Много се радвам,че вече някои от вас са си получили картичките! Обаче честно да си призная...малко ме изложи лепилото тази година и се поогънаха леко,но се надявам въпреки това да са ви предали празнично настроение!

Момичета,стана ми много неприятно,като прочетох за тревогите около работата ви. Това е голям стрес, пожелавам ви кураж и дано новата година ви донесе желаният избор!

Вчера беше празненството в яслата и емоциите са били големи. Малкият не спря да разказва как Дядо Мраз, не дядо Коледа му бил донесъл подарък под елхата
Имаше пиратско парти,маски и рисунки на лице с много игри
По този повод да ви развеселя...Онази вечер пътуваме с колата,съответно трафика е ужас, в следствие на което мъжа ми пита риторично-''Хайде,де какво чакаш?'' при което настава тишина...и Нестор казва:'' Мииии... дядо Мраз!''
Хайде лека вечер засега...

Николай от край време яде почти цялото описано от теб количество. Може би откакто стана на година и половина някъде си изяжда и двете бурканчета ядене от кухнята с по една-една и половина филии сухар (те са по-малки от хляба). В последно време вече изяжда и трите бурканчета (+ десерта) на едно ядене (за вечеря). Много рядко отказва ядене. Предпочита готвено, докато сурови плодове и зеленчуци мога да кажа, че не яде. А вчера и днес са му рекордите за вечеря.
Направо ме е страх да ги пиша, ама за твое успокоение, до колкото може... Освен 3-те буркана манджа изяде още една купичка кисело мляко, още един буркан с десертче, около 3 бисквити и искаше още. Вчера долу горе пак така като за десерт е нагънал половин филия с кашкавал и лютеница. Не знам какво му става, ама аз вече наистина взех да се тревожа. Баща му ми вика, че било нормално зимата да яде повече, хората принципно ядели повече, като е студено. За мен това вече е притеснително количество... И така... Не мога да го забаламосам, защото не спира да мрънка и да реве, докато не получи бисквита или там каквото иска.

Успокоявам се като чета, че при много от вас е много яденето, но все пак се надявам да не е така за постоянно. А и това, че не яде манджички и плодове също не ми харесва, но се успокоявам, че поне в яслата хапва от тези неща - а може и да му писва и вкъщи да иска разнообразие 
Сваляме и слагаме топките, но заедно
)) Ако не се разреве от сцената и публиката ще снимам ... ще е за най - смешните клипове