Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 19 901
  • 426
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, щом ви викат в болницата отивайте, по-добре там да ви наблюдават. Аз също лежах за преносване, но в ОБ, и такива случаи имаше, че по-добре че седях 5 дни, отколкото да се притеснявам в къщи.

Няма страшно, но всеки си решава сам, аз само ви споделям  Heart Eyes

Успех, и леко раждане и много слънчеви моми да си имате  Heart Eyes Hug

# 106
  • Пловдив
И аз мисля,че е по-добре да сте под наблюдение,колкото и потискащо да е.Аз постъпих с 2 дни преносване и след 5 го предизвикаха с хапче,защото водата много му намаляла.Но вие си решавате.
Леко и бързо раждане и да се похвалите с здрави,хубави момиченца  Hug

# 107
Мн ми е потискащо там Sad. Изобщо не искам да постъпвам предварително, утре ще говоря с Димитрова и ако тя каже, тръгвам, все пак тя е специалистът.
Благодаря за пожеланията.

# 108
Чакайте първо да ми мине терминът Simple Smile
Аз все още се надявам да родя преди това.
А Шушулче сама си решава.

# 109
Два дена преди да родя качих Альошата  hahaha щот и моя юнак нямаше признаци да излиза. Родих го един ден след датата на термина  Mr. Green, но пък лекаря, който ми следи ЖК каза да почакам 4-5 дена и тогава да ходя   Heart Eyes
Шушулче ... ако питаш мен изчакай още малко, щом на днешния преглед се е установило, че всичко е наред ... но пък ако много се притесняваш бягай да те наблюдават.  Hug

И да кажа, че утре има 25% намаление на всички стоки в Хиполенд!!!
Май ще го посетим преди обед  Heart Eyes

# 110
Два дена преди да родя качих Альошата  hahaha щот и моя юнак нямаше признаци да излиза. Родих го един ден след датата на термина  Mr. Green
А, значи ти беше с Альоша. Аз мислих това да го правя миналата събота, но времето мн се скофти и се отказахме. Ще видим тази събота ако не родя и времето е хубаво дали ще се наема да го изкачвам.

# 111
От кога не съм надничала в тая тема ама като гледам никой не е родил Simple Smile Сигурно мен чакат бебоците да се обадя Simple Smile Леко и скорошно раждане на мацките в очакване  Hug
За Порязов той е един висок слаб с тъмна коса и сравнително добре изглеждащ в лице поне до колкото го помня от миналата година (той ме прие като се върнах с кръвоизлив), но ми направи много добро впечатление, обяснява всичко много подробно и е загрижен на мен даже ми рисува картинка на матка за да ми обяснява за кюретажа Simple Smile
А сега като раждах раждането ми го води др. Чалова и мога да я препоръчам с две ръце и два крака Simple Smile Много мила млада докторка, колкото деца имам все при нея искам да ги раждам  Heart Eyes След раждането ме преглежда два пъти след като ме изписаха за да сме сигурни че няма нищо задържано и след 2 седмици пак ме помнеше и ми се радваше като ме видя, даже нямаше нужда да и казвам за какво съм тя всичко си помнеше Simple Smile

# 112
Два дена преди да родя качих Альошата  hahaha щот и моя юнак нямаше признаци да излиза.

Ти си герой! На мен лекото нанагорнище на Джумаята ми се вижда като Мусала  Laughing
Последните две седмици не съм се спряла да обикалям и се прибирам, когато вече не мога да ходя - ефект няма. Все така си чакам. Но имам още 5 дни, така че...

# 113
Два дена преди да родя качих Альошата  hahaha щот и моя юнак нямаше признаци да излиза.

Ти си герой! На мен лекото нанагорнище на Джумаята ми се вижда като Мусала  Laughing

hahaha така е ... а имай на впредвид, че живеем на 5-ти етаж БЕЗ асансьор и цяла бременност си ги катерих тези стъпала като нищо  Mr. Green ... свиква се д, но накрая вече и аз издавах багажа  Whistling Имало е дни когато излизам по няколко пъти  - не ми се говори за тогава  ooooh!

няма да се отчайвате, то когато реши бебето ще излезе. Аз даже се сещам, че точно час преди да получа първата контрация  Crazy говорих с мака ми и се наревах и се оплаках, как диването не ще да излиза  Mr. Green и че вече ми писна всеки втора да ме пита ... айде няма ли да раждаш вече  Crossing Arms Явно съм си изляла мъката и това, което ми тежи ... та след това се почна купона  Laughing

# 114
Мамита, снощи родих Антония, 49 см, 3.300 кг. Много съм щастлива  Heart Eyes

# 115
Мамита, снощи родих Антония, 49 см, 3.300 кг. Много съм щастлива  Heart Eyes

Ехеее ... хайде честитоооо .... и бързо възстановяване  Hug

# 116
Маnique
Честито! Да ти е жива и здрава и много радост да ти носи!

# 117
Маnique честита дъщеричка    Heart Eyes

# 118
Маник, честитооо - много да е здрава - а на теб бързо възстановяване   bouquet пиши като имаш време по-подробно как мина всичко Hug

# 119
Маnique, честито и от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт