Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 586
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Все си мисля,че Рустем ще пъхне онази отрова в ръката на Ферузе ище каже,че я е хванал като иска да отрови Султана..

# 391
ОФФФФФФ,това един път няма да свърши Безинфарктно! Сега ще си вихрим фантазията!!!!
Кой влезе:
А) Султана
Б) Сюмбюл
В)Ибрахим
Г)Някой друг с мъжки стъпки Grinning

# 392

Може да се направи седмична анкета - чии са тези тежки стъпки?

Как ще се оправдае Рустем паша?

Какво ще направи Сюлейман като научи за отровата в храната му?

# 393
Ибрахим не е. Той се прибра в двореца и разговаряше с Хатидже. Според мен някой измежду Афифе и Нигяр. А дали не Хъзър Рейс!?  Laughing

# 394
Аз ли се бъркам или на фрагмана бяха дали как Рюстем я метна Фирузето през терасата ?
Не знам за вас , обаче аз съм изключително разочарована, просто..нямам думи. То бива подигравка с Хюррем, ама това вече на нищо не прилича, това ли е голямата любов, та то Сюлейман показа такава любов и нежност към Фирузе, каквато не е показвал никога към Хюррем. Те Хюррем я изкараха толкова глупава, все едно гледаме как Махидевран я оплеска..пръстени, съмнителна храна на масата,та то е ясно, че Хюррем трябва да е глупачка, за да й посегне при положение, че всички я пазят от нея. Абе не знам , но ми е разочароващо. Сюлейман..каква справедливост, какво уважение, жените ги третира като мебели, някой хубав диван, обтяга се на него и като му омръзне- айде в склада...Гюлфем, Махидевран...сега Хюррем. Искат да ни покажат, че просто си е бил влюбчив и добре, че Хюррем е дошла по-рано от Фирузе, защотот даже нямаше и да я има в историята...

# 395
Все си мисля,че Рустем ще пъхне онази отрова в ръката на Ферузе ище каже,че я е хванал като иска да отрови Султана..
може ,знае ли се  newsm78

# 396

vip42, интересно предположение... Peace
А може и тя сама да е поела отровата и Рустем я е изнесъл на балкона, да подиша малко чист въздух... Wink

Има доста да чакаме за истината...  Cry Cry В трейлърите едва ли ще ни я разкрият. ooooh! ooooh!

# 397
Хюрем не случайно накара Сюмбюл да отиде да извика Султана.Както видяхте Сюмбюл и Рустем си дадоха знак с глава..Хюрем забави Султана за да може Рустем да действа..Рустем казва,че е хванал Ферузе с отровата..И хем се отърваме от Ферузе,хем Рустем става зет..И всичко си идва по местата..

# 398
BLUSH , абсолютно вярно е- във фрагмана си я хвърли ,без никакво съмнение.

# 399
Не ми се вярва..какво ще прави Рюстем в покоите на султана, пък и Фирузе не е в съзнание, като дойде лекарката веднага ще се окаже, че е опуена. Ибрахим ще каже, че е виждал Рюстем да се навърта с Хюррем и..изгоря Хюррем

# 400
Някой днес беше написал,че турците не обичат Хюрем! Е, явно е така щом сценаристите я направиха на "мат и маскарад"!
Разбираемо е ,че за тях е трудно да  си представят величието и влиянието на една жена! НО щом тя е останала в историята значи е имало защо и напъните да я  представят като "кака Сийка злобната" е само и единствено в техен ------(на сценаристите де)!

# 401
Гледах в документалния филм за Сюлейман, че Хюррем е измислила стаичката, от която някой път Сюлейман гледа заседанията на дивана. Даже и Хюррем е гледала от там. А тук за едни покои на валиде я закопаха. показват ни я като една хатун просто, никаква, безгласна. Как тази жена е станала известна е Европа под името Роксолана, до тук не виждам как би могла да стане, никаква кореспонденция с европейски владетели, нищо, само мачкане, злобеене, крясъци, подсмихване, едно време трябваше да целуне полите на Махидевран , за да се върне в двореца, а като стана законна султанска жена някой да целуна нейните ?
И мисля, че и Синан няма да видим, може би любовта му с Михримах ще е заместена с тази с Яхя

# 402
Ибрахим не е. Той се прибра в двореца и разговаряше с Хатидже. Според мен някой измежду Афифе и Нигяр. А дали не Хъзър Рейс!?  Laughing

Имаш право за Хазър Рейс.  Peace
И така: Рустем я хвърля, Хазър го вижда и тогава Рустем му разказва... защо я е хвърлил! Mr. Green

# 403
Аз ли се бъркам или на фрагмана бяха дали как Рюстем я метна Фирузето през терасата ?
Не знам за вас , обаче аз съм изключително разочарована, просто..нямам думи. То бива подигравка с Хюррем, ама това вече на нищо не прилича, това ли е голямата любов, та то Сюлейман показа такава любов и нежност към Фирузе, каквато не е показвал никога към Хюррем. Те Хюррем я изкараха толкова глупава, все едно гледаме как Махидевран я оплеска..пръстени, съмнителна храна на масата,та то е ясно, че Хюррем трябва да е глупачка, за да й посегне при положение, че всички я пазят от нея. Абе не знам , но ми е разочароващо. Сюлейман..каква справедливост, какво уважение, жените ги третира като мебели, някой хубав диван, обтяга се на него и като му омръзне- айде в склада...Гюлфем, Махидевран...сега Хюррем. Искат да ни покажат, че просто си е бил влюбчив и добре, че Хюррем е дошла по-рано от Фирузе, защотот даже нямаше и да я има в историята...
newsm10 smile3501 smile3525
С нетърпение очаквах по-динамична серия , филма се превръща в сапунка . В стремежа си да очернят Хюрем ,страда и образа на Сюлейман.

# 404
  • Атлантис, Галактика Пегас
Гледах в документалния филм за Сюлейман, че Хюррем е измислила стаичката, от която някой път Сюлейман гледа заседанията на дивана. Даже и Хюррем е гледала от там. А тук за едни покои на валиде я закопаха. показват ни я като една хатун просто, никаква, безгласна. Как тази жена е станала известна е Европа под името Роксолана, до тук не виждам как би могла да стане, никаква кореспонденция с европейски владетели, нищо, само мачкане, злобеене, крясъци, подсмихване, едно време трябваше да целуне полите на Махидевран , за да се върне в двореца, а като стана законна султанска жена някой да целуна нейните ?
И мисля, че и Синан няма да видим, може би любовта му с Михримах ще е заместена с тази с Яхя
10000000 % просто една сапунка... сори

Общи условия

Активация на акаунт