ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 36 204
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Честит рожден ден на Момо на патерици! Да е жив и здрав, да има весело и безгрижно детство!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз за театрите забравих - моите няма кой да ги гледа...

Да се присъединим и ние към отбора на болните. Каката ми е с температура и възпалено гърло, а малкия с хрема  Sad

Хайде всички да оздравяват и да се настройваме на Коледна вълна!!!

# 256
Здравейте и от мен. НЯмаше ни няколко дни, нямах и интернет подръка, та не съм чела  много сериозно. Пак гледам сме масово болни, аз миналата седмица така се бях тръшнала, три дни не можех да вдигна глава то леглото...Ама като няма на кого да оставя дечко - вдигнах се, къде ще ходя.

Скрит текст:
Аз определено имам проблем от ходенето на ГОго за 4 дни  на яслки. В момента е супер неспокоен, че ще го изоставя, не ме пуска да отида до друга стая , особено ,когато сме у нашите или някъде на гости. Само пита "Къде отиваме?" "Мама къде отиде?"...
Вчера по обяд се сети нещо за градината и казва: Кака Надя отваря вратата и казва: Ето я мама.( очичките му се пълнят със сълзички)
Мама идва  и пита "Гогинце, защо плачеш" и в този момент ревна..Вече започвам да се притеснявам, че го преживява прекалено дълго..(Мама Смехи?)
Мнението на баща ми и на мъжа ми е,че глезя детето.. АЗ пък въобще не съм на това мнение. Имам кротко, разбрано дете, не смятам,че трябва да го оставям да реве неистово пред банята, когато е притеснен,че мога да изчезна някак си... ако се е затръшлкал за нещо - разбирам и аз не го оставям да се налага.
Уф, дайте съвет, че ми стана много гадно , особено днес когато баща ми каза, че аз съм виновна...

# 257
 Hug Легео, много мъчно ми стана за Гоги. Явно много се е впечатлил.  Confused Но ще отмине. Борко снощи не плака.  Heart Eyes Явно в един момент се изживява и забравят.
Мен също ме критикуват, че не шамаросвам Борис през ръчичките, било супер много важно и животоспасяващо.  Sick Когато той ми се разплаче за нещо и е разстроен, гледам да говоря максимално естествено и спокойно, дори да съм притеснена. Правя се, че не е нещо особено и че не обръщам голямо внимание на причината. Мисля, че е грешка децата да ни усещат, че сме притеснени.
  bouquet

# 258
Здравейте и от мен. НЯмаше ни няколко дни, нямах и интернет подръка, та не съм чела  много сериозно. Пак гледам сме масово болни, аз миналата седмица така се бях тръшнала, три дни не можех да вдигна глава то леглото...Ама като няма на кого да оставя дечко - вдигнах се, къде ще ходя.

Скрит текст:
Аз определено имам проблем от ходенето на ГОго за 4 дни  на яслки. В момента е супер неспокоен, че ще го изоставя, не ме пуска да отида до друга стая , особено ,когато сме у нашите или някъде на гости. Само пита "Къде отиваме?" "Мама къде отиде?"...
Вчера по обяд се сети нещо за градината и казва: Кака Надя отваря вратата и казва: Ето я мама.( очичките му се пълнят със сълзички)
Мама идва  и пита "Гогинце, защо плачеш" и в този момент ревна..Вече започвам да се притеснявам, че го преживява прекалено дълго..(Мама Смехи?)
Мнението на баща ми и на мъжа ми е,че глезя детето.. АЗ пък въобще не съм на това мнение. Имам кротко, разбрано дете, не смятам,че трябва да го оставям да реве неистово пред банята, когато е притеснен,че мога да изчезна някак си... ако се е затръшлкал за нещо - разбирам и аз не го оставям да се налага.
Уф, дайте съвет, че ми стана много гадно , особено днес когато баща ми каза, че аз съм виновна...

Легео, все едно нас описа. Ще чакам и аз включване от Смехи.  Hug

# 259
Добро утро Hug
Ели(.LEGEO),не се притеснявай.Все пак Гоги е свикнал само с теб.Нормално е тази промяна да му се е отразила.Друга среда,други хора,а и мама като я няма.СТрахува се.Не си виновна ти,в никакъв случай и не смятам,че това е глезотия.Въобще не слушай друг,ти като майка най-добре знаеш кое е най-хубавото за твоето дете Hug
Ето за пример ще дам нас.Ники постоянно ме търси ,когато сме вкъщи,иска само аз да го храня,аз да го обличам.Когато е у майка ми го няма това,той е свикнал и с тях(нали го гледат,когато съм на работа),играе си,забавлява се-въобще не се сеща за мен.Една сутрин го оставих на свекърва ми и той оревал света.Приказвал само"мама,мама къде е мама"
Аз пък постоянно търпя критики от всички,как така не мога да махна памперса и да накарам детето ми да ползва гърне ooooh!Майка ми изръси миналия ден,че сериозно се е притеснила за нас ooooh!
Пашик,страшна си  bouquetкак си я издокарала тази торта,направо ахнах Hug
Марви и ти също, Hug Hugпрелестна торта

# 260
И моето дете не ходи на гърне. Не го насилвам и не давам зор. Мога да ви споделя обаче, че му е много по-интересно да ходи директно на седалката. Не, че се слави с много по-голям успех, но е нещо, което вие може да пробвате. Може при вас също да има интерес и да прескочите гърнето. Кой е казал, че задължително трябва да се мине през гърне? Слагате един адаптор на седалката за по малки седалища и пробвате. Нашето е със стълбичка, но ми е останало от каката, а за нея го получих наследство от племеника, незнам колко струва, но обикновените адптори са по 5-6 лв.  Peace

# 261
  • София
Легео, и на мен ми стана мъчно и то не само за Гоги, ами и за теб. Аз не приемам такива етикети "ти глезиш детето" и обикновено реагирам по скорпионски лютичко - ами детето си е мое, аз си знам най-добре. Така че, не страдай! Ти си майка и си знаеш най-добре  Hug

И аз съм против насилието над психиката на детето (иначе пошляпвам по дупето когато се налага  hahaha) Ева не иска да ходи при баба си (да не изгуби мама от поглед) откакто е на ясла, а аз не я и карам. Когато се успокои, тогава. Сега сме като скачени съдове вечер и през уикенда. Пазари се да не се прибираме, да не ходи при баба, да ходи с мен по магазините  hahaha
Хейли, закъсало го е Симеончето  Sad Дано се оправи бързичко  Hug
Наде, що така си закъсала със зъбките? Нали вече започна да ги правиш?
Гърнето! Откакто ходи на ясла седи на него с часове без да върши нищо  Shocked Явно примерът на другите деца си казва думата. Сама си го взима, сама си сваля памперса, влачи се с гърнето из цялата къща, но не върши нищо вътре  ooooh!

# 262
  • Sofia
legeo Ники не е ходил на ясла, но от няколко дена не ме изпуска от поглед. Събужда се и започва да ме търси с панически глас "мамооо". Може да си е период. Не помня преди 5-6 години как е било с Тея...

За гърнето - Ники не го искаше и директно минахме на седалка. Оказа се че и седалката го ръби и не иска и нея. Купихме мека с дунапренче. От тогава нямам проблеми с неискане. Казва си, но понякога прекалено късно и докато тичаме към тоалетната вземе та пусне малко. Локвички отдавна не ми е правил, но имаме понякога по някоя мокра точка отпред и то само вечер - явно се уморява и късно се сеща да си каже/покаже. Моя е от неговорещите...
bobinka 85съседчето на вилата беше на 3 и си носеше памперса - беше категорична, че не си го дава. Накрая и обещаха подарък-играчка каквато тя си избере, но получили я в замяна си дава памперса. Склони и го махнаха. Аз на Тея го махнах на 2 години и 4 месеца. Сега избързах, че в жегата Ники се зачерви сериозно. Ще му дойде времето и на твоя Ники - не слушай кой какво говори. Съветници винаги има...

# 263
  • Русе
Привет момичета
виждам че много болнички има дано оздравеят бързо,то и ние сме с хрема но иначе няма зачервено гърло или температура ,затова сме само на спреи и клеева тинктура
Аз искам да ви питам през ноща децата пият ли мляко,защото ние сме денонощно с киселото мляко .И още да питам какви бутилки ползвате с биберон или други .
Това за сега  Hug

# 264
Тани, Симеон не пие нищо през нощта, в жегите се будеше за вода. Сега го уча да си пие млякото от кофичката като правя 2 дупки, но предпочита с лъжичка. За леглото съм му взела едно неразливащо шише за 2.90лв (нямаха по-евтино), айран би минавал, но не знам за кис. мляко.

Легео, искрено ти съчувствам... Hug Hug дано бързо отмине..

Мирче, Симеон още на първия прием на АБ свали Т, но продължава да не спи Crazy , яде малко по-добре, но е невероятен инат и на моменти едва го изтрайвам...

И аз съм против насилието над психиката на детето (иначе пошляпвам по дупето когато се налага  hahaha)

Това не е тормоз или насилие

# 265
  • Русе
hailie точно за аиран говоря че бабите го свикнаха да пие и през ноща и сега няма отърване ,и аз му взех такова шише с твард накраиник за да махна шишето с бибата и отогава започна воина у нас че сам мъчела детето да пие от тази бутилка ,че трудно пускала / което не е вярно / и снощи кулминацията беше че на шишето бяха разширени дупките и то от мъжа ми но сам сигурна че маика му е казала защото от дни говори че трудно пускало мляко шишето ,много ме доядя ,а миналия ден се обарна и каза че щом го гледала имала право да се меси във възпитанието му което за нея означава глезене ,а дефакто аз не съм я молила тя сама каза да не го даваме на ясла тя ще го гледа през деня ,направо вече ми писна ,и снощи се сдърпахме и с мъга ми защото я защитава .Сори за поста ама трябваше да се оплача на някого

# 266
Ох, Тани, хич не знам как да ти помогна... Хич ме няма в деликатното и дипломатично общуване. Аз си заявявам, като имам пререкания със свеки, правя луд скандал на мъж ми докато не заеме моята позиция и след като сме на едно мнение с него, той се оправя с нея. Аз с нея не се карам, защото не ми е работа, ама ако нещо ме засегне после го отнаса мъжа ми.
ТА той я е научил, че АЗ съм майката, ТОЙ е бащата и НИЕ заедно решаваме, останалите могат само са се съгласяват, обаче все пак аз си го гледам още, а от догодина, ако все пак не го приемат, ще трябва бабите да го гледат и не ми се мисли Stop

# 267
Оле,за седалка и аз съм се замислила,ще взема пък да видим.Ама и аз толкова не си давам зор да махам памперса де,но с много съветници е така ooooh!
Тани,Ники пие мляко сутрин,вечер и понякога наобяд.Давам Фризолак сега и прясно мляко от кутия.Преди пиеше кисело,разреждах го с малко вода.Шишето ми е съвсем обикновено.
Мляко ще давам докато си иска,а той без него не може да заспива.
Болничките оздравявайте бързичко Hug
Ох,Тани и при нас е така Tired,като живеем 100човека вкъщи
Скрит текст:
само мнения,забележки,нямам търпение да се отделим самостоятелно.Това е и причината да се спирам за второ дете,а така искам още едничко

# 268
  • Русе
Бобинка и аз се бях навила но след снощи направо му заявих да не се надява освен ако не ме държи в къщи докато стане на 2 и след това на градина ,ама аз съм си виновна нетрябваше да се съгласявам да го гледа тя ами на ясла .То и ние у нас сме три поколения и всеки с инатите си ама писна ми вече  #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 269
  • София
ТА той я е научил, че АЗ съм майката, ТОЙ е бащата и НИЕ заедно решаваме, останалите могат само са се съгласяват
newsm10 Браво Краси, и аз така, и също си казвам директно. И моята свеки искаше да гледа Ева, но аз не дадох - така и така е приета на ясла, по-добре да не сме зависими и тя да си е с децата.
Тани, Ева не само че пие мляко нощем, но пие адапте  hahaha 180 мл на заспиване (но често си иска още и то - настоятелно) и два пъти нощем по 120 мл.

Общи условия

Активация на акаунт