни каза, че варицелата понижава имунитета и решихме да не си правим експерименти. Много страда за нас и за приятелите му от градината ... Той беше от последните обринали се деца и изкара почти 2 седмици на градина без най-добрите му приятели.

Благодаря още веднъж за пожеланията за безпроблемно бременеене.  Hug

Хубава вечер   bouquet

# 168
Здравейте момичета,
Толкова отдавна не съм писала ,че ме е срам да се появя сега ...
Почти не успявах да ви следя, въпреки,че от време на време надниквах в темата ви и много се радвах,че успявате да държите връзка помежду си.
Наде , още веднъж- много съжалявам за преживяната мъка, прегръщам те и ти желая сила и кураж и само хубави моменти оттук нататък на теб и цялото ти семейство  Hug
Много мило ми стана, когато ме нарече "Лили от наша тема..  Simple Smile" ,благодаря ти . Едва ли някой си спомня вече за мен, но като не пиша - така е .

mgamisheva - лека и спокойна бременност и на теб   bouquet !Чудесно име сте избрали , а за Франклин - и у дома той е на почит .

Отдавна искам второ дете, имах един спонтанен аборт преди малко повече от година и  сега пак съм бременна. Живот и здраве отново ще имам момиченце в началото на юли. Терминът ми е на 1ви юли.

Дарина е добре, ходи на градина и се чувства чудесно там. Откакто тръгна на ясла обаче започнаха проблеми с ушите, които продължават и до днес. Следствие на многото отити ( или на друго, незнам) се събра течност зад тъпанчетата. Опитахме с всичко  - лечение, хомеопатия, спряхме я от градина, две морета миналото лято. Имаше едно подобрение, което ни обнадежди, но следващите прегледи пак показаха,че течност зад тъпанчетата има. Крайната мярка е операция - поставяне на вентилационни тръбички ( така наречените макарички) , които възстановяват вентилацията и се счита че детето оздравява и няма да има подобни проблеми за в бъдеще. Най-вероятно това ще ни очаква в следващите месеци . Притеснявам се много, но пък знам,че е за нейно добро.

Надявам се,че всички вие и децата сте здрави и пожелавам на болничките да оздравяват по-скоро !
Продължавате ли да се виждате, както преди ?

Аз все ви давам за пример в настоящата ми отчетна тема за приятелство, срещи и т.н.Там от хормони ли, от какво ли - скандал през две страници  Simple Smile Аз и там не успявам да се включвам активно та се разминавам с тези спорове, но ги чета постоянно .

Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 169
 lili_sf , mgamisheva честито и на двете ви лека и спокойна бременност!  bouquet

Лили пиши по често и при нас не сме те забравили разбира се Grinning

При нас  новото е  че на 20.02. сина ми стана на 9г.
От нас получи голямо колело а от баба си скейборт и сега е много щастлив!

Кати ходи на градина много и харесва и даже не иска да си тръгва  Laughing пее много песнички.

При мен на работа е много натоварено и времето направо лети.Колежките ми са супер и много се разбира ме!

На пролет сме замисли ли малък ремонт и така при нас това е!

Хубав и усмихнат уикенд ви пожелавам   bouquet

# 170
  • София
lili_sf , mgamisheva, Честито и от мен, момичета!!! Много ви се радвзм! Само, ако може и по-често да се разписвате, цена няма да имате!  Laughing   Heart Eyes

Михайлова, хайде и тука да ти е живо и здраво порастналото момче!

Лили, явно си има някакъв физиологичен проблем, който може само с операция да се оправи! Имаш силно стиснати палци от мен и дано всичко да мине бързо и вече болестите да останат зад вас!

Моите деца са вече здрави, макар и да пиха антибиотик. Важното е, че днес успяхме да си направим едно чудесно парти и сме много доволни.  Simple Smile

# 171
  • Плевен
Здравейте момичета,
Лили, честито и на теб! Как ще те забравим, недей така. Пиши по-често! И аз все ви споменавам при разговори с познати и се радвам, че намерих много приятели сред вас, макар и повечето само виртуални.
Наде, как сте вие, пиете ли витамините? Как ви се отразяват?
Лили, това с операцията е много неприятно, но  понякога е неизбежна. И ние махнахме сливиците на Андреа със страх, но беше просто наложително и от тогава детето се оправи, заякна и се махнаха проблемите. Стискам палци и при Дари всичко да мине леко и безпроблемно!
Яна, Честит рожден ден на твоето момче! Да расте щастлив, умен и безгрижен!
Онзи ден ходихме с колежката на сауна и много се изкефих. Трябва да ходим по-честичко Simple Smile
Ох, това избиране на ламинати, на модели, мебели, лайсни, полюлеи и т.н напрово ме изстисква, а има още толкова много неща да се взимат и избират.
И вече си мечтая за балкана, така ми се ходииии...а също и за молето - разглеждам оферти и чакам промоции Simple Smile
Децата са здрави, щуреят, лудеят, сега учат стихчета, танци, програма за празника на мама.
А другата събота пак сме на фотосесия, нямам търпение.
Това е около нас.
 Много поздрави на всички от нас!

# 172
  • Пловдив
lili_sf, честито и от мен! От сърце ви желая здраво момиченце и безпроблемно раждане!
Ани, как може да кажеш, че избирането на ламинати и т.н те изстисква. Аз си спомням колко ми беше приятно преди години когато обзавеждахме апартамента ни. За мен беше истинско удоволствие и чаках с нетърпение събота и неделя и да ходим по магазините да избираме и поръчваме  Crazy
За морето-аз вече трета поредна година се възползвам от ранните записвания и отстъпки. Вече резервирахме. Много искахме там където бяхме миналата година, защото много ни хареса всичко, най вече плажа, но много са вдигнали цените. Излиза ни с 300 лв отгоре и не може да си го позволим за съжаление. Та тази година си избрахме по евтино хотелче, отново All inclusive-на Ахтопол ще сме. Изчетох много за града и много ми допадна. Спокойно, с места за разходка и развлечения за децата. Това ми трябва. Та ще видим дали ще ни хареса. Между другото миналото лято бяхме до Созопол. Ами много се изнервихме с Марина от разходката в града, една лудница, сергии, народ.....нещо не ми допадна, всеки се блъска. Иначе си е много красиво. На Ахтопол се надявам да е по спокойно, а и съм набелязала да се разходим до границата с Турция-Резово, много ми хареса от снимки в нета.
Ани, ще чакам да видя снимките от фото сесията. Абе друго си е да ти снима детето професионален фотограф. Марина има една фото сесия от такъв/спечелена/. Извадила съм си снимките на голям формат и сега трябва да купя рамки, мислим да направим на едната стена нещо като мини галерия Simple Smile Просто са страхотни. И аз искам пак да й направя, ама ще видим кога, че тази която искам да я снима много пари взима, а за 10 кадъра не си заслужава според мен....
Щях още нещо да пиша, ама май много се отнесох......
Сега ставам да правя зелеви сърми, а като се наспи Марина да изчистя.

# 173
 lili_sf, никой не те е забравил, ами само аз...щот и аз толкова се разписвам... Embarassed Просто,  твоя ник го помня, но къде да се сетя, че си Лили!  ooooh! Embarassed Честита, бременност Лили! Hug  bouquet Бог да те закриля и да те дари с едно прекрасно здраво бебче, което само радост дати носи!!!

# 174
Момичета, безкрайно ви благодаря за милите думи и за пожеланията :hug  Трогнахте ме    bouquet

Ние тази година явно ще се разминем с морето, но щеше да е добре да заведем Дари. Ще търсим начин да я пратим с някого ( например майка ми,която е учителка и ходи на ученически лагери)

Днес ходихме до един мол - гледах колички, че старата се счупи и ще купувам. Много са приятни тези вълнения, мислех ,че ще съм по-равнодушна втория път към тези покупки, но пак ме домилява. .

От няколко дни много ме боли зъб, направо място не мога да си намеря.  Утре ще ходя на зъболекар , имам един зъб за вадене и май е от него.

Желая на всички ви спорна нова седмица, много усмивки и до скоро  Hug

# 175
lili_sf Пожелавам ти безпроблемна бременност   bouquet и дано със зъба не е нищо сериозно.
Май хормоните в отчетните теми ту бушуват ту затихват ... Аз скоро се включих в юни 2013, сега всичко е ок, но малко преди да се включа е имало разни разногласия и недоразумения, но мисля че е съвсем нормално. И преди и при нас беше така ...
Михайлова много хубав празник май сте изкарали, а има една снимка на която двамата са прекрасни Simple Smile
petia_tag браво на Габи и Марти, че са оздравели. Партито изглежда наистина чудесно, а тортата ... И колко много е пораснала Габи ... а като си я спомня на една среща, колко малка беше на 2 годинки и месец-два ...
anyto аз сауната я обожавам. Имам си някаква алергия, от която носа постоянно ми е запушен и са ми подути лигавиците и трябва хапчета. Но като вляза в сауната, от толкова сухия и горещ въздух всичко ми се свива. Лятото оставям колата на пек и вечер като си тръгвам от работа и като се кача в нея ефектът е същия Simple Smile
Аз също се замислям за фото сесия, и най-вече заради Тео и корема Simple Smile
От седмица е в Сандански и всеки ден: "Мамо, да кажеш на тате да цунка София и да цунка теб." или същото поръчение като и/ил ако говори с мъжа ми Simple Smile
Не знам защо, но този път много тежко изживява гостуването в Сандански. Чудя се дали не е защото знае, че София е с нас, пък той там ... не знам ... а там му е толкова добре, по-топло е и си ходят всеки ден по разходки.
В петък беше много горд как леля Дора (моята зъболекарка от детските ми години и най-вече семейни приятели на мама и татко) му духала с машинката и му сложила дъвка на зъбчето. И имал 2 дупки от Чук и Пук, едната голяма другата малка. Много го гъделичкало и в понеделник пак щяли да ходят.
Хем си мие зъбите и много обича, хем има кариесчета. Дори понякога като го прихване мие зъби по 4-5 пъти.
Оф, много се разписах. Хубава вечер   bouquet

# 176
Момичета благодаря ви за пожеланията за рожденика   bouquet наистина много хубаво си изкарахме.

Нина в Ахтопол е много хубаво,тихо и спокойно.Аз съм ходила там преди много години бяхме на палатки на устието на река Велека.
Много красиво място и е съвсем близко до Ахтопол можете да направите там един плаж.

mgamisheva благодаря  Grinning
Това с кариесите няма много голяма връзка с миенето просто си е до зъби.
Ето моя син до преди две години без проблем но като се почна ужас просто ooooh!
Зъболекарката каза че не е от неправилно миене а от самите зъби.

Ох вчера водихме децата до мола и да поиграят малко и още след обяда като се събуди Кати с висока 39 температура и повърна.
Днес я водих на лекар гърлото червено сега сме на хомеопатия но ако до утре не намалей температурата на антибиотик.
Сега и баткото се разкашля аман вече ooooh!
Не знам от там ли е но вече два пъти ми се случва след посещение на МОЛ да се болни Thinking

Лека и спокойна вечер на всички  bouquet

# 177
Здравейте  Grinning

Много се радвам да видя, че темичката все още си я има. Аз спрях да пиша преди доста време, но тогава всички се разписваха изключително рядко и мислех, че съвсем е замряла  Simple Smile

Погледнах отгоре-отгоре и искам да честитя на бременните момичета. Пожелавам Ви лека и безпроблемна бременност!

Вайпър,  за теб мноого прегърдки Hug

Щом темата още я има, ще гледам да я следя и да се разписвам вече и в нея.

# 178
  • София
ооо, Поли! Аз пък мислех, че и ти ще се появиш с нова лентичка!  Mr. Green Така изчезна изведнъж.... Хайде, разписвай се и ти по-често!

# 179
Лили, честито и от мен! Леко бременеене и здраво бебче на финала!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт