Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 291
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!
Честит празник на всички именници!

Благодаря за кафенцето на Ios  Hug и Лати  Hug!
Eли,  Hugприятно ми беше да чуя Енрике и Бонд!  Peace
 Ени,  Hug страхотни снимки и колажи!  Peace
Какви са тези приказки за спиране на сериала?  Shocked Слухове са май... засега!
Мисля / надявам се  ios да излезе права и TIMS да се вземат в ръце!  Peace
Ванинка,  Hug вторият трей разбуни духовете! Какъв ли ще е третия?  Wink

# 331
Ринка Hug
Още една снимка на Мурат с  фенката само ,че на по-широчко снимано.Да се види и къде са  smile3521.Вижда се ,че са на готино място ,има много снимка ,плазма,масите са сладурски  smile3521Мурат изглежда много добре,а тениската му ме предизвика да си запаля цигара  Joy Joy Joy Joy Joy

# 332
  • Разград

# 333
Ени,  Hug последвах примера ти / за цигарата/!

# 334
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДИМИТРОВДЕН!

Скрит текст:
Искам да ви почерпя, защото днес празнуваме имен ден на един много скъп за мен човек. Моето любимо татенце носи прекрасното име Димитър Heart Eyes

# 335
Здравейте момичета! Hug

Сега довърших старата тема, а вие сте преполовили новата!  ooooh! ooooh! ooooh! По всяка вероятност сте я изпълнили с много интересни неща, на които ще се насладя след малко!  Peace

Но първо искам да поздравя Рина, за уютното местенце което ни е приготвила, за да има къде да си чешем клавиатурата!  Peace
Рина  Hug
Скрит текст:

Лили, не успях да ти пожелая весели празници, но искренно се надявам да са такива! Желая ти много здраве и щастие, както на теб, така и на цялото ти семейство! Hug Hug Peace

Ради, благодаря за почерпката и Честит имен ден на татенцето ти!  Hug Hug Peace

# 336
Иле Hug мерси
влизам в темата и ги намирам нашите мацки с лошото новина за спиране на сериала, чак не ми се пишеше Sad
Все ми се иска да изкара и този сезон до край......не, че има какво да се твори за 3ти такъв.
Но все пак така, на никъде да го спрат. Надявам се да го завършат и да се разделим със Сускунларите по живо по здрво Hug

А, как съм се смяла с постовете на Вани,Ени и Перфект на 22стр. - МОЛЯ, ВСИЧКИ ПРОЧЕТЕТЕ! Големи сте купонджийки трите Crazy Crazy Crazy
Такива мисли, толкова прямост и интересен изказ - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!Вани и Ени  Hug
Обаче на мен ми стана интересно това, което Ели ни е постнала от тр. форум, ама си е на чист турски Rolling Eyes

Ени - още са ми в главата кючеците, дето няма коя да ги врътне в Сускунлар, та да му вдигне рейтинга на сериала и настроението на драгия зрител/в мъжки род, нали Peace/
А, Вани смях се от сърце на описанието на героите,НО казваш истини, не мога да ти го отрека Peace

# 337
  • на брега на Дунав
Ради, благодаря!  bouquet

Скрит текст:
Да ви е жив и здрав, татко Митко!
Да е щастлив и заобиколен от обичани и обичащи го хора!

# 338
Йос - мерси Hug това цвете да не е димитровче? Много обичам подобни цветя Heart Eyes

Момичета,
Скрит текст:
Днес имах възможността да се запозная с Ели/няма да ви казвам подробности, защото не са важни/, но ще споделя, че тя е един прекрасен, ведър, усмихнат и много интелигентен човек! Моята представа за нея от форума напълно се припокри с това, което е тя в действителност. И съм радостна от срещата ни Peace

# 339
Здравейте Сускунларки! Heart Eyes
Честити празници на всички, които празануват днес  love001 smile3525 smile3525

Минавам да пожелая слънчеви, усмихнати и много приятни почивни дни! wavey wavey wavey wavey newsm10

# 340
  • на брега на Дунав
Слънчево момиче е Йозге. Такава беше и Сибел, преди да се влюби в Билял Close

# 341
  • на брега на Дунав
И малко Пелин Акил. Надявам се, че няма да ви разваля настроението Mr. Green

Пожелания за приятна вечер и добро настроение!  love001  love001  love001

# 342

Здравейте!  

Честит празник на всички именници днес!

Ради
Hug Hug Hug Hug ние с теб се поздравихме на живо с твоето малко ангелче. Сладурчета сте ти и той!  Hug Hug HugМного се радвам за срещата ни

Момичета какви са тези новини, Rolling Eyes онемях от прочетеното.

Жалко за хубавия кастинг, но сценария наистина се обърна в друга посока.
 Йос, Ринка дано си остане само слух , но не вярвам след като се пише в пресата им има нещо което ще се случва. А до края на годината са си около 10 серии време за достоен финал.

Ванина ,Ени  поздравления за постовете.Приятелите позволиха на човек който им съсипа живота да ги манипулира, наивно и нереално. Еджевит от проницателен, интелигентен и съмняващ се във всичко адвокат го направиха глупак, остави се да се подведе по жена в която се съмнява момичето в което пък той  вярва и познава добре. Ориентираха го към Нисан, а всъщност обича Аху. Мисля, че от тук започнаха проблемите на Пънар със зрителите. И аз съм убедена че Нисан и Гурур са тандем от улицата, дори го писах за съмнението каква е била тя.Получи се така, че бившето гадже на Ирфан се влюби в  Билял, той пък тича след Аху, която пък обича Еджевит, който се вкопчи в Нисан, гаджето на Гурур.
 Отмъстиха, справиха се с призраците от миналото и Пънар вместо да ги развие като личности ги омота отново в тези призраци. Няма измъкване от миналото.
Много искам да се развие в по добра светлина  всичко, не може все към дъното и тъмното да се върви.
Иле радвам се че се засичаме Hug Hug
И понеже работната седмица свърши,нека ви предложа  релакс

Скрит текст:

# 343
# 344

Общи условия

Активация на акаунт