ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 36 088
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • У дома
Хейли, Облак, Оле, както и всички търсещи работа, успех   Hug

Много е трудно.

Изнервям се от това, че никой нищо не казва, ей това много ме дразни. И без това не ми се седи тук, но поради липса на друго си трая, но и да чакаш да ти кажат дали след НГ си на работа е ужасно.

Орхи, радвам се, че нещата вървят добре  Hug

Мириамс, аз също съм чувала за такъв синапен компрес, но никога не съм го прилагала.

Аримче, големи са сладури в момента. И у нас всяка вечер е така, борене, гъделичкане, скачане по леглата. Трудно мога да го приспя преди 10.

# 661
  • София
Момичета, сестра ми ми пусна инфо за документално филмче  за една детегледачка, която се справяла с особено трудни деца. Пускам го и тук, защото имало доста трикчета как да се справяме с мъниците, които като моето например не заспиват преди 23 ч. и всякакви ситуации  Hug

Хейли, Облаче, каква работа търсите? Ако искате напишете ми на лични. За Олето горе-долу знам.

# 662
Влизам на бързичко само да кажа, че днес получих първата красота за празниците - Мишани, златна си, толкова мило и празнично ми стана  Hug Heart Eyes

Ще пиша по-късно или утре, че от сутринта нета ми е ужасно бавен  Crossing Arms

# 663
  • У дома
И аз да вляза набързо да ви споделя новината, от януари официално съм без работа  Rolling Eyes
Честита ми КОледа  Mr. Green

# 664
  • София
Аууу, момичета, какви са тези предколедни новини  ooooh! Стана ми много тъжно, така не искам да се случват подобни неща  Sad
Желая на всички търсещи работа много късмет  Hug

# 665
Orchids все така и занапред да са хубави новините около бебчето  Flowers Four Leaf Clover
Ей, голяма безработица се оформя сред нас  ooooh! Дано пък да е за хубаво и следващите ни работи да са страхотни /включвам и себе си, че нали и аз съм в тез редици/  newsm10
Днес съм се отдала на опаковане на подаръци. Отне ми повече време отколкото предполагах, но не се учудвам - напоследък хич ме няма по творчеството, а не беше така  Crossing Arms Дано е само временна творческа криза, че вече взех да се дразня на себе си  #Silly
Останаха ми още 4 подаръка да купя и после започвам с експериментирането в сладкарството - да му мисли родата  Mr. Green

# 666
Позитивче, Оле,  Confused много тъжно...
И  моето безуспешно търсене продължава, много ми е криво и тъпо, малкия го отнася ooooh! ooooh! ooooh! . Изобщо, изпадам в чудна депресия преди празниците Tired

И да се похваля, другата сряда се местим Party Crazy . Тогава би трябвало да ми монтират и кухнята Praynig

# 667
  • София
Момичета, дори и да ви е трудно, мислете позитивно!
Добрата възможност сигурно ви чака зад ъгъла (или след празниците).  Hug Дано при всички ви се наредят нещата скоро и за по-добро!!! Praynig

# 668
Момичета, благодаря за коментарите относно апетита на моя дечко. Той, не просто яде много, ами положението на моменти е трагично Tired За да ме разберете, описвам един наш ден. Сутрин се събужда около 7 с "ам ам", забаламосвам го колкото мога, но се е случвало да плаче ужасно, така че да му дам да яде примерно половин-една филийка. Закусва и в 8.30 в яслите. На обяд яде първо, второ, трето, разбрах че понякога му дават и допълнително. Яде и следобедна закуска там. Взимам го в 16, неистово гладен и успявам да го забаламосам с плод. Около 18.30 вече е гладен и иска вечеря, ако не му сервирам до 19 ходи бърка в торбите да си откъсне хляб. По-рано си лягаше в 21, но в яслите спели по 3 часа, та си ляга в 22.00, а дотогава пак е гладен Tired Нямаше да се притеснявам, ако не беше генетично диабетично обременен от страна на баща му. Личната ми даде направление за кръвна захар, да видим... Confused
Нещо се осополи и от вчера не го пускам на ясла. Ама малко и от яд.. то в нашите ясли май гледат болните, здравите и съвестните болни си седят по къщите. Rolling Eyes
Оле, всяко зло за добро. Кой знае, може в София да те очаква нещо много по-хубаво!
хейли, радвам се за вас, ще прекарате коледните празници в нова къща:)
Орхи, страхотна новина, да е здравичко запетайчето пък полът няма значение.
Миме, това със синапеното семе си пАри доста гадно, ако го задържиш повече. Хайде закривайте го този болестен сезон вече!

# 669
  Много неприятни новини, стискам палци всички търсещи работа да намерят много по-добра и да е за добро! И моя хотел го продават и скоро не се знае какво ще стане  Confused
  Иначе ние сме добре, малката супер много говори вече, не и разбираме много винаги, но е много забавна.
  Хайли, седни и си поговори със свекървата нормално. Все пак това е човека, който ти гледа детето, ако няма диалог ще ви е много трудно и само ще се изнервяте. Вие се познавате най-добре, та трудно може да се даде съвет, много зависи и малкия как се държи като е сам с нея, може да е различно от това с тебе. Местенето наближава, юпииии, стискам палци и за работата.
  Буболече Мишел яде три пъти повече, в най-добрия случай, като не и давам, а тя се дере, че искала манджичка  Crazy Само дебели деца гледам и си я представям такава, дано спре да яде толкова  Rolling Eyes
  Какъв сироп за отхрачване коментирахте преди, да поръчам един, че една приятелка ще идва  Simple Smile

# 670
  • Сливен
много късмет на всички изпаднали в лош момент  Hug
а моето диване и вчера и днес се напика по два пъти  Thinking а не се е напикавал от месеци  newsm78 взех да се чудя дали няма нещо общо с многото АБ  smile3511

# 671
  • София
Буболече, нямах възможност да коментирам като писа за притесненията си, но да те успокоя, че това, което описваш, на мен ми се струва в рамките на нормалното.
Първо, нормално е детето като стане в 7 да е гладно и това е здравословно, да яде в 7, а не да седи гладно до 8:30! Аз за това моите ги храня сутрин у дома и ги водя закусили на градина. Освен това, какво и как яде в градината ... аз винаги съм с едно на ум.
В началото като пуснах Йоси и ходих по обяд да надничам как се справя и им засякох веднъж обяда. Еми като знам колко яде у дома, в градината беше на 1/2 от нормалната за него порция и аз през смях им казах, че това на моето няма да му стига, но те ме увериха, че им стигало, даже им оставало.
Горе-долу по същото време ми го похвалиха, че се храни сам. Аз бях скептична, защото у дома има мераци да яде сам, но аз винаги помагам отстрани с резервен прибор - едно той, едно аз. Като си остана у дома след първото тръгване на градина забелязах, че наистина им по-голям интерес да се храни сам, но изяжда около 1/2 от порцията. След това просто си му доскучава, губи внимание и е готов да хукне да прави дивотии, ако го забаламосам с нещо и остане на масата си изяжда и останалата храна. Тогава си дадох сметка, че най-вероятно в градината наистина си яде сам, но щом засити първоначалния глад става и хуква да играе и те решават, че се е нахранил.
Така че това, че си изяжда "всичко" и че се храни "много добре" не означава, че му стига или че наистина всичко е изял. Просто е станал от масата и за персонала това е сигнал, че е приключил. А колко е ял от следобедната им закуска .... не бих разчитала на нея. С Ида бях придобила навика като ходя да я вземам да минавам и да купувам кашу, така задоволявах малко глада й.  
Колкото до вечерята - у нас всички вечеряме в 18:30 и мисля, че това си е супер. Гледам винаги да има готова вечеря щом се приберем от градина, защото от вратата и двамата искат директно да сядат на масата. Все се надявах, че това ще помогне по-рано да си лягат, ама не . Дивеят до 10 и понякога в 10 Йоси пак си искаа "ам-ам", но му давам чаша соево мляко и така си лягаме.
Описах ти всичко това, за да ти покажа, че не сте някакво изключение. Децата ни сега растат. Освен това изразходват много енергия в градината - и психическа и физическа. Радвай се, че яде и не го мисли толкова.
И разбира се, не забравяй, че мерейки го на кантара от значение имат неща като - пишкал ли е, акал ли е, с дрехи ли е, ял ли е.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 15:47 от _илка

# 672
  • София
А моето Еве май позагуби апетит за вечерята  Rolling Eyes Хапва по малко и трудничко и никога не яде своята храна - винаги бърка в нашите чинии! А как си хапваше само...  Sad

# 673
Мишанка, благодаря ти за страхотната коледна картичка!!  Hug Получих си я днес и ми е много радостно.

Аримче, за работата ти писах на ЛС.  Hug

# 674
  • Sofia
Здравейте,

аз тези дни тичах по лекари и изследвания и не ми остана време за писане, но нямаше и какво...

За оставащите без работа: Дано следпразнично си намерите работа която ви удовлетворява и емоционално и финансово и душите ви се отпуснат за да можете да си гледате дечицата спокойно!!!

miriams28 ако ще те успокоя, моя Ники на 30-40 дена ми прави по 1-2 пикливи дни. Забавлява си се човека. Вчера беше същата картинка - последния път му се скарах и той се почувства виновен, а памперс не ползва нито денем нито нощем от август месец. Аз го отчитам като период...

bubolechence май е добре да видиш порциите в градината колко са големи за да се успокоиш, че Алтай не яде повече от останалите деца. Моята злояда и капризна дъщеря също изяждаше по 2 порции и то на обяд и като я приберях /тя не спеше в градината/ сядаше да си дояде с нас. И аз ужасена колко много изяжда, но един ден случайно видях по колко им слагат и се успокоих. А след меренето преди няколко дни качи ли го пак на кантара? Аз като видя голямо разминаване следващите 2-3 дена пак ги качвам и обикновено кантара ми е виновен. Дано изследванията му са добри и са ти напразни притесненията!

Общи условия

Активация на акаунт