Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 641
  • 750
  •   1
Отговори
# 360

Страхотна игра на Хюрем!    bouquet

# 361
Не схванах за какво си говориха, но заповяда на Кираз ага да и пазят живота дори когато спи.

# 362

Султанът си учи поезията на персийски... Joy

# 363
Гюлфем скочи на Пашата. Каза и, че дори когато Нигяр си тръгне, друга жена ще я замести.

# 364
Здравейте , аз и преди питах ,но невидях отговор..може назад някъде в темите да е писано но нямам спомен..както и да е.Знае ли някой дали това е последния сезон или ще има още ?Ако ще има още сезона ,то колко са ? Прочетох някъде 5 ,но дали е вярно?Любопитно ми е колко серии горе-долу остават до края на филма изобщо..

Доколкото видях са ти отговорили на няколко места!Вероятно около 150 серии или 5 сезона!
А дали е вярно никой не може да каже?!
Ако много му падне рейтинга например може да го приключат и за 10 серии! Laughing
Така ли ?! Можеш ли да ми покажеш къде? Защото чета всеки пост и незнам как съм го пропуснала.Благодаря ти за отговора все пак Simple Smile .Това че са 5 сезона го бях прочела от друг ,без да съм питала..
тема 42 , 19.октомври в 17.21 съм задала въпрос между другото ,единствения отговор беше от vip42 /на следващата страница в 18.22 ,като и тя не беше сигурна  ,затова и си позволих да попитам отново/ . Осъзнавам,че може да не е видян въпроса от който знае ,може пък  просто да не им се е отговаряло /никой не е длъжен/ ,но твоят отговор е толкова категоричен ,че са ми отговорили и то неведнъж  Laughing /явно ме бъркаш с друг потребител/ ,че се почуствах длъжна да обясня.
Отскоро съм в темата /по точно от минала седмица/ и старите не съм ги чела целите ,мисля че е непосилно за човек да изчете всичко назад.. Grinning или поне за мен,затова се извинявам ако съм подразнила с въпрос коментиран и дъвкан много-кратно .
Извинете за спама.
п.п. в крайна сметка все тая колко сезона са,докато ми е интересно ще го гледам , просто в момент на нетърпение се присетих и реших да питам отново за достовярна информация по въпроса /в случай че в дадения момент чете някой ,който има такава/..нищо повече Simple Smile .Който иска отговаря,който не.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 23:07 от katia13

# 365
Ами има различни слухове, че ще е 150 епизода, но не е сигурно. Това са само слухи. Всичко зависи от рейтинга, но така както върви рейтинга всяка седмица, нищо чудно да ги направят 5 сезона.

# 366

От тук започва заговорът срещу Фирузе. Mr. Green

# 367
Здравейте , аз и преди питах ,но невидях отговор..може назад някъде в темите да е писано но нямам спомен..както и да е.Знае ли някой дали това е последния сезон или ще има още ?Ако ще има още сезона ,то колко са ? Прочетох някъде 5 ,но дали е вярно?Любопитно ми е колко серии горе-долу остават до края на филма изобщо..

Доколкото видях са ти отговорили на няколко места!Вероятно около 150 серии или 5 сезона!
Ако много му падне рейтинга например може да го приключат и за 10 серии! Laughing
така ли ?! можеш ли да ми покажеш къде? защото чета всеки пост и незнам как съм го пропуснала.Благодаря ти за отговора все пак Simple Smile .Това че са 5 сезона го бях прочела от друг ,без да съм питала..
Така,я! След като аз съм прочела отговорите на ЧУЖД въпрос така и интересуващия го би трябвало да ги е видял! Няма да се връщам назад , за да го цитирам! Който се интересува Истински би прочел темите от първата  и би си отговорил на въпросите! Hug
 Хубава вечер!
 Не можах да гледам пак всичко! Направо изпадам в лудост( Mr. Green) като нещо ми попречи! С нетърпение ще чакам превода?
manutd^  Благодаря Ти!

# 368
А кога се очаква да се появи Брад Пит

# 369

Шамарите в Турция през 16 в. практика ли са били? newsm78 newsm78

# 370
Защо имам чувство,че Рустем ще хвърли Ферузе на края и ще се чудим една седмица дали е оцеляла?  newsm78

# 371
Моля ви, някой да резюмира в 5-6 изречения какво се случи!!! Дори и по картинки!
 Нета и гостите дойдоха и си тръгнаха не в правилния ред! Laughing Embarassed

# 372
Аз от това, което разбрах... Фирузе я преместиха на етажа на любимките, Михримах й каза, че не иска да я вижда повече, много е разочрована от нея. Хюррем й забрани да влиза в стаята й и да има нещо общо с децата. Джихангир плаче за Фирузе и я иска.Михримах я викна и Хюррем я завари в стаята си, изгони я и й каза, че е едно нищо. Пашата извика Фирузе при него, каза й че има голям враг. Между Хюррем и Сюлейман не върви, когато припадна Сюлейман разбра, че тя знае за Фирузе, Хюррем го пита за пръстена- той си мълчи, Хюррем го пита обича ли Фирузе- той си мълчи.Махидевран си спомняше как е живяла в двореца в Маниса със султана. Каза на Фатма много да внимава, бебето е много ценно. Хатидже още не може да прости на Ибрахим, Гюлфен й каза, че така пашата може да отиде при друга и хатидже се разсърди. Кириз ага отговаря със живота си за Фирузе. Елена и Мустафа се видяха, тя му е сърдита, че го нямаше, каза му за съмненията си, че е женен с деца, каза му, че е късно,че е сгодена. Ибрахим май искаше да назначи  Рюстем на друга длъжност, подозира го, пък и го чу , че го клевети пред Сюлейман за нещо свързано с Искендер Челеби. Това е накратко до тук. А и Нигяр е предложила на Хюррем да прати Фирузе на халвет при Мехмед

# 373
Хм. Нигяр следва всяка стъпка на Хюррем. А Хатидже и казва, че скоро ще се ожени. Нигяр май играе двойна игра.

# 374

така ли ?! можеш ли да ми покажеш къде? защото чета всеки пост и незнам как съм го пропуснала.Благодаря ти за отговора все пак Simple Smile .Това че са 5 сезона го бях прочела от друг ,без да съм питала..
Така,я! След като аз съм прочела отговорите на ЧУЖД въпрос така и интересуващия го би трябвало да ги е видял! Няма да се връщам назад , за да го цитирам! Който се интересува Истински би прочел темите от първата  и би си отговорил на въпросите! Hug
 Хубава вечер!
 Не можах да гледам пак всичко! Направо изпадам в лудост( Mr. Green) като нещо ми попречи! С нетърпение ще чакам превода?
manutd^  Благодаря Ти!
http://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_lol.gif
Ето пак  Simple Smile , единствения ми въпрос е в 42 тема  както казах на 19 октомври.. отговор около 1 час по късно казах от кой..поисках цитат ,защото знам че неможеш да дадеш и за твое сведение си направих труда да прегледам назад отново.Така че определено ме бъркаш с друг на който са отговорили многократно ..незнам в коя от всички теми,както споменах не съм чела назад всичко ..Не защото не се интересувам от сериала ,а защото доскоро просто не четях редовно в тази тема.Това какво значение има?!Само от първа тема ли ако пишем тук имаме право да питаме или задължително трябва да изчетем всичко ,за да си го позволим.
И отново - тук е място за коментари,въпроси и отговори.Когато някой зададе въпрос ,който знае ако иска му отговаря , излишно е да се заяждаш ..особено неоснователно.
хубава вечер
п.п. Благодаря  за отговора
Ами има различни слухове, че ще е 150 епизода, но не е сигурно. Това са само слухи. Всичко зависи от рейтинга, но така както върви рейтинга всяка седмица, нищо чудно да ги направят 5 сезона.
разбира се си права.Когато попитах това имах предвид ,дали има някой по достоверна информация,публикувана някъде или нещо подобно..слуховете ги бях чула вече   Hug все пак Благодаря,че отговори.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 23:25 от katia13

Общи условия

Активация на акаунт