Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 233
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Ели - извинявай за безпокойството! Praynig

# 196
Ели - извинявай за безпокойството! Praynig

Моля те, Peace няма такова нещо, Има преведени коментари от турския форум, и линк за други, интересно е да се прочетат и сравнят нашите коментари с тези на туркините. Разгледай ги. Peace

# 197
# 198
Бирсен/ Simple Smile pelin dogru

Косата е израснала, дали няма да я върнат, ще е интересно
Joy Joy Joy Joy

# 199
# 200
# 201
  • на брега на Дунав
Здравейте! Hug Hug Hug
Не съм се вписвала отдавна, но не ви изпускам изпод око Naughty

Е, най-накрая фенският вопъл беше чут Flutter
Дано смяната на Пънар Булут доведе до нещо по-добро Praynig
Спряганият от феновете за нейн заместник Керем Дерен е афиширан като сценарист на "20 секунди". Но до януари/за когато е предвидено излизането му на екран/ има доста време.
Така че нищо не пречи да продължи делото на колежката си. Ще поживеем и ще видим Laughing

Поздрави на всички поддържащи духа на темата!  love001  love001  love001

# 202

Йос Hug
Ако вярваме на слуховете след 26 епизод ще се разделим с Берк, много си го харесваме  Peace остава само да чакаме, а Берк нека има шанса да се развива в кариерата, и причината да е е Холивуд.

# 203
# 204
# 205
# 206
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет момичета Hug Hug Peace

Мислех само да намина да прочета и видя нещичко без да пиша, ама този Берк-Гурур дето го е постнала Йос ме задържа. Така че така и така съм тук - да си кажа.

Знаете, че аз съм една от тези, които много често негодуваха от ходовете на Пънар. Но  аз не съм щастлива от смяната й въпреки че знам че е необходима. Тази жена има смела фантазия и аз й казвам браво за това. Можеше жената да си вземе бележка някаква, да седне на "Д"то си и да види какво може да се направи, което да е достатъчно логично спрямо основната идея на филма, интересно и привлекателно за по-голям кръг от аудиторията на сериала. Как да се радвам като сега може да дойде някой, който да направи от Сускунлар типична латиноамериканска боза. Лошите са си лоши, при това много и дори безсмислено лоши, ама някои стават добри, а главният герой ореол да му сложиш и крилца, та да литне. Затова като награда любовта му да е споделена накрая с прегръдки, целувки и всичко каквото се полага да радва фенките докато плетат, люпят фъстъци или прескачат до кухнята да сготвят нещо.

Аз мисля, че имаше криза на идеята как да се продължи сериала още при 17 епизод и съм го казвала това. А сега виждах в Пънар мерак да направи история, която да конкурира по врътки втория сезон на Езел. Ама Езел вече сме го гледали и всички, които сме го гледали знаем, че вторият му сезон беше много по слаб от първия, и че очарованието от сериала беше в интересно поднесената идея за оцеляването на приятелството и любовта. Кое от тях, на каква цена. Ами то и тук е така през втория сезон, ама очернянето и врътките от едната крайност към другата дойде в повече. Затова хората си мислят, че това е главно за да се увеличи броя на сериите и да се разводни сериала. В Езел имаше брилянтно пасващата на главния герой по стил и физика и обърквация Джансу. А тук, незнаещата какво иска кондукторка Аху, дето навсякъде ходи с преметнати (точно като кондукторка) през гърди чанти, и я обличат като мома от изоставено ранчо в прерията. В Езел почти нямаше излишни действащи лица. А тук има един куп женски храсти, дето незнаеш защо Пънар ги вкарва от време на време в кадър, че да значат нещо, пък после ги изравнява със земята. Тъкмо някой ти хареса, че можеш да очакваш от него нещо интересно и хоп сценарият го направи балон с въздух. Ей тъй без съществена причина.

И да кажа, че страхотно съм доволна, че си пастнаха текста на песента на Металика с образа на Били в моята глава. Не бях се замисляла до снощи за това съвпадение. Много често си слушам ама не се замислям за всичкото което се пее. А на Металика текстовете са понякота много отвлечени, но понякога страшно мъдри. Направо ми допълниха картината за Били. Поне тази, която имам до този момент.

Ами извинявайте че стана пак дълго, ама който не иска да не ме чете. Не искам да се мисли, че съм от тия дето скачат до небето от радост при слуховете за смяната на Пънар.

# 207
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Май и брилянтната Фунда не знае обичаните от нея герои накъде ще тръгнат и какво може да им се случи Joy Joy Joy Joy:

# 208
# 209
Ринка Hug мерси за кафенцето   bouquet.Имам нужда от него ,че следобеда се изгърбих от бачкане  smile3518
Кеии Hug ,Дими Hug мерси за инфото за Пънар Булут   bouquet  bouquet
Мдаааа съжалявам я малко тая жена че ще я махнат .Надявах се че е само слух ама упорито продължава да се говори за това ,значи май наистина ще кажем  чао,чао,сбогом или гюлей  гюлей (май така беше на турски  Joy Joy Joy Joy Joy).Еми като е нисък рейтинга няма какво да се направи smile3518.Съжалявам че я махат Пънар защото първия сезон беше с много добър замисъл обаче във втория май се овъртя много сериозно в излишна драма.Мисля че първия сезон даже и с всичките сцени с насилие и края в който главните герои се разделят имаше много повече оптимизъм от колкото във втория сезон .Не можах да я разбера Пънар защо поне мъничко не се замисли защо феновете непрекъснато правят колажи с Аху и Еджевит и ги украсяват с гълъбчета ,пеперудки и сърца.Взимат моментите с погледите им и ги правят в най-различни вариации и създават клипчета пак с главни герои Аху и Еджевит .Не и ли стана ясно какво искат хората-искат да има любов.Или айде може и да няма любов между тях ,не е чак толкова важно това ,но защо е всичката тая депресия при тая жена  newsm78.Имам чувството ,че е изкарала учебниците по психиатрия и психология и изважда от там всички възможни тъжни състояние на човека и ги слага на  главните герои .Но като махнат Пънар кой на нейно място ще сложат  newsm78,дали само другата останала сценаристка ще се справи или ще вкарат свежи попълнения .И да не стане така че сериала да свърши по-нова година .Тогава ще се изям от яд наистина защото от нашия сериал има къде  по-големи бози които винаги държат първо място и това е неразбираемо за мен.Ще ме извинят феновете на ВВ нямам нищо против тоя сериал ,даже го и гледам но там с изключение на  малкото моменти когато се разказва за политиката на Сюлейман ,неговите походи и завоевания друго всичко е женски клюки и сплетни.Само дрешки ,шушукане по ъглите ,кавги   и това е .И наша Пънар тръгнала да предлага психо драма на уважаемия зрител .Абе жена тури  го Мурат да фърля влажни погледи и да се гушка с Аху или някоя друга пък гледай рейтинг .А тя ще ми изследва дълбините на човешката душа .Сори маце не вървиш в тоя свят  ,много тежки са ти идеите за възприемане.
Оф айде стига съм филосовствала ми да ви пусна фотки на Аху и Еджи от първи епизод.От началото и от края  smile3521

И за сбогом забележете каква целува му плясва по бузката само  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт