няма такова нещо, Има преведени коментари от турския форум, и линк за други, интересно е да се прочетат и сравнят нашите коментари с тези на туркините. Разгледай ги. 

мерси за кафенцето
.Имам нужда от него ,че следобеда се изгърбих от бачкане 
,Дими
мерси за инфото за Пънар Булут

).Еми като е нисък рейтинга няма какво да се направи
.Съжалявам че я махат Пънар защото първия сезон беше с много добър замисъл обаче във втория май се овъртя много сериозно в излишна драма.Мисля че първия сезон даже и с всичките сцени с насилие и края в който главните герои се разделят имаше много повече оптимизъм от колкото във втория сезон .Не можах да я разбера Пънар защо поне мъничко не се замисли защо феновете непрекъснато правят колажи с Аху и Еджевит и ги украсяват с гълъбчета ,пеперудки и сърца.Взимат моментите с погледите им и ги правят в най-различни вариации и създават клипчета пак с главни герои Аху и Еджевит .Не и ли стана ясно какво искат хората-искат да има любов.Или айде може и да няма любов между тях ,не е чак толкова важно това ,но защо е всичката тая депресия при тая жена
.Имам чувството ,че е изкарала учебниците по психиатрия и психология и изважда от там всички възможни тъжни състояние на човека и ги слага на главните герои .Но като махнат Пънар кой на нейно място ще сложат
,дали само другата останала сценаристка ще се справи или ще вкарат свежи попълнения .И да не стане така че сериала да свърши по-нова година .Тогава ще се изям от яд наистина защото от нашия сериал има къде по-големи бози които винаги държат първо място и това е неразбираемо за мен.Ще ме извинят феновете на ВВ нямам нищо против тоя сериал ,даже го и гледам но там с изключение на малкото моменти когато се разказва за политиката на Сюлейман ,неговите походи и завоевания друго всичко е женски клюки и сплетни.Само дрешки ,шушукане по ъглите ,кавги и това е .И наша Пънар тръгнала да предлага психо драма на уважаемия зрител .Абе жена тури го Мурат да фърля влажни погледи и да се гушка с Аху или някоя друга пък гледай рейтинг .А тя ще ми изследва дълбините на човешката душа .Сори маце не вървиш в тоя свят ,много тежки са ти идеите за възприемане.

Препоръчани теми