Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 671
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Атлантис, Галактика Пегас
Никого не обвинявам просто споделям..Тя си е останала на ниво село,да не кажа хутор..Тези които знаят руски ще ме разберат..  Laughing
не е била селянка в твое разбиране.Освен останалото хутор  е украинска дума.  Mr. Green Това че турци я изкарват такава... си остава на тяхна сметка.

# 271
Тя Хатидже при загуба на детето съвсем се отдалечи от мъжа си. Благодарение на мамчето си.  Crossing Arms Whistling
Ако имаш предвид ,че майка и я отведе в Одрин ,то това беше защото се опита да се самоубие..в крайна сметка и беше нужно време ,за да приеме истината и определено разхождайки се из мястото където е носила и чакала детето си,кърмила и пр. не би и помогнало да преживее загубата,защото всяка вещ ще и напомня за това.. така че нормално беше да я отведат.
Да вярно,че  и двамата ги е боляло ,но факт ,че майките са по раними ,особено родили скоро /хормони бушуват/ ,а като добавим и вината от случилото се която чустваше.. Позицията им не беше равностойна и Ибрахим трябваше да е до нея във всеки момент ,докато плаче,вика ,крещи ако ще и да изпочупи цялата къща ,за да изхвърли болката вън от себе си.Всички знаят че в такъв момент хората не мислят това което говорят ,но пък действията са доста по показателни..Ако я обичаше истински ,каквото и да му беше казала ,дори да му беше казала да си върви..нямаше да я остави и със сигурност нямаше да се впусне в прегръдките на друга да го утешава.

# 272
Тя Хатидже при загуба на детето съвсем се отдалечи от мъжа си. Благодарение на мамчето си.  Crossing Arms Whistling

До колкото имам наблюдения, подобно поведение е нормално за всяка жена, загубила дете, но не това беше причината за разрива между нея и Ибрахим.
Мисля си, че за една жена преживяла загуба на дете не е възможно да постъпи по този начин с друга жена, колкото и да я мрази , тя дори не позволи на Нигяр да види детето си - спомням си как едва изтръгнаха задушеното бебе от ръцете и.

# 273
Ибрахим отиде при Нигяр след като Хатидже в пристъп на гняв му каза,че тя и децата й са Династията,той завалията е никой т.е. роб..Това накара Ибрахим да охладнее към нея..

# 274
Тя Хатидже при загуба на детето съвсем се отдалечи от мъжа си. Благодарение на мамчето си.  Crossing Arms Whistling

До колкото имам наблюдения, подобно поведение е нормално за всяка жена, загубила дете, но не това беше причината за разрива между нея и Ибрахим.
Мисля си, че за една жена преживяла загуба на дете не е възможно да постъпи по този начин с друга жена, колкото и да я мрази , тя дори не позволи на Нигяр да види детето си - спомням си как едва изтръгнаха задушеното бебе от ръцете и.

което ме кара да мисля първо че детето може да и живо, и второ че Хатидже е много жестока и отмъстителна.

# 275
..

напълно съм съгласна.. дори мисля че и да не е загубила дете ,майка не би постъпила така..но все пак ние говорим от наша гледна точка ,а тогава нравите са били други и когато власт имащия е леко полудял ,то човешките реакции не са чудни.

# 276
Тя Хатидже при загуба на детето съвсем се отдалечи от мъжа си. Благодарение на мамчето си.  Crossing Arms Whistling
Ако имаш предвид ,че майка и я отведе в Одрин ,то това беше защото се опита да се самоубие..в крайна сметка и беше нужно време ,за да приеме истината и определено разхождайки се из мястото където е носила и чакала детето си,кърмила и пр. не би и помогнало да преживее загубата,защото всяка вещ ще и напомня за това.. така че нормално беше да я отведат.
Да вярно,че  и двамата ги е боляло ,но факт ,че майките са по раними ,особено родили скоро /хормони бушуват/ ,а като добавим и вината от случилото се която чустваше.. Позицията им не беше равностойна и Ибрахим трябваше да е до нея във всеки момент ,докато плаче,вика ,крещи ако ще и да изпочупи цялата къща ,за да изхвърли болката вън от себе си.Всички знаят че в такъв момент хората не мислят това което говорят ,но пък действията са доста по показателни..Ако я обичаше истински ,каквото и да му беше казала ,дори да му беше казала да си върви..нямаше да я остави и със сигурност нямаше да се впусне в прегръдките на друга да го утешава.

Той се опита да стигне до нея, но тя отблъскваше с мисълта че нейни чувства са ПО ВЕЛИКИ от кой то и да е

# 277
[Мисля си, че за една жена преживяла загуба на дете не е възможно да постъпи по този начин с друга жена, колкото и да я мрази , тя дори не позволи на Нигяр да види детето си - спомням си как едва изтръгнаха задушеното бебе от ръцете и.

Задушено ли беше наистина? Аз все се надявам, че е живо и ще се завърти интрига около него!

# 278
[Мисля си, че за една жена преживяла загуба на дете не е възможно да постъпи по този начин с друга жена, колкото и да я мрази , тя дори не позволи на Нигяр да види детето си - спомням си как едва изтръгнаха задушеното бебе от ръцете и.

Задушено ли беше наистина? Аз все се надявам, че е живо и ще се завърти интрига около него!
Мисля че е живо...

# 279
Цитат
Много ми е любопитен  Тунджел Куртиз.   Не съм го гледала изобщо до момента, но виждам че е уста актьор (както пише), а и от 1-я трейлър за сезона още тръпки ме побиват от неговото участие.. !
Tuncel Kurtiz направи страхотна роля - вуйчо Рамиз в "ЕЗЕЛ"  Peace
Невероятна роля.

# 280
Но ако дъщеричката на Нигяр е жива значи всички от тройна коалиция са в кюпа. Което ги изкарва невероятни чудовища, защото и трите се губели дете...  newsm11

# 281
Ибрахим отиде при Нигяр след като Хатидже в пристъп на гняв му каза,че тя и децата й са Династията,той завалията е никой т.е. роб..Това накара Ибрахим да охладнее към нея..
но това беше след разразен скандал ,тя го питаше къде е бил ,и коя е жената в ловната хижа /просто ревнуваше/ а той и отговари "държавни дела",но без да и обясни..ми в яда си тя му каза ,че държавата е тя ..опитвайки се да му покаже,че от нея не е нужно да крие държавните си дела,защото тя не е враг на тази държава,това беше според мен смисъла на думите и,но изречени в този момент с този тон,той ги разбра погрешно и гордостта му бе наранена ,това го пречупи-разбирам го като човек./дълго време и Хюрем точно от такива думи страдаше много ,като и подметнеше някой че е робиня../ .
Освен това се извини веднага..осъзнавайки какво е рекла.Думите и колкото и жестоки да бяха ,не оправдават Ибрахим по-никакъв начин и определено делата му показват ,че любовта му към нея е недостатъчна..

# 282

Нещо май не се изразих ясно в бързината....имах предвид бебето на Хатидже Confused

А за бебето на Нигяр съм почти сигурна, че е живо- май вече на всички е ясно, че аз съм на нейна страна...чакам с нетърпение да почне да си отмъщава на всички, включително и на моят любимец Ибрахим Grinning

# 283

Нещо май не се изразих ясно в бързината....имах предвид бебето на Хатидже Confused

А за бебето на Нигяр съм почти сигурна, че е живо- май вече на всички е ясно, че аз съм на нейна страна...чакам с нетърпение да почне да си отмъщава на всички, включително и на моят любимец Ибрахим Grinning
о детето на Хатидже е мъртво. Задуши го наистина

# 284
За тройната коалиция... все си мисля, че Гюлфем не е наясно...онези двете не са и казали истината според мен newsm78. Тя не е съвсем като тях, просто предаността и към Хатидже е голяма.
Много силно ме трогна сцената от пследната серия, в която Гюлфем поздрави Хюррем за посвещението на Мехмет...страхотна беше!

Общи условия

Активация на акаунт