Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 672
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • Атлантис, Галактика Пегас
Кажете ми... само че честно...щото аз питах мъжо... ти ако спиш се дна жена поне няколко пъти дали няма да видиш татуто на рамото, и показах татуто...
е каза че СС е тъп идиот...  Mr. Green
този мъж е скучен в този случай... само и единствено мисионерска поза и стихчета...  Blush Sick Mr. Green
вариантите са два или като се развихрят и свещите са угаснали ,а в тъмното СС явно недовижда  Laughing ..или татуировката само на нас ни се вижда странна,а сценаристите нищо не са вложили там като идея.Или пък я е видял ,но изобщо не му е направила впечатление , за да пита какво символизира..което пък от своя страна ми се срува най-невероятното ,дори и страшен тъпанар да си ,най-малко от любопитство ще попиташ,за да опознаеш човека до себе си.Вече мисля че тази татуировка сценаристите са ни я показали само за да ни подладят въображението  Simple Smile

oops
Султанът остарява! Ние сме заблудени, той сляп, сценаристите провокирали..
Хайде бе!
Laughing Laughing Laughing ами Корделия е права,досега все трябваше да излезе нещо от там ,ако не друг поне Сюлейман трябваше да е видял татуто и ако има нещо зад него ..да е излязло на бял свят /точно защото се предполага да е с добро зрение ,все пак твори бижута , а някои елементи по тях са толкова миниатюрни,че е нужно много добро зрение за да ги изработиш/.Ще бъде много странно ако примерно Фируузе умре и докато я приготвят за отвъдното видят татуировката,немислиш ли?!.. още няколко серии останаха с Джансу ,ще разберем дали от тази дупка ще излезе заек,но според мен вече е малко вероятно.
То такъв акцент имаше върху татуса, че би било странно да го оставят ей така. Обаче то и върху кръстчето на Хю имаше голяяям акцент, който го забравиха след две серии.  Mr. Green

# 226
Кате, каквото и да излезе, султанът засега е зает с рецитации.
Забравил е огледа на плътта! Те само на поезия са я отдали!

Да не мине Хатидже пак през градините.. че тогава ще стане лошо...
Ще са си рецитирали сезони наред Мухибби!
 Joy

# 227

Joy
Сакън, пепел ти на устата. Rolling Eyes

# 228

Joy

Само тази възможност ни остана- да се окаже, че халвет изобщо не е имало и Хюррем, а и ние напразно се хабим толкова време! Laughing Laughing Joy

# 229
Прочетох инфо че в турски фейсбук или някъде из техни форуми братя режисьори са заявили че СС ще убие лично Фирузе.  Shocked newsm78 Интересно какво толкова ще свърши таз девойка с крила че толкова да побеснее СС??? Тя и Хюррем не можа до сега така да го разбеснее

# 230
  • София
Прочетох инфо че в турски фейсбук или някъде из техни форуми братя режисьори са заявили че СС ще убие лично Фирузе.  Shocked newsm78 Интересно какво толкова ще свърши таз девойка с крила че толкова да побеснее СС??? Тя и Хюррем не можа до сега така да го разбеснее

СС "отлюспи" Махи с мотива ,че е посегнала на харема му,а ако разбере че Фируузе е посегнала на живота на майката на децата му и законна съпруга пред целия свят....ще му падне пердето и  bishop

# 231
Е той нали веднъж вече я души Хю... обаче свърши с целувка...
Какви ли ще ги надроби Фирузето???

# 232
  • София
Сега си мисля,че само предателство спрямо империята ще предизвика такъв гняв и ако наистина някой му го вмени,той по бързата процедура ще я ликвидира,както даде и мълчеливото си съгласие за Искендер Челеби.,а че лично ще го направи ще е плод пак на предателство спрямо "нежната му душа" Laughing Laughing Laughing

# 233
Ще видим! Истина е, че всички се вторачихме в татуировката, само Султанът реди нежни стихове!
На нежния гръб на Фирузе грейнало едно голямо слънце, но кой да го види!

Може и да сте коментирали, но в " Роксолана" имаше ли подобен епизод с подобна наложница?

# 234
Ще видим! Истина е, че всички се вторачихме в татуировката, само Султанът реди нежни стихове!
На нежния гръб на Фирузе грейнало едно голямо слънце, но кой да го види!

Може и да сте коментирали, но в " Роксолана" имаше ли подобен епизод с подобна наложница?
имаше. някъде има и цитат от книгата. Че я прогонва после.

# 235
............Да не мине Хатидже пак през градините.. че тогава ще стане лошо...
 Joy
Laughing Laughing Laughing  bouquet

# 236
Колко му е Хюрем да пие от отровата и да каже,че Ферузе иска да я отрови!?  newsm78

След като вече е на егажа на любимките като нищо могат така да направят,че уж Ферузе ще иска да я измести..И като се развихри Слтана да търси справедливост и ще види,и татуто, и Афифе хатун ще изгори покрай всичко това..Така че в една серия всичко ще си дойде на мястото,но въпросът е Кога ще е тази серия?  newsm78

# 237
А във втория фрагман Хюрем крещи като нацист!

# 238
Joy Joy Joy
Та тя (Мерием) си е  немкиня! М Winkоже да й е в кръвта!

# 239

Оооо. това ми беше мигновената реакция веднага след сериала!
Ужасно прозвуча, да не говорим за липса на каквато и да е класа на султанка!!!!
Най- султанката !

Ще видим как ще изглежда в сериала, но в трейлъра е потресаващо.

Да споделя мнение, може би да е само мое, но:
В този сезон Хюрем не ми харесва...
започна да ми става еднообразна.. едни и също физиономии, едни и същи въздишки преди реплики..дали това е капацитетът на Мерием, не знам, но....
За толкова години, приседнала в покоите на валиде, учила, гледала, преживяла..
някак мисля, че трябва да ни поднесат малко по- рафинирано поведение, а тя се търкаля по инерция!

Султанът и той един бледнеещ...
Само в образа на Ибрахим се вижда развитието ( величие, падение... ) Моят фаворит!

Общи условия

Активация на акаунт