ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 35 880
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,

аз пък съм в редиците на майките със супер злоядковци, няма такова нещо казвам ви. Нищо не иска, каквото и да предлагаме, където й да го предлагам, вчера изяде на земята седнал с баща си макарони със сирене - само това иска. Днес и това не иска. ooooh!

Момичета, успех с търсенето на нова работа!  Hug Praynig Praynig

Орхидс, браво за добрите новини от прегледа.

# 691
  • София
Привет!

Мишанка -  много благодаря за картичката! Страхотна е.

АЗ утре ще пратя по - голяма част от моите картички. Или май е по - добре да пиша - "картичките на РАя". Не бъдете много критични като ги получите.  EmbarassedТЯ си изрязва картона, тя ги прегъва и аранжира. АЗ само надписвах.

Мириамс - аз използвам лапите със синап - още се нарича хардал. Само хубави отзиви мога да дам за тях. Лекувала съм и хрипове с тях - без да стигаме до АБ. Общо взето - задълбочи ли се много кашлицата на Гого - 3 дена е лапи с хардал.
Скрит текст:
Прави се вечер, преди лягане. Че после е добре да се завие и затопли човек - не да се разхожда. Не се слагат за по минута и да се махат. Naughty ЗАмесвт се 1 с.л. смлян синап, 3 с.л. брашно и няколко лъжици гореща вода на гъста каша. ЗАвиват се в памучна кърпа /аз ползвам стари чорапи най - често, или носни кърпи/. Слагаш на плешкте на гръбчето от двете страни на гръбнака. Може и една лапа отпред на гърдите /но не от страната на сърцето. Аз отпред не слагам - само на възрастен, че детето няма как да седи мирно. НА Гоги държа компреса около 10, максимум 15 минути. Трбва да зачерви кожата. Общо взето се ориентирам, че почва да го загрява, защото той почва да се върти и огъва. Гледай, да не е изскочила от сместа извън кърпата, че наистина много гори кожата. АЗ и на мен съм го прилагала и знам как действа.
Изобщо - хардала е много полезно нещо - стига да го прилагаш правилно. Правят се и лапи с него долу на петичките - за хрема, компреси на кръста при болки в кръста, ама това вече е друга тема    - много се отплеснах/.

Пожелавам на всички търсещи си работа - скоро да намерят такава, която да ги удовлетворява и финансово и душевно.

ПОкрай моята работа нямам време за нищо. Миналата седмица, докато обработвах някои данни можех да хвърля едно око на темата - сега и за това не ми стига времето. Утре пак съм на работа а децата на градина. От групата на Гого ще е само той. ДОбре, че ще е смесен с още 2 групи, та да не ми е гузно за персонала. РАя също ще е в сборна група. Но за съжаления, няма да са заедно с Гого.

Арим -  как е сестра ти? Тия дни, не знам защо се сетих за нея - нали тя замина за Австралия /или беше Н. Зеландия  newsm78

в нашата ясла Дядо КОледа ще идва другата седмица. Слд малко, ако не заспя ще опаковам подаръка за там. Нямам представа дали Гого има идея какво е ДЯдо КОледа.  Елхата е оставена на "грижите" му - да е постоянно наклонена и оскубана.

Краси - успех с местенето. Да стане бързо и безпроблемно.
Аз вече имам кухня и спалня, но нямам време да ида да го видя. Милото го сглоби тия дни. Знам само, че е монтирал горните шкафове на кухнята спрямо неговия ръст. А той е почти една глава над мен. Ще си взимам стълбичка май  Wink

# 692
  • Асеновград
Ние си седим вкъщи. Дори днес не взех купони. Веселинка ми е хремава и малко кашля, а и очевидно взе да и писва да яде дет.кухня. Но пък си е улеснение... дано да хапва от нашето ...
Не мога да намеря варианта "Скрит текст"?!
Вчера изпитах голям ужас  ... Мими ядоха чипс с една приятелка вкъщи. Веси се включи в хапването и се задави. Потупах я по гърба, между плешките, тя взе да кашля, но посиня. Бръкнах в гърлото (което не е правилно) и тя повърна. Мъжо също се намеси като я сложи да легне на крака му и я потупа още по гърба... тя продължи да повръща.... Кашляше цяла вечер, през нощта също, но не знам от болестта или от парчето чипс. Днес е добре, но аз се побърках...
Нямам особено настроение ... имам нужда от разнообразие. Исках да отида на коледен банкет, но няма на кого да оставя децата  а без мъжо не ми се ходи ...а и това студено време още повече ме подтиска.  Tired Покрай Веси и аз се чувствам болна.

# 693
Здравейте, момичета!  Hug
Първо да се похваля с първата получена картичка - Мириамс много благодаря, прекрасна е картичката.  Hug И моите потеглиха вчера - скромни, но от сърце  Blush
Еми ужасно преживяване, дано вече всичко да е наред  Praynig
Митко не яде много, но мисля че му е достатъчно, не го насилвам, колкото му се яде-толкова, сладкиши никога не отказва, обаче  Simple Smile Голям е мераклия на елхата, досега успях да я опазя, но не знам до кога... само ме дебне да обърна гръб... голяма е маймуна.

Дано всички скоро си намерите работа, която да отоваря на изискванията ви и да ви е по сърце. http://ar2.government.bg/ras/konkursi/index.html - ето тук побликуват всички конкурси за държавна работа, парите не са много, но пак е нещо.  Wink
Хайде, лек ден, ще го слагам да спи
Да си допиша:
Лурдес малко късничко отговарям, записах магистратура във Военната академия, специалност мениджмънт на сигурността и отбраната. "Луд умора няма" - както са казали хората  Crazy
Хейли, Буболече благодаря за съветите за напишкването, Митко продължава да го прави, но по-рядко. Забелязвам, че го прави след като сме му отказали нещо или сме му се скарали... явно е някаква форма на протест, гледам да не се ядосвам и не му се карам, надявам се скоро да отмине този период.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 15:23 от lina borisova

# 694
Мириамс - и от мен имаш хиляди благодарности за картичката и прекрасните пожелания  Hug
Момичета, защо се извинявате за качеството на произведенията си - не сме на конкурс  Wink. Адмирации заслужава дори само факта, че сте отделили от малкото си свободно време, за да ги изработите (което аз тази година не успях да направя). А и тези до момента, както и онези от миналата година - са и бяха прекрасни! Такова позитивно и празнично настроение носят със себе си  Hug
emi1978 - наистина сте изживели голям кошмар. Добре, че всичко е ок  Hug
ОлеLaughing, така, както ги описваш нещата, явно първо трябва да се преместите и после, до няколко месеца (пу-пу-пу  hahaha) ще чакаме новините за нов бебок (бебоци Whistling)
Буболече - чакаме с нетърпение новината ти и стискаме палци да станат така, както ги искаш нещата  Hug
Бобинка - ще се успокоят нещата, само малко търпение  Hug
Иначе у нас наистина е весело покрай щуротиите на Смехи. Аз явно професионално съм оперирана от нерви и това, че се "спъвам" в празничната украса, изобщо не ми пречи. Пък и ползата от тази нейна забава е, че й връчвам прахосмукачката, да си събере станиолчетата. Не, че после не минавам след нея, но нека свиква с идеята, че който цапа - ще чисти  Rolling Eyes Колкото до рисунките, които са навсякъде - предпочитам да си купя ново спално бельо и да освежа стените напролет (теракота и бялата техника се чистят с влажните кърпички), отколкото да изпадам в ненужни драми. Добре, че и половинката ми се примири, че къщата ни, за неопределен период, ще прилича на катун, защото щеше да се наложи да го командировам за година-две някъде  Laughing

И все забравям да ви подканя - само пишете за тези тържества в ясли и градини. Вземете да качите някоя и друга снимка в бг-албума ни, че да им се порадваме на сладурите!

# 695
Ето ме и мен, най-накрая успях да се добера до компютъра, започнахме на работа само с един почивен ден и времето не стига за нищо- дано поне накрая на месеца като си взема заплатата да си е заслужавало Crazy.
Мириамс, и аз получих първата си картичка от теб, много ти благодаря Hug и за красивата картичка, и за красивите пожелания!!!
Аз за сега съм пратила само на Милла, че по-бавничко ще стигне там, а в понеделник и следващите ще отпътуват.

Олеее, чакам ви в Зарата, да знаеш! Другата събота ще съм на работа до 17ч., а неделя почивам, само да е здрава Йоана и да не излезе нещо много непредвидено ще направя всичко възможно да се видим. Не знам къде ще е сватбата, на която ще ходите, но обезателно се разходете по центъра привечер(стига да ви остане време де)- тази година коледната украса е страхотна, имаме си и австрийски коледен базар с разни сладки вкусотии, вурстчета и греяно вино Crazy . Успех  в намирането на нова работа, не се и съмнявам, че ще се справите с трудностите щом и досега сте намирали начини, дано и децата лесно приемат промяната.

Смехи, весело е явно у вас, но все пак кажи на адашчето да остави тук-таме малко място ненарисувано...да има и сестра и къде да рисува като порастне hahaha Joy Нашата елха( по идея на Ely-st ) виси от тавана Party и си е цяла-целеничка, но докато я украсим мина много време- ние слагаме играчки и гирлянди, Йоана ги сваля, докато наредим от едната страна тя вече оголва другата... Joy
Еми, дано всичко да е наред вече с Веси, голям ужас сте преживели.
Силки, не се тревожи за картичките, когато и да пристигнат със сигурност ще донесат много радост на притежателите си Hug Бързо оздравяване и да преборите кашлицата.
Мишанка, много се смях на случката ви в колата Joy

АЗ утре ще пратя по - голяма част от моите картички. Или май е по - добре да пиша - "картичките на РАя". Не бъдете много критични като ги получите.  EmbarassedТЯ си изрязва картона, тя ги прегъва и аранжира. АЗ само надписвах.

