Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 174
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!  Hug

Честит празник на всички и на Ванина специално!  newsm51

Честит празник и на племенника на Ени! Да е здрав и щастлив и много да обича леля си!

Скрит текст:
Аз днес имам двоен повод да почерпя! Празникът на будителите и
рожденния ден на моята майка! Да ми е жива и здрава!

Благодаря за интервютата на Хипи и компания и на Ени за интересните снимки!  smile3525 smile3525

Приятен ден!  Hug
  Hug

# 691
Ехаааа колко много празници! Hug

Рина, Ванина, честит професионален празник!  bouquet  bouquet  bouquet

Рина, Честит рожден ден на твоята мама! Да е жива, здрава и заобиколена с много любов и щастие!  Peace
Скрит текст:

# 692
Eни, още едно скорпионче на хубава дата ! да е здраво слънчицето и радва всички около него!
Ринка честит празник в къщи на теб и твоята майка

Иле , Hug хубаво си  написала впечатленията от Лисанка, всичко става ясно когато разбираш какво всъщност се случва, но аз за съжаление не съм гледала епизода още с преводОбаче и без превод си личеше Нисан как задълбава по Еджевит.И кака не , то може ли някой да му устои.
Да сигурно листа който Гурур дава на Аху ще да е компромат срещу Нисан, в дизито пишат ,че е статия. Знае психопата как да отмъщава и приземява този който тръгне в страни от пътя като Нисан. А знае какво изпитва адвоката към Аху.

# 693
Изгледах 23 епизод .Останах  "безмълвна " от финала на серията. Praynig
Изключително силна игра на актьорите! Peace Особено на Мурат !  Hug

Някой  може ли да ме насочи към клип с песента на А.КАЯ?
Страхотен текст на песента ,въздействащ вълнуващо и напълно
подходящ за кадрите от филма! newsm78

Очаквам  Вашите коментарии!  bouquet

# 694
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug

БЛАГОДАРЯ НА ЛИЛИ,ДАНИ и РИНА
                                        за радостта да гледаме преведената серия!
                                                        Обичаме ви!

# 695
  • Once there was a Hushpuppy...
Ени - Честит рожден ден на племенника ти! Да е жив и здрав! newsm59

Скрит текст:

Ринка - Да е жива и здрава и майка ти! Пожелавам ви много семейно щастие и весел празник! Gift

Скрит текст:

В темата ни е доста празнично днес, Честит празник и на Ванина Hug

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 17:09 от RadoLin4eto_Mac!

# 696
Ради Hug,Ринка Hug,Ели Hug
Ринка Hug Честит Рожден Ден на твоето майче !Да е жива и здрава и още дълги години да имате такива хубави поводи за почерпка! smile3525 smile3525 smile3525
Една статия за Сарп -бил чок якъшиклъ  демек много красив  бил  smile3521

# 697
А според мен ей тоя бъдещ носител на наградата "Джузепе Скака" е чок якъшиклъ  smile3521

# 698
А това май е като за мен правено  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 699
  • Пловдив
Добър вечер, момичета!

Честит празник на народните будители!

Толкова заряд има в този празник, но защо някак си остава встрани, тъжно ми е!

На този хубав ден толкова празнуващи в темата! Чудесно е!

Затова с пожелания за много професионални успехи се обръщам към Рина, Морски очи, Jane, Ванина (не зная в тази група ли си, но виждам, че останалите те поздравяват) и всички останали, за които не зная! Бъдете здрави!

На майчицата на Рина здраве и дълги години още да празнува с любимите хора!

А на слънчицето на леля Ени- да расте весел, обичан и да има много късмет в живота! Да му се радват мацките поне колкото ние на М.  Simple Smile

На Лили, Дани и Рина - благодаря за всеотдайността и затова, че отново имаме преведен епизод преди новия.

На всички останали  Hug  Hug  Hug

# 700
Елдо Hug
Скрит текст:
Моя сладур още от сега има 3 гаджета в предучилишната тъй че като порасне може и харем да си направи.Пък и има едни хубави сини очи абе ще ги мори мадамите няма начин  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Охооо и още будителки сме имали  smile3521Морски очи Hug,Jane Hug Честит Празник и на вас smile3525 smile3525,Знам че е трудна задача ,но продължавайте да разбуждате и пълните мозъците на нашите деца ,защото те са бъдещето ни  smile3521

# 701
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
ЗДравейте момичета.  Hug Peace

Този път ми отваря и снимки даже. Ама клип -не. Разбирам, че има радост в темата -превод от прекрасният екип. Не смея да върна обаче на по предна страница да правя сега опити за изтегляне, че така влачи като поискам да мръдна на някъде. Здрави нерви да има човек  Praynig
Първо да се изкажа, че тогава с експериментите Laughing

Благодарности на Лили Hug, Дани Hug, Ринка Hug , затова че са страхотен екип и че не ни изоставят, въпреки празници, тръстика, семейни задължения и сигурно още разни други проблеми, както и на Елдо Hug (като съдя от тази страница, предполагам за торента)   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря и на Ели, Ени, Ринка, Илето, Мац, Елдо (ох да не пропусна някой), че са се сетили че съм будител и аз. Че аз от време на време ми се иска да забравя  Joy Joy Joy Joy Шегувам се разбира се. Прекрасен празник, ама нещо в последно време точно тези най-прекрасни празници 24 май и 1 ноември народът не ги чувства като празници. Моите студенти си се радват на 8 декември, и доста голяма част от тях само защото могат да се напият в някоя кръчма далеч от познатите улици. Днес незнам дали са се радвали, но сигурно поне малко, най вече затова, че са нямали лекции и могат за два три дни да отскочат за ресурси при мама и татко Joy Joy Joy

Все пак, честит празник и на Ринка и Морски очи и на всеки, който се чувства просветител, защото това си е вътре в нас. Каквото и да ни правят ние сме се родили да си носим този кръст.

Честити празници и на племенници, майки и други скорпиони, че покрай този форум май започнах да харесвам всички скорпиони и раци Joy Joy Joy Само дето цветенца и бонбони ми е много трудно да слагам сега. Ще ме простите нали Laughing Laughing Laughing

Сега ще се опитам да прочета назад интервютата за които пишете, но да гледам с вас епизода не смея и да мечтая. Мисия немъзможна. поне на вас дано НЕТ-а е наред

# 702
  • София

Добър вечер, мили дами.

И аз честитя празника на всички.

На майките и дъщерите, на лелите и племенниците, на  всички българи, които почитат празника на народните будители. 

# 703
  • София
Момичета, къде сте, готови ли сте да гледаме филма? Никой нищо не пише.

Лили, тук ли си, ще помагаш ли да разберем какво става?

Аз от един час съм се подредила пред компютъра и съм онлайн в шоутв.  Вече нямам търпение.

Сега ще има спорт, после реклами, после сигурно ще повтонят почти половината от миналия епизод[,
защото мина доста време откак го даваха, но аз съм тук и чакам.  При мен се вижда чудесно, слава Богу/b]

# 704
КЕТИ, СПОДЕЛИ ЛИНК ЗА ДОБРА  ВИДИМОСТ!
МОЛЯ !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт