Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 229
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро, в дъждовния понеделник!
Ени  Hug

И аз с кафетата, докато се натуткам, с моя прост компютър Mr. Green

Скрит текст:

# 526
Много се радвам на наградата на Мурат Heart Eyes Естествено, че е заслужена, естествено, че играе много добре и се раздава на 100% в ролите си! И,Мисис Hug, винаги си добре дошла при нас, защото ние се радваме че наградата му е за ролята на Демир Heart Eyes За мен това беше ролята, с която той ме плени Peace Благодаря и на Катя И за новината Peace

Мацки снощи сте се вихрили, много съм се смяла hahaha на Шаката от колажа на Вани. Браво!Много забавен поглед, и естествено с коментарите ви с Ени ме довършвате Hug

Ели, видях че и ти си изгледала серията и те прочетох Hug Много истини има в поста ти. Аз бих искала да допълня някои неща, но сега нямам време и желание/защото евентуално пак ще са за Билял, а определено не ми се пише сега за него/ Но, пък ще кажа за сценария.
Наистина, както ви чета повечето сте много прави, че след Пънар не се знае какво ще стане.
В интерс на истината на мен много, ама страшно много ми хареса 1сезон, за разлика от 2ри. Имам забележки точно към сценария й, защо направи това изнасилване? Защо прави адвоката по-глуповат? Защо изкарва Билял ту черен и лош, ту го прави герой? Защо Аху все се мота нанякъде с тия поли и нищо не прави, освен да реве? Със сигурност, като слабост отчитам и мълчанието на Ирфан! Въпреки, че тук има нещо.....тя, Пънар наистина трябваше да накаже Ирфан, но трябваше да е нещо друго. Не е ли достатъчно, че е разорен? Това със загубата на гласа и ума си ми идва малко, като в типичните сериала, където някой се губи паметта и незнам още какво и после пак се оправя.Е, за нетипичен сериал, какъвто е Безмълвните това се е едно меко казано недооглеждане Peace
Има и други неща, може да си спретнем една анкета newsm78
Май ни е време, какво ще кажете? Ринка, също да се произнесе Hug

Смях се Joy Joy Joy на подписа на Таня/загледайте го/, Танче май още те държи бойната вълна Peace Махнахме пищовите и минахме на крошета hahaha Но, пък е мехлем за душата, как един милион пъти Били бие Нисан и тя пада, смях,смах... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 10:10 от RadoLin4eto_Mac!

# 527
  • на брега на Дунав
Здравейте и от мен! Hug
Ени, Ради - кафета, сладичко.............  bouquet  bouquet
Ох, да не трябваше да се работи Mr. Green
Ради, това с крошето на Билял ми идва в повече ooooh!
Не че Нисан не си го е заслужила, ама жена все пак Heart Eyes

Ето нещо за Ирфан.
http://www.televizyongazetesi.com/suskunlarin-takoz-irfani-rolune-asik!_6_61182

"Въпреки, че героят му е лош човек, той - Мехмет Йозгюр печели признанието на публиката.
Играчът чете сценария и не може да промени характера на героя си" Peace

Успешен ден на всички! Hug Hug Hug

# 528
Йос  Hug Hug Hug
Естествено, че е в повече Peace, но е толкова комично hahaha, честно казано аз го разглеждам като е една голяма сбъдната фенска мечта Laughing Laughing Laughing Laughing

# 529
Ради Hug
Йос  Hug
misis Neli Hug
Много е хубаво че Мурат печели тази награда.Доколкото видях от постера ,който Ринка ни е постнала  пише че Мурат печели в категория Кино и театър.Това ме навежда на мисълта че е изобщо за цялостното му творчество не само за Аси Най-вероятно кардиналите не са гледали  Аси или който и да е друг негов сериал .Или пък може и да са ги гледали не знам  newsm78.Представям си ги кардиналчетата и монахинките  как търчът между молитвите да видят продължението на някоя от историите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Аз си мисля че тази награда не е за конкретен сериал ,а за това че Мурат обединява хора от различни религии и националности .Спомням си  колко ме впечатли поздравителното филмче което бяха направили в Беяз шоу за Мурат.Поздравиха го момичета от България ,Гърция,Македония  ,Йордания ,Ирак ,Египет ,Иран ,имаше групи от студенти от университета  в Кембридж също които го поздравиха.Имаше едно момиче което беше забулено от горе до долу в черно /май се казва бурка това облекло newsm78  и то го поздрави .Не зависимо от религия и етнос ние всички харесваме Мурат и гледаме неговите филми,заедно пишем в различни форуми във ФБ и Туитър .В един  свят в които непрекъснато  има войни  и атентати уж заради религия това си е постижение  smile3521.

http://youtu.be/dd9iUsrETAc

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 10:46 от Eny87

# 530
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВерно ,че Танчето си е сложила интересен подпис  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Нисанка ще я удрят многократно  smile3521.Нищо и няма ,тя заслужава и повече  smile3511.Аху в първия сезон изяде повече бой от Гурур  пък изобщо не беше виновна за нищо  smile3511

# 531
Да,така е и аз мисля че независимо за какво е точно предложен любимеца на всички нас а може би защото наистина самия сериал Гордата Аси придоби такава световна известност, аз например си спомних една карта с гледаемостта на сериала може би по време на награждаването му в МК и това да е било първия поглед ,набелязване а после защо не, може и да са изгледали и те господата във Ватикана и да са впечатлени и от цялото му представяне и така ние неговите почитатели по целия свят сега сме още по радостни ,нашия любимец е на първо място това е най важното.Още веднъж да му е честита поредната награда и още такива а и по престижни да получи той си ги заслужава а и вече е спечелил най-голямата наградата на нас публиката

# 532
Дъжд,дъжд,дъжд и още нещо - малко смях Laughing
Скрит текст:

# 533
Така е  misis Neli важното е че тази награда се дава на Мурат  smile3521
Ради тия лелки интересен начин за люляне са намерили  Joy Joy Joy Joy

http://youtu.be/FVSFYM5qvm0

# 534
Здравейте!  Hug
Приятна нова седмица!
Да ни върви по вода!

Какво ли ще се случи, че Аху и Еджевит да са опрели нослета?  newsm78

# 535
Ринка и на мен това ми беше голяма чуденка снощи ама новината за Мурат ме разконцентрира  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Главите им са опрени една в друга и Еджевит  е хванал ръцете на Аху.Лелееееее ще има романтик романтик,иначе защо ще са в такава поза newsm78.Ако я успокоява нещо няма  да са така интимни  smile3521

# 536
Ринка -  Hug

Какво ли пише в клетките?

# 537

# 538
Ради според Гугъл аби превода е следния  smile3521

gercek -истински,реален,наистина

dedigin-когато каза ,че

gozunun-окото,очите,на окото,на очите

onunde-от пред,пред ,в предната част