Нинче, да кажеш на Райчето, че за мен ще бъде голяма чест да получа картичка, направена лично от нея, много целувки и на нея, и на Гого! Честита кухня и спалня, малко по малко и ще стане чуден дом!
Хейли, стискам палци в сряда да сте си вече вкъщи Hug

Съжалявам да прочета за толкова безработни сред нас, много късмет на всички, търсещи работа, дано намерите това, което ще ви кара да се чувствате удовлетворени в края на работния ден...

# 696
  • Сливен
 Shocked леле аз вчера ги пратих,а те вече пристигнали  Flutter
изненадах се
благодаря ви момичета
пратих ги всичките,така че ако някой не получи казвайте да взимам мерки  Hug
сега съм почнала да правя захарни фигурки за новогодишната торта (което оцелее)  Laughing
има и елхичка и други неща имам на ум,накрая ще сложа каквото спечели одобрението ми  Whistling
моето диване сега играеше с един балон,а той гръмна а той си плю в пазвата  Shocked много се смях
баба му го научила  Joyбягам че кучето направи бела,после пак ще мина  Hug

# 697
  • Сливен
аууу никой няма
дано обикаляте курортите за уикенда  Party
лек и прекрасен ден ви желая

# 698
Ами, курортите.  Crazy Аз вчера така се разревах - Борко бесня, дивя, рева за баща си (той е на работа в събота), разхвърли цялата къща. Аз се сбърках просто, нали беше на градинка цялата седмица и аз свикнах на спокойствието, видя ми се много нанагорно. И накрая за вечеря направих спагети със сирене и тръгнах с горещата паница към Борис, минах покрай баща му и той на шега ме плесна по дупето.  Embarassed Laughing И аз от напрежение и изненада се разревах.  hahaha

Украсихме вчера елхичката, на Борко бързо му мина ентусиазма и строши само няколко играчки.

# 699
Мириамсче, благодаря за хубавите картичка и пожелания!  Hug Hug

# 700
  • Сливен
Мириамсче, благодаря за хубавите картичка и пожелания!  Hug Hug
няма защо,искрено се забавлявах докато ги правих,направихме и 3-4  заедно с Дени за бабите  Flutter
облаче,понякога човек има нужда да се разтовари!  Hug

# 701
минах покрай баща му и той на шега ме плесна по дупето.  Embarassed Laughing И аз от напрежение и изненада се разревах.  hahaha
ти пък... плесни го и ти  Wink
вчера пратих картичките, дано стигнат до всички ви  Peace

и накрая, да се похваля как "работя" и какво правя в работно време (да живее държавната работа): цък. все още са цели, мислех че няма да оцелеят повече от ден  hahaha

# 702
Браво, вече получавате картички. Аз съм между два града постоянно и нямам никакво физическо време, за това и не се записах. Но, ако ми остане време имам няколко адресчета от миналата година, където мога да пратя.  Hug

Всички вкъщи сме с гърлобол. Една позната дойде на гости, покашля покашля, па си тръгна и сега аз и децата сме с кашлица и сополи.  Tired

Влезнах с идеята да кажа нещо, ама не се сещам какво беше, та ще си останете само с оплакването ми.  Hug

# 703
И аз минавам набързо само да благодаря за топлината и светлината, която заля хола ни, след като отворих картичките на Лина, Иринополис (да нацелуваш Райчето специално  Heart Eyes) и Адашчето  Hug Момичета, страхотни сте!

# 704

Да ви почерпя с мъфинки - днес тренирах, че утре мисля да правя за яслата за Дядо Коледа. Оригиналната украса е със захаросани плодове, но тука "такова животно нема". Някой може ли да даде идеи с какво да ги заместя /намерих само кокосови стърготини и шок. пръчици/ newsm78
Облачето и аз понякога изпадам в подобна ситуация. Като се развихри малкия и ми иде да се разрева от безсилие. Но още не съм стигала до истински сълзи, а гледам да се стегна и да не му показвам, че съм на ръба да се предам - няма да му се давам на малкото диване я. Приемам ги като въпрос на чест нещата и това ми е стимул да намирам сили, да устоявам, да видим докога  Mr. Green
Благодаря ви момичета за съпричастността относно търсенето на работа  Hug Понякога много се отчайвам, особено когато ида на интервю и ми се налага да обяснявам как детето няма да е пречка за работата ми. Чувствам се така все едно не съм родила дете, а съм станала масов убиец  Rolling Eyes От 4 интервюта само за последната работа не ме питаха имам ли деца, но още чакам вести от там - до мин. седмица беше събирането на документи.
А Светлозар намери вчера единия от коледните си подаръци. Купих му 2 калъфки за възглавница и мислех да ги подаря за Коледа. Но ги изпрах предварително и той ги видя. Каза първото си смислено изречение: "Ко туа?" /Какво е това/  Mr. Green И едва ги изчака да изсъхнат - сега ги разнася навсякъде, а едната и със възглавницата, че нямаше как да не му я сложа  Mr. Green
Miriams много са готини фигурките за украса. Иде ми да ги хапна от екрана   Yum

Общи условия

Активация на акаунт