Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 228
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Днес сте си помечтали!  Peace
Ени,  Hug Ели,  Hug Таня,  Hug !

# 557
Рина Hug, това ни остана... безплатни мечти! Simple Smile Пънар като не иска да ни ги осъществи Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама ние все пак се надяваме... тя .... последна, нали знаеш!? Simple Smile

# 558
Точно така стига са ревали с Аху. Искаме малко джиджи биджи  smile3521.Пък да си отмъщават кой им пречи  smile3521.Ама вечер Еджи като се прибира вкъщи да го чака една усмихната Аху .да му е сготвила някоя манджичка ,да му е разточила баница  ако е заслужил де иначе с точилката още от вратата  fight.Да спирам че пак влезнах в сериал   Joy Joy Joy Joy Joy
Само да ви покаже как ще му се усмихне

http://prikachi.com/images/640/5430640y.jpg

А ето тука меси тестото за баницата  Joy Joy Joy Joy Joy
http://prikachi.com/images/665/5430665t.jpg

Joy Joy Joy JoyEниииии разсмя ме със сълзи , каква точилка, като я погледне с кадифения поглед и тя ще изтърве точилката, Joy Joy Joy Joy

Танче Нисан ще отключи световъртеж  Joy Joy Joy Joy ще се наложи да я лекуват, ама не Еджевит- много е нежен , а Гурур та да и застопори главата
Joy Joy Joy Joy Joy

# 559
# 560

Ели така е като погледне с ей такъв един поглед и Аху ще изтърве точилката ,а копченцата на ризката и на панталоните сами ще почнат да се разкопчават  Joy Joy Joy

# 561
Ели, Били ще и намести вестибуларния апарат, Канибалова има нужда Joy Joy Joy Joy Та белким и дойде акъла, ама не... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 562
Ени, как, бе джанъм, се ляга с такъв поглед?! Joy Joy Joy Кой епизод сега трябва да изгледам? newsm78 newsm78 newsm78

# 563
Танче незнам дали ще го намести вестибуларния, ама като гледам Билял какъв и отпра , кеф, Joy Joy Joy та чак я събори на земята съм сигурна, че ще я разцентрова съвсем. Joy Joy Joy JoyЩото както е тръгнала Лисана аха да изнасили адвоката. Червеното вино дали има роля в изнасилването . Ле-ле как го е налегнала , какъвто е слабичък ще вземе да го повреди нещо Joy Joy JoyИнтересно кога ще е сцената на дивана , преди или след шамара Joy Joy Joy Joy

# 564
# 565
Ама голям наглец е тази Канибалова, още един и трябва за равновесие #2gunfire #2gunfire #2gunfire Абе не знам кой има роля, ама Еджи ако ми попадне на солака, ще изтрезнее много бързо Mr. Green А не знае моя солак какво може да прави! #Cussing out Все си мисля, че диванчето е преди, ама да не гадая, че ако е след, пак ще я яхна... Mr. Green

# 566
Очаквам този поглед да го видя отправен към Нисан, когато се разкрие че е  Лисанка

# 567
Ох  и аз се надявам  диванчето да е преди шамара.Еджи да се осъзнае и да каже че не може да прави такива работи с Нисанка и да си тръгне.После обаче да размисли  и връщайки се да попадне на тази  чок шашърдъ сцена в която Били удря Нисан ,но и да чуе някакво  мнооооого шашърдисващо инфо за Нисан  smile3508

# 568
Ени много ще е хубаво да е по твоя сценарий, и още нещо очаквам нападението на лисана да се предотврати от някой, например канибала да не издържи пред лаптопа и да откачи

Колажът направен за моя рожден ден като поздрав, вече е в редовете на арабския фейсбук.
Виртуалът веднага прихваща всичко ново за Мурат

# 569

Лека нощ ! Да очакваме утре резюме и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт