ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 35 889
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Много се радвам,че вече някои от вас са си получили картичките! Обаче честно да си призная...малко ме изложи лепилото тази година и се поогънаха леко,но се надявам въпреки това да са ви предали празнично настроение! Mr. Green Освен това моето момче ми подаваше всичките материали,така,че сме творили заедно  Heart Eyes
           Момичета,стана ми много неприятно,като прочетох за тревогите около работата ви. Това е голям стрес, пожелавам ви кураж и дано новата година ви донесе желаният избор!
             Вчера беше празненството в яслата и емоциите са били големи. Малкият не спря да разказва как Дядо Мраз, не дядо Коледа му бил донесъл подарък под елхата  Mr. Green После бяхме на детски рожден ден и дивяха до 9ч.  Crazy Имаше пиратско парти,маски и рисунки на лице с много игри От тогава си пее,че е ял вкусна торта с крем  hahaha
По този повод да ви развеселя...Онази вечер пътуваме с колата,съответно трафика е ужас, в следствие на което мъжа ми пита риторично-''Хайде,де какво чакаш?'' при което настава тишина...и Нестор казва:'' Мииии... дядо Мраз!''
Хайде лека вечер засега... Hug

# 676
Здравейте, момичета!

Много ми стана мъчно и на мен за "хубавите" новини, с които ни "радвате" покрай работата. Сега е доста критична ситуацията и намирането на работа не е лесно, но ви пожелавам от сърце да намерите вашето място! Ако мога и аз да помогна, пишете ми. Ние имаме някои отворени позиции, но са на по-ниско ниво.  Praynig Peace

Буболече, пиша специално към теб имайки предвид моя лакомник...  Whistling Николай от край време яде почти цялото описано от теб количество. Може би откакто стана на година и половина някъде си изяжда и двете бурканчета ядене от кухнята с по една-една и половина филии сухар (те са по-малки от хляба). В последно време вече изяжда и трите бурканчета (+ десерта) на едно ядене (за вечеря). Много рядко отказва ядене. Предпочита готвено, докато сурови плодове и зеленчуци мога да кажа, че не яде. А вчера и днес са му рекордите за вечеря.  ooooh! Направо ме е страх да ги пиша, ама за твое успокоение, до колкото може... Освен 3-те буркана манджа изяде още една купичка кисело мляко, още един буркан с десертче, около 3 бисквити и искаше още. Вчера долу горе пак така като за десерт е нагънал половин филия с кашкавал и лютеница. Не знам какво му става, ама аз вече наистина взех да се тревожа. Баща му ми вика, че било нормално зимата да яде повече, хората принципно ядели повече, като е студено. За мен това вече е притеснително количество... И така... Не мога да го забаламосам, защото не спира да мрънка и да реве, докато не получи бисквита или там каквото иска.  Tired Naughty

Малко ми е криво, че не успях да се класирам тази година за картички. Много ми беше приятно миналата, но ви пожелавам много весело и празнично настроение, само хубави новини и радостни вести да имате до края на годината, а и през следващата. Всички запланувани идеи и желания нека се сбъднат!!!  Hug Hug Hug

# 677
 Hug

Аз вчера цял следобед рисувах картички, толкова приятно не ми е било отдавна. Нищо, че не мога да рисувам добре.  hahaha Още малко останаха.

Момичета, радвайте се, че децата си хапват, значи са спокойни и добре. На един му трябва повече храна, на друг - по-малко. Забелязвам, че от както ходи на ясла, и Борис се храни повече. Иначе преди това изкарваше на някакви минимални количества + айрана.Аз съм работила в детска градина преди години, нямам спомен какви бяха порциите, но не бяха големи, винаги като остане в чинията по няколко залъчета и ето ти че детето не е яло много.

# 678
  • Сливен
добро утро
хайде по кафе

и моите картички чакат нетърпеливо в пликовете,днес или в понеделник ще ги пусна
Мишанке  Hug благодаря и аз,обичам да получавам картички
приготвяме се за болницата
свършва му АБ и искам да го преслушат преди това
хубав петък момичета

# 679
Най-после да се добера до компа и връзката да е що-годе нормална. Тези дни нета ми е отвратителен и ще звъня да ги питам какво става - дали плачем за нов комп или грешката е в техния "телевизор".

Орхидейке - супер новини, само така да продължават нещата  Hug

Краси - силно стиснати палчета за Коледа наистина да сте си на собствен терен  Peace Hug Колкото до свеки - може би им трябва повечко време заедно на двамата с Мони, за да се сработя...

Мишани -  Laughing

На търсещите работа - дано новата година ви донесе успех в начинанието  Praynig

Сега да споделя за елхата - нашата я оставих в ръцете на Смехи и познайте - навсякъде по пода се търкалят накъсани парченца от гирлянди, топки, барабанчета и прочее  Whistling А на всеки 1-2-3 часа украсата е различна - ту преобладават гирляндите, ту топките, после следва оголена до шушка елха и така  Laughing Силно се надявам до Коледа да й е минала страстта, че да я нагласим елхата поне за снимките.
Предвид студеното време и че се задържаме по-дълго време в къщи, освен, че се сдобихме с подвижен и лъскав килим от станиолчета, на мама чаршафите са изрисувани с флумастери, хладилника с боички, а теракота - с моливи  hahaha Бедна ми е фантазията какво още ще се случи и до пролетта кое ще остане в оригиналния си вид.

# 680
Много благодаря на всички за подкрепата!  Hug

Ние вкъщи приемаме това като промяна за добро. От една страна ни беше много удобен този вариант да си гледаме децата на спокойствие в провинцията, но от друга за нас двамата с мъжа ми, не е чак толкова хубаво. Въпреки предимството да можем често да излизаме и винаги да имаме време, все пак се чувствахме доста ограничени откъм реализация, контакти с различни хора, както и не на последно място разнообразието в големия град. Каквото и да се случи ще има положителен ефект. Ако нещата в старата работа се оправят, това не пречи пак да се преместим в София, просто ще имаме повече избор.  Laughing

Да ви кажа не ни е за първи път, нещата да ни се случват точно през Декември. Декември 2005 забременях за първи път и решихме да се приберем в БГ. Декември 2007 след като си губихме времето в ТГ с Мартин само двамата без деца, без работа, само в харчене на готови пари, решихме, че е време да правим нещо. Решихме отново да заминем за Щатите. отидохме да подадем документи за заминаване, на другия ден ми предложиха работа пък във Варна, а като приех работата, се оказа, че съм бременна със Симона. Случи ни се всичко, което искахме на куп. Декември 2009 пак бях без работа и пак бяхме се върнали в ТГ, и след като получихме от посолството писмо, че документите ни висят там вече 2 години и нищо не сме направили, за да не изтече срока, решихме да се възползвам и да си оправя най-сетне документите. Заминах Февруари сама за НЙ, оставих Симона на 1г. и 6 м, с татко си за месец тук и ми беше много мъчно за нея. А като се върнах, установихме, че съм бременна с Радо пък. Декември 2012 сте наясно, че пак се случва, само се надявам да не съм пак бременна, че май не съм готова за това.  Laughing

Общо взето Декември си е месеца на чудесата, очаквайте чудеса мили момичета и не се предавайте.  Hug

# 681
Здравейте мамчета.
Първо да кажа ,че ще пращам картичките другата седмица.Няма да стигнат на време, но все пак ще ги пратя.
На болничките ,бързо оздравяване.Аз също съм в клуба на безработните,успех на всички които си търсят работа.
Елхата ще украсяваме в неделя точно 1 ден преди РД на каката,дано уцелее украсата.
Малкия още кашля и вече не знам какво да му давам за тази кашлица.
Пожелавам ви весели празници на всички.

# 682
Здравейте, всички   food010
mama-Smehorana явно Смехи обича да й е цветно  Laughing Пък и имате постоянно обновяваща се елха - някой ден може да го патентова и ще стане хит  smile3521
За лакомията на ясленчетата и моите наблюдения са като на Илка. В яслата яде сам и изяжда всичко, но като се прибере е ненаситен. Като включим и физическата и емоционална умора, ми се струва нормално повечкото хапване. Макар че да си призная снощи Светлозар успя да ме втрещи. След ясла изяде 3 вафли, 3 мекици, 1 сандвич и изпи 5 чаши мляко  #Crazy Успокоявам се като чета, че при много от вас е много яденето, но все пак се надявам да не е така за постоянно. А и това, че не яде манджички и плодове също не ми харесва, но се успокоявам, че поне в яслата хапва от тези неща - а може и да му писва и вкъщи да иска разнообразие  Thinking
Arim неяденето при вас може да си е период. Явно сега просто няма нужда от много храна, след време може и ти да започнеш да се притесняваш, че много яде. Няма скука с тези деца  Mr. Green
Miriams дано на прегледа вече всичко е наред  Praynig
БебОле както описваш нещата, явно трябва да очакваш нещо хубаво да се случи и нещата да се наредят точно, както желаеш. Чакаме прекрасни коледни новини  newsm53

# 683
Сънсилк, не се притеснявай за картичките, ако ги пуснеш другата седмица, точно навреме ще си пристигнат.  Hug

Оле
Hug

# 684
  • София
Смехи, паднах от смях с твоята щерка  hahaha Ама много сте либерални у вас! Аз не давам да се дърпа елхата, най-вече защото Ева си я събаря на главата. Дала съм и половината украса за игра, стига и толкова  Joy Сваляме и слагаме топките, но заедно
Скрит текст:
Преди да се посмея с малката Смехи пък си поплаках, ей така от сърце! Зарат ми е писала на лични, много ме трогна и вижте какво ми е изпратила:
"Дъщеря ми ме буди... двете малки ръце като облак врата ми обгръщат. На ухото ми шепне - мойто малко дете всяко утро във песен превръща. Става с обич, с целувка и с нови мечти. Днес е с водно-прозрачни желания - бляскат искрици в тези светли очи само с вафла и детско списание... Днес е малка - играе, и тича, и пее, по детски казва какво се е случило, и с децата безгрижно и звънко се смее. Нека. Цял живот после ще има да учи. Златни са нейните нежни къдрици. А във моите сребро се прокрадва. "Мамо, ти си мойта красива кралица!" И отново сърцето ми грабва. Някой ден тази сладка малка жена на света на вратата ще чука. Нека, нека ме буди. Имам време да спя. Щом тя си замине оттука."
Оле, драмата при вас се оказа карма, а? Съдба, участ... с две думи нищо страшно, нормалните неща от живота. Аз малко егоистично се радвам че ще сме наблизо, но всъщност ти пожелавам много късмет да си намериш хубава работа. Аник е ЧР, може да я питаш.

В момента Дядо Коледа (според Ева е Дядо Мраз  ooooh!) е в яслата и раздава подаръци  newsm44

# 685
Споко това с Дядо Мраз идва от песента " С червените ботушки потробва дядо Мраз .... " хич нестава с Дядо Коледа песента.  И при нас дядо Мраз довечера ще идва, ще гледаме сиир. Най-смешното и, че нашя шишо -бакшишо ще играе снежинка и репетира вкъщи с балетни стъпки  и ръцете над главата - направо падюдю , голям смях е Simple Smile)) Ако не се разреве от сцената и публиката ще снимам ... ще е за най -  смешните клипове Simple Smile)

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 10:58 от zarat

# 686
Декември за мен до тук се оказа кошмарен,вместо така мечтания Tired
Проблеми в работата,без заплати,кофти отношения вкъщи и ми е едно черноооо.
Добре,че е Ники да ми вдъхва надежда

# 687
Споко това с Дядо Мраз идва от песента " С червените ботушки потробва дядо Мраз .... " хич нестава с Дядо Коледа песента.  И при нас дядо Мраз довечера ще идва, ще гледаме сиир. Най-смешното и, че нашя шишо -бакшишо ще играе снежинка и репетира вкъщи с балетни стъпки  и ръцете над главата - направо падюдю , голям смях е Simple Smile)) Ако не се разреве от сцената и публиката ще снимам ... ще е за най -  смешните клипове Simple Smile)
  Joy   Joy   Joy

Бобинка,  Hug Надявам се да наредят у вас нещата още докато е Декември. Wink

Смехи, много си смела и търпелива, аз не бих имала търпението.   bouquet

# 688
Бобинка, дано всичко да се нареди по-скоро.  Hug

# 689
Цвети, илче, Ани, благодаря ви момичета! Илка, абсолютно сигурна съм, че изяжда всичко в яслите. Не само защото много отдавна се храни сам или пък защото лелките непрекъснато ми повтарят как първи се нареждал на шубера и хубаво си се хранел, ами защото започна да ака по 2-3 пъти на ден. Случва се да го заваря следобяд при лелката да чопли нещо в купичка, то на неговото мрънкане за ам-ам не се издържа Tired Ани, и нашия изяжда порции като за възрастен, а ако не го спра сутрин ще омете 3 филии хляб с кашкавал Tired Слава богу обича плодове и зеленчуци, та му беля една краставица и да се спасява... Нямам търпение да му пусна кръвната захар Confused
мамам–ам, леле 3 вафли, 3 мекици... моя ако ядеше такива неща не 1.300 ами 3.300 щеше да качи Confused
зарат, ох същата гледка сме! От каките го научи тоя балет и сега на всеки се фука какви ги умее, а тумбака му хвърчи напред, чак измества центъра на тежестта му  Laughing ooooh! 
Оле, чета те и си викам: айде и още едно бебе, тъкмо декември е Laughing Иначе, браво, все така позитивно!
Безработни мами, стискам палци скоро да се похвалите с нова, хубава работа! Аз съм в другата крайност, не смогвам с доста неща, но не смея да се оплача, че липсата на работа е по-зле.
И имам да ви се похваля нещо, ама да стане сигурно и тогава.. Не, не е бебе! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт