Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 269
  • 426
  •   1
Отговори
# 165
Шушулче,честито!!!  bouquetДа ти е жива и здрава рожбата и само хубави моменти да изживеете заедно!Ти къде раждаше?Във Вми ли?  bouquet

# 166
  • Пловдив
Шушулче, честито   bouquet Да е живо,здраво и да сте много щастливи заедно

# 167
Шушулче честита рожба !!! Да ти е живо и здраво   Hug

# 168
Шушулче, Маник честито да за ви живи и здрави бебчетата и много радост да ви носят!

# 169

В сряда при Шушулче бяха започнали контракции. Предполагам, че е родила.
И аз ще си помисля дали пак там ще раждам.
Hug Родих, 27 часа след първата регулярна контракция.(на 29.11 в 6.47мин) Мечтаех за секцио или епидурална. Просто бях на предела на силите си, к отидох в предродилна, ама с 9 см. От там нещата се случиха за 30-ина мин. Настаниха ме във ВИП Sunglasses, но обикновените стаи са по-хубави.
Ши ме оня сладур, к ви пипаше гърдите, когато ме черпихте кебапче и пържени картофи Whistling. мн ми се кара, че шавам.

Браво! Да ти е живо и здраво детенцето, а на теб бързо възстановяване!  Heart Eyes
Ааа, имала си късмет със сладура-доктор Laughing
Абе, мамчета, аз така и не разбрах дали конците трябва да ми ги махат или сами ще паднат.
Бюти, ти нали ражда във ВМИ?! Как седяха нещата при теб?
Шушулче, на теб какво ти казаха?
Да не говорим, че аз днес (10 дни след раждането) изхвърлих съсирек и то доста голям.
Нямам температура и обилно кръвотечение, ама не знам какво да правя...

# 170
Благодаря ви за пожеланията, момичета.
Сладурът каза, че ще паднат сами.

# 171
Благодаря ви за пожеланията, момичета.
Сладурът каза, че ще паднат сами.

И аз така разбрах, ама да питам Simple Smile

# 172
Manique и на мен при шиенето ми казаха че сами ще паднат. Имах вътрешни и външни. Обаче като ми падна конеца малко се стреснах, да не би да е трябвало да се махат а те да не са ми казали. Но после като по разпитах разбрах че при външните така падал конеца и се виждал.

Наистина имаше един много готин доктор, аз го видях на една сутришна консултация.

# 173
  • Пловдив
Честито на Шушулче!
Да и е жива и здрава рожбата!

nub55, благодаря за споделеното мнение, много ми е ценно всяко. Модел на Jane (Slalom мисля) видях случайно на Гребната и ми хареса. Харесали сме Peg Perego GT3, но май в П-в няма къде да го видим или поне аз не намирам инфо. Иначе аз имам впечатления от Bebe Confort High Track на приятелка, която беше много доволна. Карала съм количката и в нашия квартал пълен с неравни павета, високи бордюри и навсякъде паркирали коли и знам,че се справя много добре. Много ми е интересно другите две фирми колко по-добро са возене и удобство.

Редактирам се- току що намерих магазин на Пег Перего в П-в- Вито се Симоне. И цените като гледам са около 200лв наодлу в сравнение с Касида Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 09:36 от portokalche

# 174
По принцип сами ще паднат, но те имат практика да ги махат - аз отидох на 20 и някой ден, ама те сами ми ги кръцнали  #2gunfire та после ходих в Селена и там вече ми ги махнаха (изтеглиха)  Sick
Съсиреци е нормално все още да изхвърляте  Peace

# 175
Честито на Шушулче ... живо и здраво да ти е детенцето, а на теб бързо възстановяване  Hug
По принцип е хубаво да питаш какви конци са ти сложили, защото на мен за вътрешните ми казах, че са разградими, но външните ми ги махаха /това в ОБ/.
Миналата година като ме шиха във ВМИ ми казаха, че всичките са разградими и сами ще паднат  Heart Eyes

# 176
За инфо да кажа че звънях да попитам за док. Янакиев. По принцип работи в Медлайн клиник, може с направление, но направлението включва рентген, а не ехограф. Докторът не практикувал рентген за малки бебета и затова трябва да се плати ехограф 40 лв.

Ще продължа да търся друг доктор.

П.С. Доктор Янакиев вече не предлагал услугата ходене по домовете.

# 177
Mimka, ние ходихме при Кети Токмакова, 20 лв доплатихме за ехографа. След 4-ия месец пак  ще ходим.

# 178
Шушулче, честито!
ние бяхме на ортопед при Хазбун, прегледа с ехограф е 30 лв. и обяснява добре

# 179
  • Пловдив
мойри да доволна съм от Арнаудов.Затова и втория преглед на 4мес. пак отидох при него.Препоръчаха ми го мами от друга Пловдивска тема с по-големи дечица Simple Smile . Май споменах,че гледа на ехограф с направление без доплащане.

Общи условия

Активация на акаунт