ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 116

• 65 487
  • 468
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета Hug

Отдавна не съм влизала,че много работа и ангажименти имах.

Ани миличка на много неприятна случка си станала свидетел ,дано да си починете хубаво на почивката да се отърсиш от неприятните преживявания Peace

Пиши кога ще сте в Албена да се чуем може да се организираме да се видим,много ще се радвам да се запознаем и децата също.  bouquet

А за плажа да аз много обичам морето а децата не мога да ги изкарам от там и гледам всеки възможен случей да ги заведа.
Ето миналата седмица бях до два на работа и след това с една приятелка и нейните деца отидохме ,но следобеда слънцето се скри и излезе вятър и реши да ни изгони  Wink
Обаче ние си седнахме на едно заведение на самия плаж на бира и цаца  Mr. Green Laughing

Хубав уикенд ви пожелавам   bouquet

# 346
Добро утро  Grinning
Да взема и да се разпиша и аз след толкова дълга пауза... Ние сме добре  Grinning Малкия ходи на градина в сборна група от която никак не сме очаровани. Дори умувахме с моя мъж да не го пускаме на градина през август...
И ние не пропускаме да ходим на плаж, когато сме свободни. Малкия и днес доколкото разбрах е на там с баба си и дядо си, че ние с таткото работно го раздаваме. Много е почернял.
За почивките: аз съм в отпуска чак през октомври и тогава ще измислим нещо - планирахме да ходим семейно към Турция, но нещо се разкапаха нещата. Иначе след Дюни, ходихме за нощувка-две с колегите на св Влас, а миналата седмица бяхме на Бялата Лагуна  Grinning Много добре си изкарахме!

# 347
Simple Smile какво правите, ей Simple Smile печете ли се на плаж?! Катерите ли планини?! Берете ли царевица? Консерви правите ли? Май фейсбук ще замести темичката тук напълно Simple Smile

Аз само ще маркирам, по темата с ФБ групата, че отдавна не съм админ и нямам права там. Който иска, да я изтрие. Честно казано, следя ви съвсем успешно и като лични контакти Simple Smile

Усмивки на всички и весело лято!

# 348
  • София
И ние те следим smile3534

# 349
  • София
Хайде и аз да се разпиша!  Mr. Green
Печем се с децата трета седмица на морето и се прибирам в София на пангара. Като знам, какво ме чака в работата цяла година, се наслаждавам на всяка минута почивка и пак ми е малко.  Grinning

Хайде, разпишете се кой какви ги върши!

# 350
Ние от м. Май имаме кола и направо се спукахме да търчим насам-натам. В петък ми се стовари нещо на главата и провалих уикенда. Щяхме да се засечем с Полито на Мусала, ама нейсе. За втора година я гледам още по-отдалеко. Иначе е велико там, чак ме е яд, че са разрешили на Бялото братство да опъва лагери на езерата. Обърнахме планината на градски парк.
Преди това пък ходихме и в Стара планина/Сопот, и в Троянския балкан, и сега ще водим Петър при нашите, после мислим и на море да ходим. Чувствам се като на въртележка. Пера, простирам, гладя и събирам багажа и после наново. Толкова е хубаво да е лято, да е топло, да ставаш по светло, денят да е дълъг и да сменяш посоките бързо. Simple Smile
Утре ще водя Петър на УНГ пак, да проверим дали чува добре. Нещо ме съмнява, ама нали все е с хрема, кашля и т.н. и чакахме да се оправи за още един тест.
Петя, вие преди на Влас ходехте, нали?! Сега пак ли сте там?

# 351
Здравейте и от мен ,
Ние сме добре, бебката расте , спокойна е , яде и спи, да чукна на дърво. Дари също е добре, приема ролята си на кака , помага много , отговорна е ,чувства се голяма . Има ревност,предполагам, но не е много силно изразена.
Ние от няколко седмици сме у майка ми , на къща .Дари има басейн,всеки ден се къпе, бебето живее в количката на двора , има доста дървета ,които пазят сянка и жегата не се усеща така силно.
Планираме моренце другия месец ,намерила съм добра оферта и дано успеем да го осъществим .

Радвам се да прочета,че сте добре .
Прегръдки на всички и до скоро  Hug

# 352
  • София
Лили, много добре си прекарвате значи!  Wink пиши и морето как е минало!

Грета, да на Влас сме. Тук тази година се оказа голяма снобарщина и скъпотия. Цените са по-високи и от на Слънчев бряг. По плажа на Марината са само лабморджинита, ферарита и прочие. Само мутри и мутреси със силикони, страшна работа е.   Crazy
Иначе си прекарваме много добре. Племенника също е тука, той е с годинка по-малък от Марти и пада страшна игра. Това лято и няма такива жеги като миналите и съм пускала само два пъти климатика за по малко.
Хайде и другите да се включват!  Simple Smile

# 353
  • София
Здравейте,

Ние сме добре. Кати е в Троян при нашите за 3 седмици и много ми липсва  Cry. Бяхме на море преди две седмици на Царево. То май само там ходим през последните години. Този път тръгнахме без компания, но пък там се запознахме с няколко семейства благодарение на децата, които се заиграваха заедно. Много хубаво беше, но кратичко, бееее......
Иначе сме здрави всички. Аз си шия гобленчета, не мога да се спра! Дори сега като го няма детето и само чакам да стане 5, за да пална колата и да хвана иглата. Броя си квадратчета и не мисля за нищо... А до преди декември не можех игла да хвана  newsm78
В работата нещо хич не върви и тази несигурност много ме тревожи. Но нали сме здрави, това е най-важното.

