Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 475
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Запис!!! Peace Новото интро определено ми харесва. Laughing

# 46
  • Варна
  bouquet  bouquet  bouquet

# 47

Добро неделно утро! Simple Smile Да почерпя всички с по един чай  Laughing Лили, благодарности за новата тема   bouquet
Скрит текст:
Да се насладим на простите неща в живота, да оценим красотата на малките жестове…

За почитателките на Бурак  Peace

# 48
# 49
Момичета, какво означават поканите в Мастерса ?  Blush Аз съм потребител отдавна и имам вече две покани. Но не знам какво да правя с тях. Ако някой иска...
Иначе благодаря за преведената серия, веднага сядам да я гледам.  bouquet

# 50
# 51
# 52
# 53

Ани, радвам се, че отново си сред нас и ни показваш интересни снимки зад кадър! Hug

Благодаря! Много е интересен и подписът ти - хареса ми особено мисълта за чая и кафето!  newsm10

P.S Възможно ли е да има изрязани сцени от превода на 69-ти епизод?! Още не съм го гледала, но току що прочетох такова мнение и то силно ме озадачи ?! Shocked Точно на един от най-добрите епизоди това да се случи...?!  no Angry

# 54

Ани, радвам се, че отново си сред нас и ни показваш интересни снимки зад кадър! Hug

Благодаря! Много е интересен и подписът ти - хареса ми особено мисълта за чая и кафето!  newsm10

P.S Възможно ли е да има изрязани сцени от превода на 69-ти епизод?! Още не съм го гледала, но току що прочетох такова мнение и то силно ме озадачи ?! Shocked Точно на един от най-добрите епизоди това да се случи...?!  no Angry

Добро утро на всички Grinning
Ани и аз да се присъединя към комплимента на Елена за подписът ти. Любим момент ми е в събота или неделя да си изпия кафето в усамотение!

И да, забелязах липсваща сцена от последната серия, но не е голяма драма. Дано само да не е практика Thinking

Само искам да ви споделя, че всяка нова серия, която гледам ми се струва още по-вълнуваща и интересна от предишните. Все си мислех, че няма с какво чак толкова да ме изненадат авторите, но за щастие винаги оставам излъгана и силно впечатлена. Убедена съм, че още дълго ще се наслаждаваме на филмовото великолепие и страхотната игра на нашите любимци.
В този ред на мисли, благодарности на екипа, които ни прави съпричастни на това - момичета, бъдете здрави и винаги с нас!  bouquet

# 55
  • В сърцето на любимите мъже!
Мисля, че Хюррем накрая ще убие Фируузе, макар  че надеждата за малко по-артистично развитие на сериала умира последна.
Само си спомнете как се чудехме какво ще стане с онова недоразумение принчипесата, а как се отърваха от нея набързичко и ни оставиха дълбоко замислени.
Иска ми се с Фируузе да станат нещата малко по интелигентно...

# 56
Лили,благодаря за новата тема!  bouquet

# 57
Огромни благодарности за превода на поредния епизод! smile3501  love001 smile3501

# 58
kude moje da se gleda noavata seria online? ot chujbina? Predvaritelno blagodaria Simple Smile

# 59

Общи условия

Активация на акаунт