ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 36 078
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Пашик, страхотна торта!! Hug

Честит имен ден на всички празнуващи! Да си носят името със здраве, да им носи само щастие и радости и много сбъднати мечти!

# 91
Пашик Hug, с радост ще помагам, стига да мога де, ако имаш някакви въпроси питай смело.

Аз след малко потеглям към яслата да си прибера момичето, така да ми липсва през деня...
А днес съм много доволна- готова съм с подаръка за племенницата( в неделя става на 8 )- взехме и халат за баня и хавлия с Winx и една много сладка чантичка с парфюм и рол он на Хана Монтана Crazy

# 92
Честит имен ден на всички празнуващи! Много щастие, късмет и сбъднати мечти!
Pashic тортата е страхотна  smile3501
Miss Fine браво на Мишелка  smile3501 Добре че тук няма такива проверки, че много ще се изложим с моя мишок - хич го няма в творчеството и комбинирането, макар че в яслата правят геройски опити да го приобщят към тази кауза - дано успеят  Mr. Green Laughing

# 93
Честито на всички именници и празнуващи днес!  Hug

Мартакели, много добър избор на подарък.  Peace Сигурна съм, че детето ще се зарадва, Уинкс и Хана Монтана са печаливша комбинация.  Party

Борко много го хвалят в яслата.  Heart Eyes Вече не плаче сутрин, спи там трети ден днес, хапва си, играе си. Излиза усмихнат, сам влиза сутрин. Обаче вечер и нощем изпада в истерии, плаче, та се къса без повод.  Confused Сега отивам да си го взема, да видим какво ще ми кажат.

Пашик, браво за тортата!  Hug

# 94
нашата равносметка от яслата: 4 дни престой = зачервено гърло, хрема и 39 градуса темп. Sad Cry

# 95
Здравейте и честит Рожден ден на всички октомврийчета, които съм изпуснала.
Барбалетка, честито, много се радвам )))
Аник, много неприятно.
Честит Имен ден на всички именници!!!
Аз пък днес одъртявам с още една година. Да ми е жив и здрав баща ми, с него сме родени на една дата.

# 96
Скорпионче, да ти е жив и здрав татко ти, много късмет, много успехи и щастие!
Честит рожден ден и на теб! Бъди много горда и щастлива мама и обичана и уважавана жена!

# 97
Скорпионче, честит двоен празник! ХУбав ден сте си избрали да се появите на този свят:) НЕка св. Димитър ви закриля и помага. ( Гледам,че не останало много до гушкането на новото бебче Heart Eyes)

# 98
  • У дома
Честит имен ден на всички именници!

Честит рожден ден, Скорпи! Леко раждане  Hug
Да ти е жив и здрав татко ти!

Пашик, невероятна торта, браво. Това е репетиция, нали, за РД на Габи. Надявам се да намерите правилния подход за Габи и да се отвори повече за света около нея  Hug

Карина ми е много контактна, не е срамежлива и не съм имала никакъв проблем в това отношение. Да ви споделя и аз една дилема с баща й, която не можем да решим. Не че е кой знае какво, ама като сме тръгнали да си говорим за всичко.... След месец Кари навършва 9 год. и баща й е тръгнал да й избира подарък - харесъл й е смартфон, но аз съм твърдо против на такова малко дете такава джаджа, при условие, че тя не може да го използва пълноценно. Едвам й стига времето да си напише всички домашни за у-ще, школата по английски, да си почине. Сега обмисляме друг вариант, но ще видим. Минахме през какви ли не идеи. Вярно че технологиите са много напред, ама айде за една дете такава играчка не мисля, че й е нужна на този етап. Ами догодина, какво ще е, самолет?
Вие как смятате, дайте идеи  Tired

Иначе дребния е вече здрав, от много лутане пак реших да се лекуваме с хомеопатия, но смених докторката и тази много ми харесва. След поредно пиене на АБ, от който освен че се подриска, ами и се обрина ми писна много. Но както и да е, изписа ни едни капки да пием за остатъчните сополи и кашлица, вече е добре. В понеделник с бодра крачка при децата. Дано този път е за по-дълго.

Ани, миличка как добре те разбирам. Имам аз едни усещания и за моята работа, че ще стават ама да видим. Нямат никаква работа, все се оплакват, ама и ги мързи, честно да си кажа. Вършат си техните лични бизнеси, а какво става с реалната им работа, боли ги г....за.  Mr. Green И мен никак не ми се връща там, ама и нищо няма като алтернатива. Ако ми кажат съкращаваме мястото, хич няма и да се дърпам, да ме пращат на борсата, ще спра и малкия от ясла да не го мисля цяла зима и ще си стоим на топло вкъщи  Mr. Green Нооооо каквото такова.

Айде, стига съм досаждала, извинете за дългото писане, ама като не мога да си говоря с вас постоянно, така става.  Mr. Green /днес ми е ден за зелени човечета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 99
Pozitivе, и аз съм на мнение, че е много малка още Кари за смартфон. Най-много да си изяде боя някъде и да й го откраднат ooooh! . Един обикновен и евтин телефон с камера и малко място за съхранение на музика й е напълно достатъчно на този етап, смятам аз!

Ако много искате да й вземете готина джиджавка, може да обмислите PSP , като уговорката е да го ползва само вкъщи или когато е под родителски контрол и само когато няма домашни. На племенницата ми й действаше много стимулиращо да си пише и учи бързо, за да има време и за играта.

Ако ще е нещо, с което да се фука в училище - няма смисъл Peace

# 100
Позитив,аз мисля че са малки да ходят навън с толкова скъпи вещи!иначе ние ще купуваме за рд айпад ,всичките й приятелки имат и тя не спира да иска от месеци!но ще е само у дома ,иначе освен игри и губене на време друго няма в него.Хич не й трябва ,но пък какво да правя.Но скъп телефон не позволявам заради сигурността,трудно ще го понесе ако й го откраднат.

Благодаря ви ,че ми харесахте дебюта с тортата!

# 101
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утроооо на всички!

Почерпете се за здравето на моя младеж! Днес има имен ден!
Ето малко история на събитията за тези от вас на които им се чете:
Скрит текст:
Св. мъченик Нестор е момъкът християнин, за когото се говори в житието на св. Димитрий Мироточиви.Нечестивият цар Максимиан, наречен Херкул, приятел на Диоклетиан, като дошъл в град Солун, хвърлил в тъмницата свети Димитрий за изповядване на Христа, а самият той се предал на зрелища и присъствал на игри.

При това той се хвалел с един свой борец, на име Лий, който произхождал от племето на вандалите, казвайки, че никой не може да го надвие.

Този Лий бил втори Голиат: с ръста си превъзхождал всички, по външен вид и по характер бил подобен на звяр, а гласът му приличал на рева на лъв. От самия му поглед и от гласа му треперели всички, които го гледали; здравината на тялото му била удивителна, а силата му - непобедима, защото в него обитавали нечисти духове и вследствие на това никой не можел да устои пред него. Той вече бил убил безброй много храбри и силни хора и бил твърде любим на царя за тази своя сила. Тъй като самият цар никак не можел да се насити на човешка кръв, затова и обичал този, който обръщал цялата си телесна сила към проливане на човешка кръв.

За този нечестив Лий царят устроил насред града висок и обширен подиум върху стълбове, където Лий да може да се състезава по сила пред погледите на всички. Под този подиум били забити в земя множество копия и други оръжия с остриетата нагоре, така че, когато Лий хвърля победените от него върху тези остри оръжия, те, прободени от тях при падането си, да умират. И действително, Лий, като влизал в борба с хората, ги хвърлял от подиума върху копията и ги предавал на смърт. А царят с цялото множество свои войници гледал това с удоволствие и се любувал на своя борец. Гледал това зрелище и солунският народ, сред който имало много вярващи. Като виждали проливаната от този безчовечен звяр човешка кръв, те тежко въздишали: защото Лий бил убил вече мнозина християни, които нечестивите насила влачели към подиума и ги принуждавали да се борят с Лий.