# 354
Грета, Бялата братство е всяка година там от времето на Дънов и проблеми не е имало, виж за този незаконен лифт, който построиха и още е незаконен по друг начин стоят нещата. Той закара горе скараджиите и мацките на токчета. И тези, които си перат чорапите в езерата.

Ние бяхме седмица във Варна, после две при нашите, където успявам както винаги да си почина напълно и успях да остава Нико там, за първи път му е. Вече месец е там и много му харесва, ще стои до края на август. Много лоши неща чух при нас за сборните групи и като има възможност и се чувства добре реших там да стои да си почине на спокойствие, без режими, в малък град и т.н. Много ми е мъчно вече за него, но ... дано да иска да се върне, че градината хич не я долюбва и не иска и да чуе  Simple Smile
А аз съм се отдала на тотален мързел. Има сигурно сто неща, които все не мога да свърша с Никола и съм си мечтала за свободно време за тях, но... като свърши работния ден само се прибирам, правя си голяма салата, примъквам се на дивана и пускам телевизора. Тори не ми се тегли филм на компютъра. Явно доста умора съм натрупала за четири години.  Grinning

# 355
Грета, Бялата братство е всяка година там от времето на Дънов и проблеми не е имало, виж за този незаконен лифт, който построиха и още е незаконен по друг начин стоят нещата. Той закара горе скараджиите и мацките на токчета. И тези, които си перат чорапите в езерата.

Правилно, Крем. Аз подведох информацията. Повече имах предвид стълпотворението, от което може би и аз вече съм част. Не толкова планинец, колкото ентусиаст Simple Smile поне с чорапите нямам нищо общо и си връщам отпадъците вкъщи...  Rolling Eyes

# 356
  • Плевен
Здравейте и от нас!
И ние се завърнахме след 2 седмици на морето - 1 седмица изкарахме на Албена с децата и мъжът ми и 1 седмица с мама и тате на Обзор. Чудесно си изкарахме, децата останаха много доволни - на Албена всеки ден имаше детски дискотеки, шоута, забавления, а на Обзор също е пълно със луна-паркове и забавления. Ходихме и на водната пързалка в Бяла, чудесно беше, само дето останах без сили от многократното спускане и катерене ту с едното дете, ту с другото, но беше просто сууупер. Ходихме с мама и на спа терапия с рибки, много ни хареса. В Обзор имаше няколко вечери страхотни концерти на деца от Русия, от различните републики - бяха прелестни - такова богатство от цветове, костюми, воали, красота, направо бяхме запленени. И дечицата такива сладки, усмихнати, прекрасни, напълниха ми душата просто.
Вече съм отново на работа.
Стягам и рождения ден на Андреа че е в петък и тече голяма подготовка...пълна лудница. Децата отидоха с нашите на балкана за 2 дни уж за къпини, ама то пък взе, че заваля.
Вайпър, ааа супер си е гобленчето, и аз от време на време си го шия моето и си ми е супер отмора и успокоение. И книги си чета най-редовно, въобще лято е и съм се отдала на любимите занимания.
Ваканцията на децата вече приключва и от понеделник с песен...Нямам търпение да тръгнат, че тук само си ги прехвърляме за гледането. На Андреа и падна първото зъбче, а вече и второто се държи на косъм и ми е много смешна.
Ооо, Петя, какво описваш  атмосферата в Св.Влас хич не ми се струва забавно тази цялата снобарщина, но важно е, че вие сте си хубава компания и сте си починали добре. Поздрави!
Хайде чао засега, че много задачи ме чакат. Поздрави на всички и доскоро! Целувки на мъниците!

# 357
  • София
anyto , да ти е здраво, умно и щастливо момичето! И феята на зъбчетата да и донесе най-желания подарък!
Супер за почивката. Ние в Обзор не сме ходили до сега. Всъщност ние си заплюхме един хотел на нашето море и само там ходим, но май е време да разнообразим малко.

# 358
Здравейте  Grinning

И ние в събота се завърнехме от море. Бяхме в моя така любим Созопол. Починах си много добре. Децата бяха изключително послушни, Павката вече е голям и не прави неразумни неща и това беше една прекрасна почивка. Всеки ден бяхме по въртележки, хапвахме сладолед (по много на ден  Laughing ) и царевица и си правихме дълги разходки.

Сега се опитвам да се настроя на градска вълна и да се подготвя за есента. Имаме си първокласничка тази година и емоциите са много големи. Трябва да започнем с покупките, защото детето вече е голямо и си има предпочитания - лилав или розов телефон, раница на Уинкс, тетрадки на Уинкс, Барби и Камбанка и т.н.  Simple Smile

И да ви се похваля - от вчера сме вписани в регистрите и вече сме на последната права от чакането - чакането на писъмце с покана да посетим определено детенце в някой от домовете. Надявам се, предвид критериите, които сме посочили, нещата да ни се случат бързо  Praynig Много ми се иска на Коледа да бъдем петима...

# 359
  • USA
Здравейте,

чета ви с интерес,но не и остава много време да пиша

Желая  приятен weekend на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт