Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 706
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря на Емел за превода на трейлъра и за превода на резюмето, което поместих по-рано  newsm51 smile3501  love001

Великолепният Век 70 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

bouquet благодаря Simple Smile

# 196
Благодаря на Емел за превода на трейлъра и за превода на резюмето, което поместих по-рано  newsm51 smile3501  love001

Великолепният Век 70 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

# 197
Имам проблем с отварянето на трейлъра 70 еп част 2!

# 198
# 199
  • София
Тъй като и аз не можах да го отворя давам линка до който стигнах през цитат:

http://www.fileswap.com/dl/NRbZg4wIyB/

# 200
ей току що гледах пак втория фрагман  и накрая като се сгромоляса Хюрем ,много ми домъчня.. то вече  /от стрес , нерви.. от бременност ..или ако ще от микроинсулт както някой предположи..все тая/  не ми се иска чак да се сдобряват със Сюлейман Sad ,  ми да и се вледени сърцето и да не и пука на Хю за него.Каквото ще да прави С . Тя и Махидевран накрая затова се отказа,то обичаш-обичаш , ама всяко нещо трябва да има граница.
Сценаристите да вземат да прочетат по форумите какво пишат хората и да вземат мерки,защото ще си изгубят голяма част от аудиторията.Филмът го представят като историята на една любов ,но зрителите очакват да е истинска да премине през всякакви трудности /както досега/ ,а не да се разпадне всичко заради ...Фируузе . Sad

http://vbox7.com/play:8021b6c2fb   пробвайте и тук ,дано се отвори,при мен няма проблем

# 201
Не се притеснявайте няма да загуби рейтинга си сериала, напротив.Разликата е в това, че от сериала могат да се откажат т.нар "интелектуална" аудитория.Тази, която анализира и успява да вникне в героите, тази част от публиката.Останалата част от аудиторията ги интересува там харемните интриги и това в момента ги радва, така че сценаристите няма за какво да се притесняват.

# 202
Не се притеснявайте няма да загуби рейтинга си сериала, напротив.Разликата е в това, че от сериала могат да се откажат т.нар "интелектуална" аудитория.Тази, която анализира и успява да вникне в героите, тази част от публиката.Останалата част от аудиторията ги интересува там харемните интриги и това в момента ги радва, така че сценаристите няма за какво да се притесняват.

202uu и аз за това си мислех  Rolling Eyes

# 203
основното е че товае сценарий..  болшинството от тези неща са само фантазия.  Товае като един роман - той или ви грабва и го харесвате и четете в захлас или го мятате настрана.

Това не е историята!!!  Това не са фактите!  Това е просто приказка ... популярна приказка.

Лошото само че много "източници" вече цитират това като истината за историческите събития, а да се повторя -- това не е вярно предание на случващото се през 16 в Топкапъ.

Та помислете си -- вие дори не можете да цитирате правилно броя на децата на Сюлейман и Хюррем ...

А нима е имало Садъка, Фирузе, Фатма, Нигяр, .........   всяка от вас може да направи и прави свой сценарий!

# 204
  • Атлантис, Галактика Пегас
Тъжно е имено това- "гледах ВВ, там така показват, значи така е било"...  Sick Тъжно е че мнозина ще кажат така е било... Една велика любов, една велика жена направена като истеричка...  Sick Sick Sick

# 205
  • Атлантис, Галактика Пегас
Кажете ми... само че честно...щото аз питах мъжо... ти ако спиш се дна жена поне няколко пъти дали няма да видиш татуто на рамото, и показах татуто...
е каза че СС е тъп идиот...  Mr. Green
този мъж е скучен в този случай... само и единствено мисионерска поза и стихчета...  Blush Sick Mr. Green

# 206
Кажете ми... само че честно...щото аз питах мъжо... ти ако спиш се дна жена поне няколко пъти дали няма да видиш татуто на рамото, и показах татуто...
е каза че СС е тъп идиот...  Mr. Green
този мъж е скучен в този случай... само и единствено мисионерска поза и стихчета...  Blush Sick Mr. Green

Интересно.

# 207
Тъй като и аз не можах да го отворя давам линка до който стигнах през цитат:

http://www.fileswap.com/dl/NRbZg4wIyB/

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 04:11 от trendafilka

# 208
 Heart Eyes  bouquet Благодаря за линка момичета ! и за превода също!

# 209
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт