Ени

И аз с кафетата, докато се натуткам, с моя прост компютър

Естествено, че е заслужена, естествено, че играе много добре и се раздава на 100% в ролите си! И,Мисис
, винаги си добре дошла при нас, защото ние се радваме че наградата му е за ролята на Демир
За мен това беше ролята, с която той ме плени
Благодаря и на Катя И за новината 
на Шаката от колажа на Вани. Браво!Много забавен поглед, и естествено с коментарите ви с Ени ме довършвате 
Много истини има в поста ти. Аз бих искала да допълня някои неща, но сега нямам време и желание/защото евентуално пак ще са за Билял, а определено не ми се пише сега за него/ Но, пък ще кажа за сценария.

на подписа на Таня/загледайте го/, Танче май още те държи бойната вълна
Махнахме пищовите и минахме на крошета
Но, пък е мехлем за душата, как един милион пъти Били бие Нисан и тя пада, смях,смах...

.Представям си ги кардиналчетата и монахинките как търчът между молитвите да видят продължението на някоя от историите
.Аз си мисля че тази награда не е за конкретен сериал ,а за това че Мурат обединява хора от различни религии и националности .Спомням си колко ме впечатли поздравителното филмче което бяха направили в Беяз шоу за Мурат.Поздравиха го момичета от България ,Гърция,Македония ,Йордания ,Ирак ,Египет ,Иран ,имаше групи от студенти от университета в Кембридж също които го поздравиха.Имаше едно момиче което беше забулено от горе до долу в черно /май се казва бурка това облекло
и то го поздрави .Не зависимо от религия и етнос ние всички харесваме Мурат и гледаме неговите филми,заедно пишем в различни форуми във ФБ и Туитър .В един свят в които непрекъснато има войни и атентати уж заради религия това си е постижение
.