ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 36 093
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Орхи, браво, мила! Честито! Пожелавам ти лека и спокойна бременност и прекрасен пухкав финал  bouquet

# 121
Честит рожден ден на Ева и Ники! Да са живи и здрави, весели и палави!

Orchids, честито!  Hug Леки и безпроблемни месеци ти желая!  Simple Smile

# 122
Благодаря ви момичета!  Hug Много сме щастливи с таткото  Heart Eyes.

# 123
  • София
Честит втори рожден ден на Евичка и Ники! Да растат здрави, винаги усмихнати, да имат много приятелчета и много да радват всички!

Орхииии - честито! ЛЕка и безпроблемна бременност ти желая; а на финала едно здраво и кротко бебче!!!

Барбалетка - дано сте овладели положението с повръщането и разстройството. Но само да кажа, че при разстройство не се ползват свещички.

# 124
Честит рожден на Евка и Ники, да растат весели и засмяни деца, да се радват на прекрасно детство, изпълнено с много приключения и сбъднати мечти!
Орхи, прекрасна новина, лека бременност ти пожелавам  Hug

Ох, с това въртене на стрелките, този ден ми се вижда безкраен Tired

# 125
Весел празник на Ники и Евичка днес! Много радост да носят на мама и тати и да пораснат здрави и умни дечица  bouquet
Орхидейке, чудесна новина! Честито сърчице Hug

# 126
Орхид, честито! Много хубава новинка Simple Smile
Честито и на октомврийчетата рожденици! Бъдете здрави и засмяни дечица!

# 127
Честит Рожден Ден на ЕВА и НИКИ!ДА са живи и здрави ,много послушни и обичани !

Орхидейка,ЧУДЕСНА НОВИНА! Hug Желая я ти лека и безпроблемна бременност!

# 128
Честит рожден ден на Ева и Ники!!! Да са много здрави и голеееееееми да пораснат!  ura Tada
Днес и моята най-голяма племенница има рожден ден, стана на 8, бяхме на детски клуб и си изкарахме много весело. Йоана се умори много и сега кротко спи.
Орхидейка, прекрасна новина, честито, лека и безпроблемна бременност ти желая!
Барбалетка, еха, чакате момиченце, много се радвам и за вас Hug

И на мен как ми се иска вече второ детенце, но след толкова неуспешни бременности много ме е страх...Сега пък и TSH-то ми пак е високо и ще се наложи първо да го сведем в нормални граници.

Утре мисля да не водя Йоана на ясла, че е хремава, тя си е хремава вече трета седмица(откакто тръгна на яслата). Събота и неделя като и капя по-често сребърна вода и клеева тинктура и като давам коризалия се оправя, но като отиде там в понеделник и пак се почва. Иначе секретите не са жълти или зелени. смятам да отида до аптеката след малко да и взема цинабсин и еуфорбиум капки, някой пробвал ли ги е? Не ми се ще да я водя при лекарката за едни сополки(ще трябва да чакаме поне час-два в тясно коридорче наред с много болни), няма кашлица, няма температура.

# 129
  • София
Марта, аз моите само с Еуфорбиум ги целя. Пръскай по 2-3 пъти на ден и няма да усетиш кога ще се сгъстят сополките и ще изчезнат (дано де, поне при нас така се получава винаги).

# 130
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,
ЧРД на Ева и Ники! Бъдете все така лъчезарни и добри,да дарявате мама и тате с  радостни моменти и от време на време с бели!
Барбалетка,Орхи, поздравявам ви и желая безпроблемна и успешна бременност!

# 131
Честити рожденни дни на всички сладки октомврийчета! Да са живи и здрави и щастливо детство! Simple Smile
честито и на бременните мами, сладки и здрави бебоци на финала Heart Eyes!

Аз се поизгубих, нямаме интернет а през телефона е много неудобно. Ще ви дочитам после  bouquet

# 132
  • Сливен
Честит рожден на сладката Евичка!Мирче да ти е много здрава,лъчезарна,да расте щастливо и весело дете!!!
Честит рожден и на Ники на Ани!
малко на патерица честит рожден ден и на Монката на Краси!
да са здрави и послушни

Честити рождени дни на Петър,Радо,Палмина,Георги,Ивалена,Алекс,Катрин,Марио,Ник Тейлър,Митко,Александра,Николай, Алексия,Светлозар!
Дени тръгна  от сряда на ясла по 2 часа,първият ден влезе без проблеми,спокоен бил.Вторият ден се сещал за мен писвал и хуквал да ме търси  ooooh! ,на третия ден ревна още от вън  Sad

Айде, и аз да си споделя по този повод - големи разногласия си имам с моята майка и това толкова ми тежи.  Tired А ни предстоят и доста важни моменти в семейния живот в следващите 6-10 месеца, а не срещам никаква подкрепя от нейна страна и вече все по-рядко й споделям. Обикновено отнасям предимно критики. Много тъпо. А бяхме толкова близки. Tired

Илка никога не сме се разбирали с майка ми и винаги тя е подлагала на критика всяко мое решение и постъпка,много години вече не споделям с нея ,защото обръща винаги нещата,няколко пъти ми казва че имам нужда от лекар (психолог  ooooh! )
Диданка може повечето майки да са прави......но за моята не съм забелязала  Sad Embarassed Crossing Arms

bubolechence моя от бебе спи неспокойно,но това което намерих за пасифлората,пише за по-големи деца та ако не ти представлява затруднение да пишеш и на мен
честити розови гащи на
barbaletka

legeo  Hug 
илка хаха представи си тогава как аз се чувствам постоянно в магазините хаха,всичко което ми харесва е като за деца 15-16 годишни,а всичко което става за мен е като за лелки  ooooh!
Miss Fine браво на Мишелка
пашик браво,много е хубава тортичката
като говорим за работа-аз трябва да съм на 1 декември,но още не знам в коя смяна ще ме сложат,има много нови хора и ми е малко притеснено  Whistling
Orchids Flowers,честита прекрасна новина,лека бременност ти желая и безпроблемно раждане
такааа,завих ви и бягам

# 133
  • София
Благодаря на всички за милите пожелания  smile3525 Денят беше чудесен! Ева още не е отворила всички подаръци - оставих пакетите на земята и тя сама отваря каквото реши. Ето я нашата торта

Честит рожден ден и тук на Ники и на Мина! Да растат щастливи и усмихнати, да имат късмет в живота!

Орхидейка, толкова много се радвам на прекрасната новина  newsm44 Колко много бебенца се появиха отново в темичката ни! Много, много ме зарадва! Кога е термина?

Ох, остана ми само един ден майчинство и ми е малко тъжно  Tired Доскоро исках да се върна на работа, а сега искам да остана още малко с Ева у нас! Няма угодия, ей!  hahaha

# 134
  • Русе
Привет момичета
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ КОИТО ПРОПУСНАХ ТЕЗИ ДНИ ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИЧКИ
Orchids Flowersмного хубава новина желая ти лека и безпроблемна бременост Hug

Общи условия

Активация на акаунт