Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 295
  • 426
  •   1
Отговори
# 210
Портокалче аз ходих на 4D + фетална морфология за 60лв., при д-р Троянчев , дава ти диск със запис и снимки, обяснява много хубаво и прегледа трае 25-30 мин.

# 211

Сега един въпрос- в сряда съм на 2ФМ при доц. Малинова на Пещерско шосе. Много бързаше по телефона и не успях да я питам колко струва и дали и колко се заплаща запис на диск. Някоя от вас има ли информация?  А предварително плаща ли се на регистратурата? Прегледът ми е чак в 17:00 часа и не знам до толкова късно работ или регистратирата...
Аз не бих отишла там на ФМ.
ПРеносих и лежах в патологична. В стаята имаше 1 мама, с проблеми във водите. Нея я гледаха през ден-два на 4Д, постоянно ѝ казваха различни мерки на бебето, от 1900 до 2300, като единия ден е 2300, следващият път е 1900, при положение, че ехографът е един и един и същи човек я гледа - Малинова. Накрая роди бебе 2550. Самият Амалиев-баща беше казал, че ехографът нещо не е наред Peace.

# 212
  • Пловдив
И аз ходих при Малинова в Селена.Платих на регистратурата след прегледа и беше към 18ч. 80лв.Останах доволна.
А за кожните ни проблеми да ви се похваля от шампоана и крема се оправи и съм много щастлива и днес захраних с картофче.Голям кеф било това захранване.
Не знам каква е хигиената в ОБ, но във ВМИ е пълна скръб.

# 213
  • Пловдив
Момичета, май бяхте споменали някаква дерматоложка доц. Янкова. Може ли да ми кажете къде практикува, че и ние се борим с някакви дерматити или каквото е там.

# 214
тя Малинова в Селена-та си прави ехографиите, във ВМИ -то само ,ако си лежаща там тогава ще ти прави Peace

# 215
  • Пловдив
2ФМ на 4Д ще ми прави в Хирургиите на Пещерско шосе, не в Селена. Някъде на първия етаж, отделение по Репродуктивно здраве или нещо подобно.
Знам, че ходи и в Селена, зависи от графика и.

# 216
ооо, portokalche , извинявай ако съм те подвела, аз имах предвид Селена-та Embarassed мислех ,че само там "гледа" на ехограф newsm78
ами, няма нищо, отиди Peace на мен ми я препоръча "моят" лекар, в нет-а също четох доста суперлативи за нея Peace

# 217
Момичета, къде можем да се информираме за Ден на отворени врати за бременни във ВМИ. Интересува ме, защото само там има водно раждане и искам да разгледам. А дали Торакс още провеждат курсове за бременни?

# 218
arkia ето ти темата за ВМИ. На началната страница пише кога се провеждат отворените врати http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=677311.0

Момичета нашите проблеми с кожата се задълбочиха. Лечението, което водихме за дупето и лицето дава ефект, но пъпки ни се появиха и по тялото. Вчера бяхме да ги види д-р Лукова и каза че било атопичен дерматит. Включихме и още един крем за мазане. Надявам се да помогне и вече да не стигаме до това положение, че цялото му тяло е ужасно. Кожата му се лющи, което означава че лекарствата действат.

# 219
Мимка ... дано се оправите бързо  Praynig
Ние имахме един проблем с подсечено на свивките и знам колко е гадно и ужасно да го гледаш така детето  Tired, но малко по малко ще се оправи  Hug

Момичета, май бяхте споменали някаква дерматоложка доц. Янкова. Може ли да ми кажете къде практикува, че и ние се борим с някакви дерматити или каквото е там.

Защо не отидеш направо в кожния  Heart Eyes

# 220
Благодаря ти, mimka_8, бях срещала нещо подобно и се чудех къде е. Спокоен ден пожелавам Simple Smile

# 221
  • Пловдив
ооо, portokalche , извинявай ако съм те подвела, аз имах предвид Селена-та Embarassed мислех ,че само там "гледа" на ехограф newsm78
ами, няма нищо, отиди Peace на мен ми я препоръча "моят" лекар, в нет-а също четох доста суперлативи за нея Peace

Не, спокойно не си ме подвела. Моят лекар също ми препоръча да отида при нея във ВМИ или Селена, зависи къде е деня в който аз искам. Мисля, че ще остана доволна.
Както за нея, така и за други лекари, има и суперлативи и негативни неща.
Дано малкото човече утре реши най-после да ни покаже пола си Simple Smile

# 222
  • Пловдив
Doni M КЛИНИКА МЕДИДЕРМА-ДОЦ. Р. ЯНКОВА Адрес: Пловдив, ул.Янко Сакъзов 32
И аз щях да ходя при нея,защото пише че се занимава и с хемангиоми,но като се справихме с дерматита ще отложа.Защо мислиш,че : "Кожата му се лющи, което означава че лекарствата действат." На Наско му се лющеше преди да започнем да го мажем.И когато крема (екзодерма) подейства-лющенето спря.Не знам какъв мехлем ти е изписала,но аз не бих ползвала тези с кортикостероиди,които изписват масово.Купих го-прочетох листовката и така си стои-за коша.   Praynig да се оправите бързо.

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 21:40 от kati12

# 223
mimka_8, кога се отключиха проблемите с кожата ? забелязала ли си някаква връзка с нещо?

# 224
Нашето мазило беше с кортикостероиди /подейства ни много бързо и ефикасно ... за сега ням апроблем/ ... какво толкова ви плаши това  newsm78
И ние имаме хемангеом на коремчето, но не се е променило Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт