Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 171
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз не знам линк. Отварям на първата страница на темата и там под първите снимки има четири шарени колелца на шоутвл Първото е добро., кликваш на него и готово.  Това е.

# 706
КЕТИ, СПОДЕЛИ ЛИНК ЗА ДОБРА  ВИДИМОСТ!
МОЛЯ !  bouquet

Лирио Hug аз гледам тук и за сега е много добре.
http://www.showtv.com.tr/player/index.asp?ptype=1&product=showtv

# 707
И тук върви добре на Хром

http://www.etvizle.net/show-tv-canli-izle/

# 708
Привет и от мен! Hug Hug
Най-сетне и аз да се добера да компа Laughing Laughing
Но първо нека със поздравленията..
Ринка Hug,Ванина Hug,Морски очи Hug,Jane Hug

Ч Е С Т И Т    П Р А З Н И К,мили момичета!

Вие сте истинските герои на това време.Покланям се пред труда ви в класната стая!

Ринка,да ти е жива и здрава милата майчица. newsm59 newsm59Целувам я от сърце  love001  love001.И благодаря за почерпката!
Ени Hug,ахххххх,аз не знам ли колко сладки стават племенниците.И твоя да ви е жив и здрав..  party023  ura  uraДа те радва много,много да си го гушкаш и да си го глезиш...
Кет Hug Hug

При нас има страшно силен вятър.Дано не  направи някоя беля тази вечер..

Момичета

Скрит текст:
Благодаря ви за хубавите пожелания за Байряма.Да сте ми живи и здрави и много,много щастливи със любимите си хора!Нямах възможност да ви благодаря досега и да ви почерпя разбира се.Но по-добре късно,отколкото никога..
Заповядайте

Знам,че е малко късно за тази почерпка,но ще ме извините вече Peace Peace

А сега ви желая приятно и безпроблемно гледане..

# 709
Каква демонстрация на чаровен и харизматичен Мурат, очилата и начина на сваляне и поставяне  стойката, забавена походка , краката в черни панталони ,Чааааар!
Направо се задавих както бях захапала лъжицата с мляко
Joy Joy Joy Joy

Лили с удоволствие ни даряваш  само с присъствието си! Благодаря ти че си с нас!

# 710
Б7Умирам ,батко.
Г:Много зле се чувстваш,нали2
б:Много.
Г7Прав си разбриа се,то йти беше брат.Сигурно вече няма да го искаш да го виждаш
Б:Не,няма вече.Не искам да го виждам.Как можа да ми го причини.Ти някога мъчел ли си се да не потъваш в тъмнината.Да не се оставяш тя да те погълне.Аз цял живот съм се борел със това Да не ме погълне тъмнината.И винаги на помощ ми идваше един глас.Гласът на Еджевит.Той винаги ме спасяваше от тази тъмнина.Даже и да не беше да мен,аз чувах неговия глас..Но всъщност той самият ме е бил тласнал към тази тъмнина..Значи аз винаги съм бил вътре в нея.Не издържам вече,братко.Искам да умра.Нека някой да ме убие.Искам да умра.Ккаво гледаш,бе?

Малкия Еджевит:Стана без да искам,извинете ме,простете ми

Б:Защо ме спасяваш2
Г:Не знам..Каква ми става,бе?!

# 711
  • Once there was a Hushpuppy...
Басии, това животно гадно Гурур има чуства!!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За малко да убият Билял, защо го настрои така да скочи на толкова народ сам......ужас #Cussing out
Не, не мога да повярвам, Гурур го напънаха спомени и той прояви чуства, не е нормален....хем е зъл и нищожен, хем прояви милост, съжаление!!!!!!!!!!!

ЛИЛИ - благодаря, че си с нас, за почерпката и че ни превеждаш Hug

# 712
                                     24 епизод

Каква жестока жена съм била!

А:Мако Юмрян,аз напварих нещо много грешно.
Ю7Ккаво направи?
А:Обещах нещо на Билял.
Ю7Какво му обеща,да не би да е нещо,което да не можеш да изпалниш.
А:Ибо,какво става?
И:Научих нещо.Нали ние отидохме в затвора и  там ние преживяхме толкова много нещо.
А:Е и2
И:За всичко бил виновне Шериф,той ни е предал във съда,ние заради него сме влезли там.
А7Не мога да повярвам,аз ще отидао да говоря с него.
И:Недей,Аху,ти този път не се меси.Н еказвай нищо на Саръ,на мен,на Еджевит,защото това е дрлуго,то не може да се поправи.
А:А какво да правя,Ибо?+
И:Ще оставиш да кърви..

Е:Трябва да ме изслушаш,братко.
Б:Добре,братко да те изслушамве.
Е:Много съжалявам,разкайвам се много.Бях дете,не можах да предвидя последствията.Аз като гледам в огледлата виждам теб.Ти ако не ме гледаш така ккато преди,аз не бих изъдржал,братко,моля те прости ми.
Б7И да си мислех нямаше да се сетя за това.Да ми искаш прошка.Добрият адвокта,справедливия,безкористният..Аз не искам да ти прощавам.Искам да те боли.
Е7Добре, тогава убия ме.СТреля
Б:Не мога.Искам да тне нараня,но не мога.Искам да те боли,но не мога да ти причиня болка.Н емога.Върви си,защото ще се самоуБия или ще причиня нещо на някой друг.
Е7Добре,Билял,ще си вървя.Ти няма да умреш,ще умре някой друг.

Г:Знаеш ли по едн време ми дожаля за Билял2
Н:Защо?
Г7Защото в него виждам себе си.Вишкам си някой да дойде да ме убие и аз да се спася.
Н:Да не ми да ти е мъчно за Билял?
Г:Не.
Н7Но защо да не може..Ние нямаме ли съвест?Нас не ни ли боли2
Г:Защо теб боли ли те за Еджевит.
Н:Ти излез сега,Еджевит е дошъл..

Н:Еджевит,добре ли си?Ккаво стана,разкажи ми.
Е78Билял е разбрал за казаното в съда.Научи всичко,мрази ме,не ме иска вече.Кка няправих такакав грешка аз.Как?
Н:Но може би това е правилното.Да се откъснеш от тях,зда се махнеш от тях.
Е:Те са моето семейство,Нисан,те са част от мен.И да искаш не можеш да ги оставиш.Без Билял не може.
Н:Да нправя нещо,кажи,не издържам да те гледма така.Боли ме да те гледам така.
Е7Ккаво ще правиш още.Д омен си.Поне един не ме мрази.
Н:Н е едостатъчно.Аз искам да направя още нещо,защото знам какво чувстваш.Мъчи те съвестта..Колкото и да искаш да не чуваш гласа й,тя винаги ти прошепва.Не може шда избягаш от нея.

Г:Коя е тя?
П:НУР Аазаде..Май загубила съпруга си.А това е досието й.
Г:Да отида да я видя.
Н:Кой си ти?
Г:Комисар съм.Моите съболезнования.Май си загубила близък човек.Винаги остават раните.
Н7Какво е това на ръкатати,дза не би да си искал да се самоубие.
Г:Исках да скрия нещо.
Н:О съвестта си не вожеш да избягаш.
Г7Ти това ли се опитваше да правиш.

Е7Всичко е заради Саит.Дойде при теб да те шантажира,тръгнах да се разправям с него,и затова Билял научи.Искам той да умре.Не мога да го гледам жив.Той трябва да умре.
Н:Еджевит,какво правиш,ти не си убиец.На кого пращша съобщение?
Е7Знам на кого

Н7Ти тука ли беше?От самото начало ли?
Г:Имаш ли да ми казваш нещо?Свързано със Саит?Защото да криеш е равносилно на ражата.
Б7Защото батако,в този свят нито една лъжа не остава скрита.Ако искаш да си съвестен в този живат,ще започнеш да  не казваш лъжи..

Малеееееее,тази змийорка Саит няма пари една закуска да си купи май..

Г7Разкажи ми за Саит
Н7Дойде при мен и ме шантажира със теб.Г:Едживт откъде цзнае това
Н:Еджевит  е разбрал за Саит.
Г:Как скри това от мен,Нисан?
Н:Но аз направих това заради теб.
Г:Сигурна ли си,че не е заради Еджевит.
Г:Знаеш ,че в този свят ние се намерихме едни друг,нали?
Н7Да,открихме се.Гурур ти не ми ли вярваш?
Г:Вярвам ти,ще преодолеем и това.
Н:Къде отиваш?
Г:При Еджевит..

Момичета,колкото и бързо да се опитвам да пиша,изпускам някои части от разговорите.Или ви ги превеждам непълно.Но се надявам,че горе долу разбирате за какво иде реч.
Сега да ви кажа две думи за плана на Гурур.Каза:Накарах Билял да изтрие Еджевит.Сега е ред на Еджевит.Ще накарам Билял да направи такова нещо,че сега вече Еджевит ще изтрие Билял..

# 713
Е права бях като писах преди време, че Гурур е спасил Нисан преди време , (трябва да ме вземат на местото на Пънар сега поне е вакантно Joy Joy Joy)сега вече е наред компромата с Доклада за нейното минало да попадне в ръцете на Аху. И ако е умна трябва внимателно да разобличи Нисан пред Еджевит

Нисан ще излезе че наистина е убила съпруга си
 ,,Каква жестока жена съм била!,, -  не само жестока но и лицемерна , чудовище в женски образ

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 21:46 от eliNIM

# 714
Ели, наистина ти имаш много точни прогнози за сценария Peace
А, на мен толкова да ми харесва Берк Heart Eyes  и толкова много да не ми допада Пелин/Нисан/ Sick Като Красавеца и Звересата са ми hahaha
Много е хубаво, че Едж и Билиал пак ще се преоткрият и ще намерят път един към друг, винаги вярвам в добрия край.....особено при тях двамата Peace Ще си простят, най-реалната история в сериала за приятелството между мъже.....

Историята на Гурур и Нисан вече е разкрита, малко по малко вървим към очакваната развръзка Thinking 

# 715
Лили Hug миличка  мерси за превода и за почерпката   bouquet  bouquet  bouquet
Ей тоя Гурур голямо животно бе.Ама тук таме му се появяват и някакви зачатъци на чувства ама за кратко.Обаче как работи на три фронта-Билял ,Еджевит и Еху

# 716
А:Ало?
Г:Извинявай,искам да говоря нещо с теб.
А:Ккаво ще говориш ти?
Г:Нисан
А67Какво Нисан?
Г:Намирих нещо ,свързано с нея.Не мвожах да обясня на Еджевит,не ме слуша..Ти си права,Аху у това момиче има нещо.

Г:Какво искаш2
Е7Каза,че си мвече един от нас,и че искаш да докажеш,че си точно такъв.Сега е време да го докажеш.
Г:Кка?
Е:Ще убиеш един човек.
Г:Кого?
Е:Саит.
Ккаво направи?
Е:Отне ми най-скъпото в този живот.Приятелите ми.
Г:Билял ли?
Е:Да.
Г:А той за знае ли,че съм убил Саит2
Е:Не,вече съм сам.
Г:Я,не си пък чак толкова самч.Оня ден видях една жена до теб.Близки ли сте с нея?
Е7Да, и то толкова,колкото не съм бил с никоя жена по-рано.Работат със Саит ни сближи..
Г:Добре,ще направя.
Е7Ккаво?
Г:Ще убия Саит..

Сега следва разговора между Саит и Хасан.Разправя перипетиите си този мръсник..Сега пък иска помощ от Хасан.

А:Виж ме,знаеш,че не ти се доверяма,не ти и вярвам.А сега говори.
Г:Билял и Еджевит се скрали.Знаеш,че аз искам да им помогна.Отидох при Наим да говоря с него,но не ме допуснаха.Но някой друг е влязъл при него.
А:Нисан
Г:Да,това момиче май дебне Еджевит.Сега аз ако отида да кажа на Еджевит,няма да ми повярва,но ти ако направиш нещо,ще те послуша..

Б:Чу,нали?
А:Да,чух..Билял,знам,че много се му ядосан,но вие не можете да стоите разделени.Виж, има нещо друго.Свързано с теб.
Б:Я,ти ще ме изслушаш ли сега.Виждаш ли колко тперти тук.Защото ми даде една надежда.Затова.Но инали винаги идваш и ми казваш пак Еджевит.Ти си много безсъвестна жена бе,Аху..

Г7Нисан,и моята съвест ме измъчва,това не го забравяй,става ли?
Н:Че това каква връзка има със мчен сега.

Г:Здравей,останали са някои доукемнети за подписване  изатова идвам.Как е раната ти2Няма ли да оздравее никога.
Н:Защо питаш,според това ли ще останеш с мен.
Г:Да играем ли една игра с теб.Личи си,че искаш да нправиш нещо много лошо,но не искаш.Или пък си нпаравила нещо лошо.
Н:И то много..
Г:Сега ще играем една игра с теб.Всеки ще си каже лошите нещата,които е правил..

После ще ви пиша за лошотиите на тези двмата..

Н:Тогава последното ми признание.Много съм грозна аз със тази рана,никой няма да ме обича,никой няма да дойде при мен.
Г:И аз имам една болест,не мога да обичам никого.
Н:Кка така?
Г:Не усещам нищо,нито студено,нито горещо.Нямам чувства.И значи щом няма да мога да те обичам,знаич никога няма да те изоставя,нали2Винаги ще съм до теб..

Гурур търси сметка от Кузей за строенто..

Г:Чакай..Вземи това оръжие.
К:Ккаво,вие ми прощавате значи.Нпаврих грешка,но вие ми прощавате.Наказание ли ще е?Сам ли ще се затрелям.
Г7Синко,вземи тези ключове.Хасан ,вземи Ърфан и ела на моето място,трябва да нпаряв нещо на някого..

Сега да ви пиша какво са направили Балчо-Канибалчо и Лисанка-Нисанка..Нисан си призна,че преди седмица е целунала НАСИЛА гаджето на най-добрата си приятелка и то в деня на свтабата им.Снимала целувката и после я е дала на приятелката си.И точно преди да се подпишат се разтулира сватбата.

Гурур пък взел едни за разпит,но човекът излязъл чисто,но понеже не му харесал поведнеието му по време на разпита,той взел че му преправил покзанията и хвърлили човека пет години в затвора.И Нисан пак си призна нещо,но сега какво беше забравих май.Гурур пък призна,че един негов подчинен комисар е чакал от две години заповед за прлехвърлянето му в родния си град май,но Гурур е скрил заповедтта,защото сега не му се занималаво с друг на неготот място..Ами това ..

# 717
Ели, наистина ти имаш много точни прогнози за сценария Peace
А, на мен толкова да ми харесва Берк Heart Eyes  и толкова много да не ми допада Пелин/Нисан/ Sick Като Красавеца и Звересата са ми hahaha
Много е хубаво, че Едж и Билиал пак ще се преоткрият и ще намерят път един към друг, винаги вярвам в добрия край.....особено при тях двамата Peace Ще си простят, най-реалната история в сериала за приятелството между мъже.....

Историята на Гурур и Нисан вече е разкрита, малко по малко вървим към очакваната развръзка Thinking  
Същото щях да напиша като го гледам. Ето точно за Нисан, ще е глупаво от негова страна, но Гурур си обича Нисанка,   наистина  има чувства. Лили ти си написала че не може да обича, значи за него Нисан е  притежание, като собственост,ала  монетата се обърна от другата страна, сега вече как ще си я върне ,освен с измама. Гурур има проблясъци ,раздвоение на личността ,и сам не може да се познае какви ги върши. Нисан е отврат и с тази коса е като прос-...ка. Стара е и за Берк и за МУрат, отблизо е с отвратителна кожа и излъчване , точно попадение за чудовище

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 22:28 от eliNIM

# 718
Ейй, мадами, на коя не й харесваше че Аху все ходи чорлава smile3532
Ето я сега, вчесана пък и накъдренка, хубава е така Peace

А, Ибо се е маскирал като редови идиот, това вече го играе добре Peace

# 719
    Е:Аз отивам при Билял.
Н:При баща ти ли?
Е:Щом Билял не ме слуша,значи ще ме слуша баща ти.-
Н:Ще имам едно предложение за теб.
Е:Какво?

Г:Винаги съм казвал,че Саит ако направи нещо,ще поиска помощ от вас двмата..Поиска ли ви2
Х:Не,батко.
Г:Дай да видим телефона ти.

Н:Добре,ти върви при баща ти..Кажи му да не се бърка със Билял..Аз ще се заема със Билял.
Е:И защо да те послуша той.
Н:Ще му кажа,че Аху се тревожи заради него,че страда много,но не може да каже това на него..
Е:И ти викаш,че Биялл щом става въпрос за Аху ще се откаже.
Н:Аз ако искам нещо,мога да го постигна..Досега не го ли разбра?

Г:Хасан,кажи къде е Саит?
Х:Не знам.
Г:Сине,кажи,или ще те осакатя.
Х7Ами беше много зле,беше останал без пари..И какво да нправя и аз съм човек и аз мога за избирам.И аз избрах да мопогна на саит.За разлика от тебуаз имам съвест..

Малкия Гурур:Прости ми,Саръ,моля те прости ми.
Големия Гурур:Ккаво ми става,бе?Какво!Не сега,не сега..

Н:ЗДравей.
Б:Ами ако си дошъл да ни сдобряваш,няма да стане.
Н7Ами така каза и Еджевит.
Н:Ами тогава защо дойде?

Б7Откъде го намери!
Н:Еджевит страда много,не го карай да се измъчва с баща си.А и той скоро май щял да излиза..
Б:Кой2
Н:Бащата на Еджевит,Нисан.Намерил си много добър адвокат.Еджевит не иска да излиза той..

А:Ибо,аз ще искам нещо от теб,би ли го направил заради мен..    

Г:Гтово ли е всичко?
Н:Да,Билял е готов.Ще ходи там.
Г:Нисан,трябва да направя нещо още по-лошо.
Н:Добре,кажи ми ккаво планираш.
Г:Не мога,трябва да нправя нещо много по-лошо.
Н:Добре,ще го заведа във вилата на Метин..Ккато се разбрахме..

Ибо е подслушал май Нисан как говори по телефона и  е чул за вилата.
Аху отива там.

Е:Не излизай при Билял.Моля те,не му причинявай това.
Н:Еджевит,ти си ми син,но моят път е разделен от теб.
Е7Със билял ли ще вървиш по тоя път.
Н:Да,защото той ще ме гледа на старини.
Е7И аз ще те гледам.
Н:Но аз искам онзи блясък,който ме подлудява.И той го има у Билля.

Е:Саръ,недей,не прави това.Не ме удряй пак с баща ми..
Б:Трябва,закщото не трябва да забравям.
Е:Не забравяй,пак не забравяй ти,но не със баща ми,Саръ.
Аз не бях ли този,който те пазеше з затвора.

Б7Разкажи ми още веднъж как ни предаде Еджевит във затвроа.
Н:Съдията го попита:Сам ли беше?Еджевит каза :Не.Кои бяха със теб?Зеки,Ибо и Билял..
Б7Кажи още веднъж.

И Наим пак повтяря същото и накрая:Еджевит много плака,когато изричаше твоето име.Много плака,Билял..

Г:Днеска отидох при Билял и видях нещо..
Е7Ккаво?
Г:Ами Нисан беше там.
Е7Знам,отиде да говори с него.
Г7Но има и нещо друго.Билял май дърпаше момичето..
Е:Не
Г7Май Билял иска да си отмъсти на теб чрез Нисан.Иска да нарани Нисан,за да те боли теб.
Е7Не мчоже такоа нещо.Билял не би направил такова нещо.

Е:Нисан,Гурур каза,че Билял те е дърпал насам натам.Твоа вярно ли е?
Н:Вярно ли е2

А:Къде е вашата вила?
Жената:Защо питате?
А:Защото Нисан щяла да води някоого там.
Ж:Мен не ме интересува.
А:Но ми кажете вече какво е станало там.
Ж:Там уби сина ми Нисан.
А:Но нали каза,че било злополука.
Ж:Връвете си.

Н:Ккаво правиш,я?Кажи какво преследваш.
Г:Връви Нисан,кажи му за вилата.

Н:Еджевит,моля те да се отдалечим оттук,искам да те заведа на едно място,да можеш да забравиш поне за млако за това.
Е:Сега ли2
Н7Да,ако искаш аз утре ще те заведа сама на Билял..

Не разбирам какво цели този Гурур.

Б7Ако има начин да се изкара този мъж от затвора,аз ще го намеря..

Този Гурур ги разиграва всичките..

Н:Гурур,виж направих всичко,което искше,сега ми кажи какво ще правя аз тук със Еджевит..

Общи условия

Активация на акаунт