Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 263
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
голямо угощение днес сте спретнали в темата,Иле,Ринка Hug Hug
Кет, добре че с компютъра са се оправили нещата, аз те разбирам, че и моя е стар и муден.......плаче за смяна, по-точно аз плача на половинката ми за смяна с един лаптоп Praynig , дано ме огрее др. месец пък мен Peace

ЕЛИ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
                                     Да си ни жива и здрава, винаги така позитивна и лъчазарна!
                                 Нашата топ новинарка в темата и много добър събеседник и приятел!                                        
                                      Пожелавам ти много семейно щастие и весел празник!

Скрит текст:

# 451
  • на брега на Дунав
Честит празник, Ели!

Пожелавам ти да си здрава, да сбъдваш мечтите си и винаги да си обичана от тези, които обичаш!

Скрит текст:
На младини обичаме мъже
 самоуверени, себелюбиви -
 които дишат въздух нажежен;
 които пият и не се напиват;
 които ни желаят начаса -
 и начаса забравят, че ни има;

които ни измъчват и насън
 като съдба неотвратими...
 След тях остава стъпкана трева,
 порои сухи, дъх на изгоряло.
 И дълго, много дълго след това
 душата те боли, и тялото -
 додето тихо дойде оня мъж
 със длан като прохладен лист над тебе
 и ти прозреш накрая, изведнъж,
 че доброта ти е била потребна!

Станка Пенчева

А ето и един по-специален поздрав.

# 452
  • Once there was a Hushpuppy...
Йос  Hug много вълнуващ подарък за Ели и прекрасно стихотворение Peace
Аз най-после сядам да гледам преведената серия, приспах всичко живо в къщи Mr. Green

# 453
Ради много благодаря за пожеланията!
Йос, прекрасен подарък си ми направила!
Горещо ви прегръщам!

Съвсем прясно фото със Сарп от днес

# 454
# 455
Колаж със Сарп, и желанието му да е силен от негов фен

# 456
  • София

Ели, честит рожден ден и от мен!  Желая ти всичко най-хубаво.  И ти пожелавам, ако не си била тук, да посетиш тези места.  Това е Израел, където бях преди 3-4 години и имах възможност да обиколя почти навсякъде.  Незабравимо преживяване е, различно от всичко, което съм видяла.

Това са Бахайските градини в Хайфа

Това е брегът на Мъртво море

# 457
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Eли, честит рожден ден скъпа!!! Да му се радваш и да ти се радват още много, много, много пъти по толкова Hug Peace

Това е спешъл за теб, но дано ти се отвори, че доста трудно го прикачих за адрес Praynig Blush Laughing

# 458
  • София

Това е пред една галерия

Опитах се да сложа още, но нещо не ми се получи, ще опитам по-късно пак.

# 459
  • София
 Това е една красота, дръвче висящо в една огромна кашпа

Това е уличка в Яфо

А това е стената на плача. Там, където хора от целия свят слагат листчета, на коитоса написани молба или благодарност

Имам стотици снимки от Израел, много интересни неща видях.

# 460
Кет , много хубави снимки

Изгледах внимтелно 22 серия, до сега бях гледала от тук от там. ,, Всеки би искал да е силен,,, много добре разгледани и представени различните съдби и желания на отделните герои да са силни, да са господари на съдбата си. Силна игра на екипа актьори.Не знам как ще продължи заместника на Пънар ханъм, но нейния изказ е страхотен, подсилен с адекватана и перфектна  актьорска игра. Трудно ще бъде на наследника и да продължи линията, а още по-трудно да премине в друга посока както искат туркините. Чета как желаят отстраняването и ,  очакват събирането на Аху с Еджевит. Но за да се съберат много въпроси трябва да намерят отговорите си.Двамата трябва да преминат през сериозни препятствия за да разберат че са създадени един за друг. Не случайно е вмъкната Пелин ,/ артистката играе много добре, макар да ми е антипатична/ да се опита чрез нея Гурур да съсипе Еджевит, така както се случи с него и то по много елегантен начин, тя чрез сърцето, той чрез Билял.  Гурур владее положението до последната подробност, разчетени са стъпка по стъпка действията му. Всеки който се изпречи на пътя му ще бъде унищожен, да не кажа готов да бъде убит. Добре съзнава, че за да постигне раздялата на Билял и Еджевит ще трябва да плати висока цена, Нисан да продължи с адвоката. Побесняването му,  че е видял Еджевит белега, че докосва Нисан и тя му отвръща го кара да губи търпение, но само на саме. Страхотен тренинг и  контрол на поведение, което говори за много силен характер изграден с годините с много лишения и житейски провали. Лисанка е с него , познава характера, методите му, прекалено са близки, свързва ги кърваво минало от което двамата са се хванали здраво за ръце.  Гурур във фрагмана гледа лаптопа страда, защото се очертава да остане сам , губи половинката си с реакцията на Лисана.Но в живота не всичко може да се предвиди, за него ще е първия провал по пътя на отмъщението. Интересно ще се получи ако тя наистина се влюби в Е, което  се очертава и което ще е причина Гурур да изпадне в неконтролируема  лудост, тоест нервите ще му изневерят, очаквам да направи и първата грешна стъпка, дано само адвоката я улови адеквато.
Гурур добре познава Билял, страхотен психолог, знае слабото му място стремежът му да бъде самостоятелен, да не зависи от Еджевит, да е силен по неговия си начин и то в квартала сред хората  с които е израснал, сред хората които го познават, да извоюва признание. Че той Билял други стремежи няма,за разлика от живота който води Еджевит и Ибо. Гурур по много умел и хитър начин го подтикна, подготви добре почвата в квартала и гъделичкайки самолюбието на Билял постигна целта си, тласна го към тъмната страна. И колкото и да е инфантилен на моменти Ибо, доказа, че е здраво стъпил на земята. Думите към Сибел, че  с поли и вечери не ще спечели Билял, а разговор; реакцията когато научи за рекета който упражнява Билял над дребните търговци, доказват точно колко силен е като характер  и колко е последователен в решенията които взема в живота си. Това за него е силата , да има власт над живота си, която власт Билял все още търси и не познава. За това се страхува и Еджевит, Билял  търсейки да се докаже е способен да пропадне. За това и тръгна да разучава какво се е случило с пожара, кой всъщност стои зад него. Ето точно тук е разликата между двамата, единият мисли и разсъждава, а другият е наивен и повърхностен, че не може да прецени къде греши и къде бърка, как да постъпи най-правилно. Власта за Билял е физическата сила, признанието на бакалите , погледите с възхищение без да осъзнава какво причинява на себе си и точно тежи уж защитавани хора. Еджевит усеща изплъзването му от контрол хад Билял, търси причината и съм убедена, че скоро ще открие силата на влиянието от Гурур, необходимо е много малко време. Затова и иска Аху да е до него, защото Билял е неспособен да се справи сам с предизвикателствата  на всекидневието, но не разбира че наранява по този начин Аху. Лошото е че в стремежът си да бъде щастлив , да е далеч от момичето което обича  и което по негово мнение принадлежи на   Билял, потъва в лапите на Лисанка-Нисанка. Чудовищно нагла и хитра  тя успя да се вмести в ежедневието и мечтите му. Настани се и усети източника на  болката на Еджевит,  обърна вниманието на адвоката  върху себе си именно използвайки болката, и най-лошото предразположи го да превързва раните и. Не ми се мисли Еджевит как ще изживее истината, дано успее до като е време да се отскубне от бърлогата на лисана. като гледам как пробват бялото диванче, Нисан не си губи времето, работи по изпълнение на плана, а дали ще успее да да го завърши дано доживеем и видим.

# 461
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Ели Hug Hug Hug миличка Честит Рожден Ден !Пожелавам ти много здраве ,щастие и късмет! smile3525

Нека щастие да грее в твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години свой рожден ден!

# 462
Ели Hugмного хубав коментар  smile3521
Кети Hugстрахотни снимки от Израел   bouquet.Ако имаш време и ти се занимава моля те покажи ни още  smile3521

# 463
Честит празник, Ели!

С пожелание за здраве и късмет!
Вярвам, че дните ти са изпълнени с топлина и усмивки!
Вярвам, че даряваш обич на всеки, който е до теб
и получаваш обич, каквато заслужаваш!
С пожелание за прекрасен празник!

# 464

Общи условия

Активация на акаунт