Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 167
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Тепърва има да се извинява адвоката на  хората които обиди и засегна.
Този път сгреши като се развика на Билял, не го изслуша ,точно това цели Гурур скара ги вече окончателно и сега Еджевит е нападащия  и обвиняващ,  тепърва предстои да страда и то истински

# 736
  • на брега на Дунав
Е, Лили, какво пък толкова неочаквано ще види Аху newsm78
Все пак не са 16 годишни Joy Joy Joy

Хайде и от мен лека нощ! smile3524

# 737
# 738
Пелин е отслабнала ,та чак е оформила скули на лицето, ако разбира се не е работил по нея фотошопа

# 739

Лека нощ и от мен!

# 740
# 741
Ени,мила,в статията за Сарп нещо не си разбрала добре.Сарп казва,че не бил много красив и затова не са му предлагали роли.След участието си в първия сериал,човекът една година е правел само дублаж,защото не му предлагали роли.А на корицата на списанието пише:За актьорството на Сарп нямаме думи,но за работата му в морето какво ще кажете.Само толкова успях да прочета.Ама си е много сладък Сарп на снимките,за които ти благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ и от мен! smile3524 smile3524

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 00:23 от LiLiSy

# 742
    Момичета  Hug Тази вечер и аз гледах серията.Да ви разясня това което Лили не е могла предполагам да види когато й е забил нета.

Аху няма да отиде във вилата,защото тя прати Билял,защото му каза,че Нисан е намислила да стори нещо лошо на Едживит и те не трябва да допуснат това.Дади му и адреса.

Между впрочем тази вечер видях доста от местата на които бяхме с Кети.Например детската площадка на която Аху каза на Ибо ,че НИсан готви да навреди на Еджевит и ще говори с Билял.След
което двамата наблюдаваха магазина му и видяха Нисан,че влиза.
  На тази площадка бяхме седнали да починим от обикалянето.Тухления зид който се вижда е
стена на турска баня/хамам/

Спокойна нощ  Hug  

# 743

Общи условия

Активация на акаунт