ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 36 208
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря виииииии!

# 406
  • София
Скорпииии, Hug ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! Да е жива и здрава малката Никол и с батко много да се забавляват!  Hug
Това със скорпиончетата е опасна работа  Sunglasses - ей го на, днес празнувахме 11 години, откакто се появи нашия батко скорпион  Mr. Green чак се чудя как толкова бързо се изтъркаляха годинките  Heart Eyes да ми е жив и здрав само!  Hug
Легео, ЧРД и на теб!  Hug С най-добри пожелания за здраве и любов! - с минутки прескочих датата, но не успях по-рано...

Краси,  Praynig бързо да се оправяте!

Днес беше ужасен ден в работа, едвам успях да се взема в ръце и да се прибера да попразнуваме РД на Калинчо  ooooh!

Мирка, а ти ходиш ли вече на работа, че съм пропуснала тази новина  Simple Smile нали съм съвсем съвсем  наблизо - та да вземем да се видим някой обяд, че може и да се замъкнем заедно към дидан и илка  Hug - поне дакато съм на работа, че нещо съм решила да им тегля чертата... ако имаш време утре (днес всъщност) свирни, че тази седмица ще почивам в чтв и петък, а следващата се чудя дали да съм на работа...

Спокойна нощ, момичета! Hug

# 407
Добро утро!

Марви, Пашик, Позитив, честити рожденици! Да са ви живи и здрави, много радости и щастие!

Момичета, мисля да заведем Сим някъде на планина, за това ви моля за някакви съвети къде да е. Мисля Дидан, беше писала за Сандански, че е много подходящо? Въобще, всякакви идеи приемам.

Иначе, Сим е по-добре, надявам се утре да ни изпишат.

# 408
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утрооо,

Да честитя радостта на Скорпи и да й пожелая много щастливи и незабравими мигове с нейните съкровища!

На всички желая хубав и успешен ден!

# 409
Честито на всички големи дечица днес! Марви, Позитив и Пашик, да ви радват децата и да се гордеете с тях!   bouquet

Нещо зациклихме вкъщи и започвам да се чувствам гадно. Ходи ми се някъде... Tired

# 410
Честити поводи на всички празнуващи днес!  bouquet

Болничките да оздравяват бързо!

Arim, трети път не поемам риск  Mr. Green
Mamam-am, аз така си мечтаех за рокли и панделки Wink Иначе пак няма да спестим от дрешки поне на първо време, защото двамата са в абсолютно различни сезони. Все някое боди ще влезе в употреба, но няма да се лиша от удоволствието пак да купувам бебешки дрешки  Heart Eyes
legeo, ама не се знае дали снахите ще са благосклонни да ни допускат до внучките  Crossing Arms

# 411
  • У дома
Благодаря Ви, момичета, за прекрасните поздрави  Hug

Ето и една виртуална почерпка

Честит рожден ден и на Габи! Да е много здрава, весела, щастлива и много късмет в живота! Пашик, честит празник!

Марви, и на теб честит ти рожденник!

Хубав ден на всички!

# 412
Честит рожден ден на Кари, Габи и Калинчо! Да растат здрави, щастливи и обградени с много обич Hug
Барбалетка, кой пък ще ги пита снахите, ние свекита ли ще сме или лукови глава Mr. Green ( По -скоро ще и м влезем под кожата, та да не могат да ни отказват:))

# 413
Позитив, Пашик, Марви, честити рожденици, да растат здрави, щастливи и късметлии.  Hug Hug Hug

# 414
Пашик, Позитив, Марви, да са ви живи и здрави дечицата!   party023

# 415
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ГАБИ, КАРИНА И КАЛИН  newsm59
Arim, трети път не поемам риск  Mr. Green
Ти не се заканвай категорично, питай Съни как стоят нещата с третите деца  Hug Heart Eyes Като си реши дядо Боже... Да  са ни живи и здрави всичките!
Марви, на работа съм.  Ти що така не си мотивирана? Ще напускаш ли?
Хейли, и аз щях да те подсетя за Сандански. Не съм ходила, но мисля че е отличен избор.

Снощи след ясла заведох Ева на лекар ей така, да следим "градинския сопол", да не се окаже изведнъж болна. Нищо и няма, здравичка е  newsm44

# 416
Пашик, Позитив, Марви, да са ви живи и здрави дечицата!
Хайли: Ела във Велинград! Всички го харесват, хотелите са страхотни, много паркове, спокойствие и мин.вода!
Една от мамите идваше всяка година на почивка тук!

# 417
М-че, благодаря ти за идеята! Ще обсъдим и този вариант. Там е много хубаво Simple Smile

# 418
Пашик, Марви и Позитив, честити ви рожденици! Heart Eyes

Хайде показвайте тортите, дееее...

Да кажа за картичките - давам ви още една седмица и другия уикенд ще пускам списъка.

# 419
Скорпи, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава!

Краси, да, в сандански е много хубаво, ние от 14 години ходим там  Whistling обаче по това време на годината не бих отишла  Peace Градът се отоплява на твърдо гориво и си вони подобаващо на въглища, автомобилни гуми. Помислете сега за планина, пък напролет Сандански  Peace След средата на март е чудесно. За да има ефект, трябва да седите поне 14 дни  Peace

Оле, и ние така циклим.
Мишанке, в 28 СДЯ, обаче се отказахме, пак никъде няма да ходи.

Общи условия

Активация на акаунт