Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Безмълвните - Suskunlar - 23 epizod - Bg sub

Много , много Благодаря на екипа! Прекрасни сте!

# 676
Добро утро!
Честит празник!

http://www.blitz.bg/news/article/162544

# 677
# 678
# 679
  • София

Здравейте,
           За някой е почивен ден, за други работен. Това справедливо ли е?
           Гледах "Безмълвните". Прочетох и интервютата. Интерсни неща се научават всеки ден.
           Единствения път, когато Наим беше прав, като каза на Еджевит, че и той е дете и че не
           бива  сам да носи вината за това, което се е случило.  Истината е, че той заради себе си не         
           би откраднал баклавата.  Ама кой да му признае?, като и той самия се чувства виновен.
           Надявам се, че някой ще каже на Билял кое е право и кое не. Защо да е виновен само
           Еджевит? Защото е най-голям ли?  А вините на Билял през цялото време, той ще си ги
           признае ли?  Дето открадна обувките, дето предаде брат си на Наим, дето повярва на
           Гурур?  Надявам се само Аху да осъзнае всичко и да му го каже на този откачалник и да
           спре да се самосъжалява и да търси вината в другите.
           Аз от сутринта май яхнах метлата. Но само по отношение на ... знаете кой!
            Хайде, продължавам. На вас приятен ден. Вън вали, стойте си в къщи ако можете.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 09:55 от kethen@mail.bg

# 680
Здравейте момичета! Peace
Честит празник! Hug
Ели, благодаря за кафенцето!  bouquet
Скрит текст:
Прочетох коментарите ви за 1001 нощ, та и аз да си кажа! hahaha Joy Joy На мен също двойката Керем, Бену ми харесва повече и като игра и като визия! Peace

Хайде сега на Оскарите! Hug

Невин, Дани, Рина, Елдо, за работата по 23 епизод на Безмълвните!  bouquet  bouquet  bouquet

Елдо, Таня, boule-neige, за 12 епизод на Буря!  bouquet  bouquet  bouquet

Хипи   bouquet  Чичек   Peace за преводите на интервютата, както и на

Ели   bouquet че ги е поснала!

Прегръдки за всички в темата и на балкона! Hug Hug Hug
Аз ще гледам последния епизод! Peace

# 681
  • на брега на Дунав
Здравейте! Hug
Честит празник на всички българи! bg

Благодарности на екипа преводачи! newsm51
Лили, Дина Ринка, Елдо вие си знаете колко ви обичаме!  love001  love001

Иле Hug

# 682
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Лили Hug newsm51,Дани Hug newsm51,Ринка Hug newsm51 едно голямо Благодаря за преведения епизод! smile3525 smile3525 smile3525
Елдо Hugблагодарности и на теб  smile3525
 ios Hug,Ели Hug,Кети Hug,Иле Hug
 bgЧестит Ден на народните будители! bg

# 683
Иос  Peace

smile3508 Изгледах серията и да напиша някой друг ред, нищо че сте по задачи и съм сама, а моята е като играта тука-има, тука-нема!  hahaha Joy Joy

Още веднъж китки за екипа!  bouquet  bouquet  bouquet
Друго си е с превод и нещата си дойдоха на място, само в повече ми дойде физиономията на Саид,  Joy Joy Joy но свалям шапка на актьора! Peace Без забележка във всеки един момент! Hug

В тази серия видях нещо в което Били и Еджи много си приличат! Страх, страх да не загубят тези които обичат и които ги обичат! Разликата е в това, че Еджи дава всичко за доброто на другите, дори е готов да се жертва заради тях, докато Били иска само да взема, без да се замисля какво им причинява. Не мога да го разбера! Аху съвсем почтенно му каза, че трона в сърцето и винаги ще принадлежи на Еджи, но въпреки това той е съгласен на всичко за да е до него!

Нисан  Joy Joy Joy Ели, обикновено мненията ни се попокриват, но този път аз малко ще кривна от пътя! Peace Нисан не предаде на Гурур веднага тайната на Еджи! За мен тя вече е много объркана от чуствата които предизвиква чаровния адвокат в нея и се срахува от това! И този паралел с галенето по гърба и думите към Гурур, че никой не я докосвал като него са много показателни!

За листа в трея, който Гурур подава на Аху, в началото на серията си помислих, че това е документа с показанията на Еджи в съда, където нейното име не фигурира, а нали Еджи се изпусна пред Нисан, че и Аху е била с тях! Но накрая на серията много ясно наблегнаха на джоба на пазача, който отвори вратата на Наим при срещата му с Билял! Та този джоб беше пълен с писма! Да видим какво ще излезе от моите очаквания за следващия епизод. На мнение съм, че има още много хляб в цялата история и се надявам още много серии да гледама Безмълвните! Peace

Сега изчезвам, да наваксвам с мноооого неща! Joy Joy Joy

Ени  Hug

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 14:14 от ilka64

# 684
Днес на този хубав празник и аз имам повод да почерпя . smile3521.Моят племенник има рожден ден ,става на цели 6 годинки  smile3521

Скрит текст:

# 685
  • на брега на Дунав
Ени Hug
Да е жив и здрав младежът! За радост на всички, които го обичат! newsm59

Скрит текст:

Иле, интересен разбор си направила на епизода  bouquet
Аз едва довечера, може би ще успея да го изгледам. ooooh! Никак нямам търпение, но това е положението Joy Joy Joy

# 686
Ени, още едно скорпионче в отбора! Peace

Честит шести рожден ден на юнака!  Hug
Скрит текст:

Иос, много ми хареса серийката! Всичко за което си чешахме клавиатурите си дойде на място, е при мен поне е така! Ще чакам с нетърпение да го изгледате и да прочета вашите коментари и анализи, че мен много не ме бива! hahaha Joy Joy Много може да се напише, както и много съпоставки за действията на Еджи и Билял да се направят. Всяка тяхна стъпка има две страни и в дадена ситуация всеки един е прав за себе си. Например осъзнаването на Билял, че без тяхната подкрепа е загубен и още куп други неща! Много ми беше тежка последната част, направо сърцето ми се сви от болката на двамата братя! За миг надеждата, че всичко се е оправило се сгромуляса с пълна сила върху двамата! Очертава се серията довечера да е много динамична и интересна! Аз го гледах в Бокса, че компа май издава багажа и не мога да го изтегля като торент в момента, #Cussing out та за това написах последната част! Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 13:36 от ilka64

# 687
СЪРДЕЧНО  БЛАГОДАРЯ  НА  ЦЕЛИЯ  ЕКИП ЗА 
ПРЕВЕДЕНИЯ  23  ЕПИЗОД !

bouquet  bouquet  bouquet

# 688
Йос Hug
Иле Hug да Теди(така се казва племенника ми ) е мъничко скорпионче на леля  smile3521.Снаха ми  и тя е скорпион ,значи смятай какво им е на  останалите членове на семейството  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Днес и Ринка Hugи Ванина Hug имат  празник smile3521. Честит Празник милички  smile3525 smile3525
Иле много хубав коментар си направила     bouquet
А това е интервюто на Мурат снимки от което Ели ви е постнала по горе  smile3521

http://youtu.be/82wp5G3NvOY

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 13:55 от Eny87

# 689
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт