Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 251
  • 426
  •   1
Отговори
# 150
КММК - ми така са ми казвали приятелки, не съм на 100 % убедена  Peace щом педито е казал значи добре  Hug

а, тя много знае Crossing Arms
насочи ме към тази, пък в нета пише доста противоречиви мнения за нея, вкл и за плащане ooooh!
та не знам....
mimka_8 , ще чакам да дадеш инфо Hug

# 151
Другия път ще ви чакам да раждаме в ОБ  Mr. Green Hug

# 152
ба, то и там същото  Joy Joy

# 153

Mr. Green еми ... раждане си е ... няма как да е друго  newsm47

# 154
  • Пловдив
Честито на Маник! Да и е живо и здраво бебчето Simple Smile

Тук май повечето мамчета сте родили вече. Бременните сме по-малко Simple Smile
Аз вече съм в 20 г.с. - почти преполовила бременноста Simple Smile

Започнах да се оглеждам за количка- бях в Касида и във Вис Виталис. Споделете кои са другите магазини, в които мога да разгледам колички. Първа бременност ми е и не съм никак запозната с магазините.

Хубав ден на всички

# 155
виж в Хиполенд, много често правят изгодни намаления Peace нашата така я взехме  -  25% намалена

# 156
  • Пловдив
Пропуснах да напиша, че бяхме и в Хиполенд, но този до Метро, нямаше голям избор.
Къде в Плд мога да видя модели на X-Lander, интересува ме триколка- в Касида имаше само 1-2 модела четириколки, но летния стол ми се стори много тесен...

# 157
  • Пловдив
X-Lander съм виждала във Вис Виталис (този до Бриколаж). Като си търсех количка го разглеждах там, но това беше преди 1 година. Може още да ги предлагат - провери  Peace

# 158
  • Пловдив
 Благодаря, Doni M. Ще проверя. И в Premaman мисля да отида.
Освен тези споменатите магазини къде другаде в Пловдив мога да разгледам колички?

# 159
  • Пловдив
В търговиите на брезовско имало голям избор.В голямата търговия на 2 етаж-на 1-ия има перални,хладилници,а на 2-ия имало голямо разнообразие от колички,люлки,шезлонги и т.н.Моята приятелка ми каза,но беше късно за мен.А на самия булевард има на чиполино.Аз си я взех от макс ком,но не съм доволна от моята  Simple Smile .

# 160
 Извинявайте, че така нахлувам в темата

Освен тези споменатите магазини къде другаде в Пловдив мога да разгледам колички?

Много голям избор на колички има на Голямоконарско шосе - магазина на МАХСОМ, но там са главно Чиполино и Бертони

# 161
  • Пловдив
Благодаря ви! Засега съм се насочила към марките X-Lander, Bebe Confort, Peg Perego, Jane и искам да ги видя наживо, за да преценя плюсове и минуси и дали си струват парите.

# 162

В сряда при Шушулче бяха започнали контракции. Предполагам, че е родила.
И аз ще си помисля дали пак там ще раждам.
Hug Родих, 27 часа след първата регулярна контракция.(на 29.11 в 6.47мин) Мечтаех за секцио или епидурална. Просто бях на предела на силите си, к отидох в предродилна, ама с 9 см. От там нещата се случиха за 30-ина мин. Настаниха ме във ВИП Sunglasses, но обикновените стаи са по-хубави.
Ши ме оня сладур, к ви пипаше гърдите, когато ме черпихте кебапче и пържени картофи Whistling. мн ми се кара, че шавам.

# 163
portokalche Peg Perego  и Jane са по-хубави от X- Lander и да знаеш че скъпите колички си заслужават и по-лесно се управляват и по -удобно е за бебето,  Heart Eyes

Шушулче честито! Измъчила си се , ама важното е че накрая всичко е наред с теб и бебо, това е най-важно! Много здраво и усмихнато да е бебчето !

# 164
Шуши, честито мила   bouquet  bouquet много да е здраво бебчето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт