Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 271
  • 426
  •   1
Отговори
# 180
kati12 намерих това инфо за д-р Арнаудов. Актуално ли е? Значи може с направление към което влиза и ехогарф така ли?
http://arnaudov.eu/index.php/2011-09-29-12-37-28

# 181
  • Пловдив
Да mimka_8 точно така.Съвсем скоро ходих за 2-ри път и пак само с направление гледа беб на ехограф.Това са актуалните данни за него.Предварително се записва час на тези телефони.

# 182
Да mimka_8 точно така.Съвсем скоро ходих за 2-ри път и пак само с направление гледа беб на ехограф.Това са актуалните данни за него.Предварително се записва час на тези телефони.
Мерси!

# 183
Като си говорите за артопеди, да попитам, педиатърът е длъжен да даде направление на 1-вата консултация за ортопед, така ли?

# 184
Като си говорите за артопеди, да попитам, педиатърът е длъжен да даде направление на 1-вата консултация за ортопед, така ли?

Моята педиатърка ми каза , че на четири месеца се полага направление, преди това ако искам трябва да платя, но то зависи, други педиатри дават и по-рано направление, та не се знае на теб какво ще ти кажат.
Аз още не съм го водила, ще чакам да ми даде направление четвъртия месец  Heart Eyes

# 185
няма длъжен, докато не си изискаш  Peace но ако си го искаш, не вярвам да ти откаже  Peace

# 186
Като отидохме на първата консултация педиатъра ни беше приготвила направлението, така че направо я заведохме на ортопед - при доктор Чолаков, в МЦ Аврора.

# 187
Момичета моля да препоръчате добър дерматолог за бебо, че се налага да го заведа. Имаше пъпчици по лицето, но не се подобрява и се влошава и започна да отива към главичката. И също така е много подсечен та ми се иска да го види дерматолог. Утре ще отида за направление и при първа възможност го водя.

# 188
Ние заведохме Пламката направо в кожния диспансер, че имахме лек проблем с кожата по главата. Обадих се предния ден и ми дадоха час за лекаря който е на смяна.  Heart Eyes Доволна съм  Peace

# 189
Ние заведохме Пламката направо в кожния диспансер, че имахме лек проблем с кожата по главата. Обадих се предния ден и ми дадоха час за лекаря който е на смяна.  Heart Eyes Доволна съм  Peace
Мерси за бързия отговор. Там може ли с направление? А ти обяснявали че става въпрос за бебе? Това ли е инфото за кожния диспансер http://odkvzs-plovdiv.atspace.com/#kabineti

# 190
До колкото знам в кожния диспансер не работят със здравна каса и при всички случаи се плащат прегледите.

С направление по здравна каса работи доктор Матева във втора база на ДКЦ ІІІ - на бул. Марица

# 191
Мерси за бързия отговор. Там може ли с направление? А ти обяснявали че става въпрос за бебе? Това ли е инфото за кожния диспансер http://odkvzs-plovdiv.atspace.com/#kabineti

Отидох с направление от педиатъра и лекаря ми го взе, така, че работят. Но въпреки това ми взеха някаква такса от 5 или 7 лв на регистратурата  Heart Eyes

# 192
Мамчета, да ви питам дали след изписването от болницата след раждането нямаме право на един профилактичен преглед?

# 193
имаш(уж), до 40 дни  Peace

# 194

+ изследвания /кръв, урина/

Общи условия

Активация на акаунт