Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 241
  • 426
  •   1
Отговори
# 120
Manique
Честита ти радост, да е много здрава, весела и послушна!

# 121
  • Пловдив
Manique, честита дъщеричка!Да е жива,здрава и много да ви радва   bouquet

# 122
  • Пловдив
Маник, честита рожба! Да ти е живо и здраво детенцето и да изпълва сърцето ти с безкрайна радост! Бързо възстановяване!

# 123
Маник честита дъщеричка  bouquet
Не бях влизала отдавна и сега като чета чакащите да родят колко са нетърпеливи и какви тревоги имат ме хваща носталгията

# 124
Не бях влизала отдавна и сега като чета чакащите да родят колко са нетърпеливи и какви тревоги имат ме хваща носталгията

Абе мен не ме гони много носталгия ... добре си ми е без големия корем  Mr. Green
По скоро трепетите ми липсват  Heart Eyes

# 125
  202uu

Абе мен не ме гони много носталгия ... добре си ми е без големия корем  Mr. Green
По скоро трепетите ми липсват  Heart Eyes

# 126
Честито на Маник - най-голямата радост за мама Simple Smile

Аз да кажа за д-р Арнаудова, понеже тук се коментираше - аз записах Добрин при нея, но сега търся друг лекар. Не ми допадаха някои неща, но след консултацията на  първия месец се убедих, че неискам да сме вече при нея. Обяснява ми елементарни неща по 3 пъти - пълно губене на време. Съблича детето сякаш бели салам с тази бързина и чувства, аз неразбирам защо тя иска да го съблича, а не аз  Thinking А как биха ваксината - нямам думи просто - малкия така зарева, след като вече беше разсърден, че дъх неможа да си поеме и целия посиня, а той по принцип е мноог спокойно дете. Ваксината беше Хепатит Б, за която казват че не е толкова болезнена както тази комбинираната за следващия месец. Беше убедена, че детето реве за вода, а той искаше само да се успокои, което стана след като го гушнах, при което сестрата се изказа - "вие вкъщи носите ли го, понеже като се разреве и го гушкате ???" при което аз се опулих.
Припряна жена със селски манталитет и забавено развитие като педиатър. Каза да му дам банка глюкоза да пие за жълтеницата, а се оказа че изобщо няма да помогне, понеже жълтеницата продължава по-дълго при нас заради моята кърма - обясниха ми го на друго място, след като направихме изследване на билирубина и хемоглобина.
Да ви споделя, че да мимине малко яда, много бях афектирана и явно още ме държи  ooooh!
Много хубав следобед на вас и да си гушкате децата Simple Smile

# 127
Съблича детето сякаш бели салам с тази бързина и чувства

Joy Joy Joy ох, не се сдържах  Mr. Green и моята педи не е от най-бързите, но поне не ми пита дали вкъщи го носим на ръце  Crazy
Наистина доста неприятно  Hug

# 128
  • Пловдив
Бамбуча, и моят Васко е при Арнаудова. При мен пък е обратното - винаги аз си го събличам и обличам. Като имаше тежка жълтеница идва неонатолог у нас и по негов съвет давах глюкоза, а пък Арнаудова ми каза, че изобщо не трябвало да давам. При ваксините си е поревавал, ама пък не е имал кой знае какъв проблем при тях. Иначе, че много говори е така  Laughing

# 129
Фейт аз моя си го събличам сама на консултациите, даже един път и памперс сменяхме,че точно тогава беше решил да се наака...Иначе нашата докторка си го успокоява един път сама, защото докато го преглеждаше и той много се вкисна и тя го вдигна гушна го и го успокой и после продължи да го преглежда..тогава ми направи много добро впечатление колко е внимателна към бебенцата Simple Smile

# 130
Да, важно е отношението към пациента, а пък към бебетата съвсем. Всъшност осъзнах разликата в отношението когато отидохме при д-р Мария Нещерова - педиатър неонатолог. Затвърждава се и убеждението ми, че в Бг само на частно може да получиш добро медицинско обслужване, не че има гаранция, но добрите лекари у нас понеже са малко са или хипер натоварени от пациенти и след години вече рутината и умората си казват своето или работят само на частно.

# 131
  • Пловдив
И аз за частно се насочих към Нещерова, но наскоро един случай с приятелка ме отказа. Нещо не мога да си намеря педиатър, на който да имам доверие като че ли  Thinking

# 132
Фейт аз моя си го събличам сама на консултациите, даже един път и памперс сменяхме,че точно тогава беше решил да се наака...Иначе нашата докторка си го успокоява един път сама, защото докато го преглеждаше и той много се вкисна и тя го вдигна гушна го и го успокой и после продължи да го преглежда..тогава ми направи много добро впечатление колко е внимателна към бебенцата Simple Smile

Странно  Crazy аз като вляза, тя си го взима и започва да му се радва и да го гушка ... после му говори,  пуска му музика и си го съблича ... сестрата също  Crazy Явно със всяко бебе подхожда различно ... щото ние сме от ревливите  Blush и може би отначало се подготвя  Mr. Green
Само накрая си го обличам  Grinning

# 133
Fate аз до сега като съм била на консултация винаги докторката е имала пациенти и ми отваря сестрата и главно тя се занимава с мен, а докторката идва после след мерките и теглилките...Може ако няма пациент да има време повече да му се радва Simple Smile

# 134
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания  Hug

Общи условия

Активация на акаунт