Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 248
  • 426
  •   1
Отговори
# 300
Портокалче много са хубави легълцата  Heart Eyes на мен ми харесва това с едната цяла страна  Heart Eyes Такъв скрин си купи етърва ми преди два месеца, много е доволна , а и на мен ми харесва много  Heart Eyes
Всеки ден сме по разходки, по цял ден навън, никаква работа не можем да свършим в къщи  Mr. Green Heart Eyes

# 301
За това на Арбор бяха коментирали в нашата отчетна, че нещо май не ставало  newsm78
Имат ли вариант за повдигане, защото определно ще е хубаво. Ние още сме с повдигнатия механизъм и не се налага да се навеждам изобщо  Whistling
Нашето е само с предна решетка и по ми харесва, защото пази от течение малко или много. На другото задължително трябва да слагаш обиколници, а с тях нямаш видимост към детето. Имаше една мама дето беше писала, че малкия и се наврял под обиколника и се е събидула от хриповете му  ooooh! Аз лично не ги харесвам и смятам, че е по-добре без тях от безопасна гледна точка  Wink

# 302
  • Пловдив
nub55 , радвам се, че етърва ти е доволна от скрина, ние гледахме и леглата на Dizain Baby , но честно казани материала и направата на Арбор ми харесват повече.

F.a.t.e.,  леглото има опции за три нива. И на мен ми се иска да е по-ощупанко леглото, но при нашяит вариант само легло, има само опция с една плътна рамка.  И аз мисля, че като за начало няма да ползвам обиколници, но по-натам ще се наложи. А помниш ли какви недостатъци коментораха в отчетната ви тема?

Момичета, а кажете какви матраци взехте? Знам, че трябва да е твърд.

# 303
А помниш ли какви недостатъци коментораха в отчетната ви тема?

Момичета, а кажете какви матраци взехте? Знам, че трябва да е твърд.

оф не пмня  Tired
нашия матрак е от вис виталис и е много хубав  Heart Eyes

# 304
  • Пловдив
А фирма/марка знаеш ли на матрака Simple Smile
Срещам основно Магнифлекс....

# 305
А фирма/марка знаеш ли на матрака Simple Smile
Срещам основно Магнифлекс....

той е производство на вис виталис  ... има го в техните магазини  Heart Eyes

хубав, дебел от едната страна с кокосова влжка.
много се чудихме м/у него и на бертони, но той дадделя повече като изпъление и качество Laughing

# 306
Ние сме с матрак на Бертони - кокос и пяна. Доволна съм Simple Smile
Колкото до разходките - всеки ден сме навън. Бебка много обича  Heart Eyes
Изключително благоприятна зима за нас, мамчетата  Heart Eyes

# 307
Портокалче за леглата не мога да дам мнение тъй като ние сме със сгъваема кошара, но за скрина бих ти предложила да потърсиш в мебелните магазини шкафове които не са специално за бебета, излизат доста по евтино, а ако намериш дърводелец да ти ги направи даже ще са по твой модел Simple Smile

# 308
знам, че сме говорили вече .. ама я дайте мнение за добър ортопед  Hug
май имаше един в Южен полъх ... добър ли е  Rolling Eyes

# 309
F.a.t.e ние ходим при този в Южен полъх, казва се Арнаудов. Добър, внимателен, обяснява и май изписва доста често ортопедични гащи. Ние ги слагаме трябва постоянно, но аз не съм постоянна, слагам само когато спи, че много се тормози от тях. Той работи с направление, което е супер, защото другите добри май са само платено. Други доктори, които са добри са Хазбун, Янакиев, но при тях се плаща. За Янакиев е 40 лв. Шушулчето и тя ходи при Арнаудов.

Portokalche и аз бях харесала кошарите на Арбор, но ми бяха скъпички. Другите, които загледах са на Дибо. В крайна сметка ни подариха от Икеа ето тази  http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80676. Аз тъй като не купих спални комплекти с обиколници, много грозни и скъпи ми бяха, реших засега без тях. Но онзи ден малчо го бях изместила по към решетката и той си завъртя главичката и я удари. Поръчах пак от Икеа да ми вземат от техните обиколници за 25 лв, чисто бели са, но ще им закича играчки и пак ще стане хубаво.

# 310
Мимка, то това не е много хубаво, че изписва ортопедични гащи едва ли не на всеки  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 311
F.a.t.e ние ходим при този в Южен полъх, казва се Арнаудов. Добър, внимателен, обяснява и май изписва доста често ортопедични гащи. Ние ги слагаме трябва постоянно, но аз не съм постоянна, слагам само когато спи, че много се тормози от тях. Той работи с направление, което е супер, защото другите добри май са само платено. Други доктори, които са добри са Хазбун, Янакиев, но при тях се плаща. За Янакиев е 40 лв. Шушулчето и тя ходи при Арнаудов.
Дам, доста често предписва гащите, та аз ще търся др мнение. Май при Янакиев ще ходим, че за тоя Хазбун не съм чувала добри отзиви, пък и май не беше ортопед Thinking.

# 312
Аз пък съм много доволна от Хазбун, ето една негова статия, много полезна  Peace
http://www.letsgym.com/2008/04/04/baby-legs/

# 313
И аз останах мн доволна от Хазбун. Simple Smile

Леле днес максимално се възползвахме от хубавото време.
Двучасова разходка в парка и след това тричасов сън на терасата...  Party

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 21:32 от Manique

# 314
Мимка, то това не е много хубаво, че изписва ортопедични гащи едва ли не на всеки  Rolling Eyes Rolling Eyes
Съгласна съм с това. Но си мисля че Арнаудов много се вманиачава и иска всичко да е перфектно. По ехограф всичко ни е перфектно, да първия път бяхме на кантар в градусите, след като поносихме гащите /не много, но явно дадоха ефект/ на ехографа се показаха перфектни градуси и той каза че е много доволен. След като взе да го разкрачва отново не му хареса лявото краче, не се отваряло напълно. Наистина моят Гого е с много стегнати крака. И обяснението му за носене на гащите е следното: така стегнат няма да може да се получи пълно наместване или по точно да си направи по хубаво място ставата в ябълката. И ако сега не бяхме носили гащи вероятноста като се отиде на другия преглед /4-ти месец/ положението да е по сложно, и затова реших да купя гащи. С каката също имахме проблеми с по стегнато ляво краче. Тогава я гледа Янакиев, и той потърди това но по ехограф нещата бяха добри и не ни изписа гащи. Попитах Арнаудов защо вече са толкова желателни прегледите на ортопед: и той каза че на 30-40 годишна възраст ставите се изхабявали и това можело да доведе до остеропороза, та заради тази болес сега ги тормозим с тези гащи.

Общи условия

Активация на акаунт