В този град живеел един юноша на име Нестор крепък по тяло, с красиво лице и с едва набола брада. Той бил близък на великомъченик Димитрий, от когото и се научил на светата вяра. Като виждал невинно убиваните християни, той пламнал от ревност и възжелал да влезе в борба с атлета Лий. Като отишъл при свети Димитрий, който се намирал в тъмницата, той му разказал, колко много християни е убил Лий през този ден.

- Помоли се за мен, угодниче Божий - казал той, - та по твоите свети молитви Бог да ми помогне. Ще отида и ще се преборя с този противник, ще го надвия и ще снема позора от християните.

Свети Димитрий осенил челото и гърдите му с кръстното знамение, благословил го и предсказал:

- Ще победиш Лий и ще бъдеш мъчен за Христа. - Като приел благословението, свети Нестор веднага тръгнал към мястото за състезания, снел пред очите на всички връхните си дрехи и силно извикал:

- Искам да се боря с Лий!

Като видял тази смелост на юношата, царят се изумил и съжалявайки за красотата и младостта му, му казал:

- Нима не си видял, колко по-храбри и по-силни от теб е победил Лий? А ти, невисок на ръст и млад на години, се осмеляваш да тръгнеш срещу този, който няма равен на себе си под слънцето.

На това Нестор отговорил:

- Дори и да съм малък и немощен, велика и непобедима е силата на моя Христос, на Когото се надявам и в името на Когото искам да се преборя с този великан.

Като чул Христовото име и като разбрал, че Нестор е християнин, царят се разгневил и му наредил незабавно да се качи на подиума, като мислел, че с Нестор ще се случи същото, каквото и с другите. Свети Нестор внимателно се изкачил на мястото за борба; а Лий, като се шегувал и се присмивал, започнал да пристъпва срещу светеца. Като видял приближаването на Лий, Нестор се оградил с кръстното знамение и възкликнал със силен глас:

- Боже Димитриев, помогни ми!

След това той се вкопчил в противника и започнал да се бори. Бог, Който някога укрепил Давид в борбата му срещу Голиат, укрепил и Своя раб Нестор в борбата му срещу нечестивия Лий - за посрамване на нечестивия цар и за радост на Своите верни. И действително, малкият на ръст Нестор се оказал в храбростта си по-силен от великия Лий. Като го хванал като птица, хвърлил великана от високия подиум върху острите копия. Той паднал върху тях като мощен дъб и с позор изхвърлил окаяната си душа и по този начин умряла шумната му слава, изчезнала гордата му сила и престанало суетното самохвалство на Максимиан със своя борец. Всички солуняни и особено християните, като видели тази неочаквана и славна победа, възкликнали със силен глас:

- Велик е Богът на Димитрий!

Царят, като се изправил със срам, отишъл в палатите си, скърбейки и тъгувайки за своя любимец Лий. Той силно се разгневил срещу свети Нестор и заповядал да го задържат. Като узнал, че и Димитрий е виновен за смъртта на Лий, тъй като той укрепил Нестор за подвига, като му предсказал победа, царят заповядал да накажат със смърт и двамата. Свети Димитрий бил пронизан с копия, а свети Нестор бил посечен с меч. Сега те и двамата приемат от Подвигоположника Христа венци на победа в царството небесно, с което и ние да се сподобим по молитвите на светите страдалци.

Пашик, разкошна торта!
Честит рожден ден на празнуващите днес! Много здраве и щастливо детство!
  bdbaloni

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 08:41 от MISHANA13

# 102
  • София
Честит рожден ден на Светлозар   party023  Gift newsm67 и честит празник на мама Mamam am  newsm51

Файнче, и аз се ококорих като прочетох какви ги върши и колко може твоята щерка  Shocked
Но гледам и развитието на Ева, в яслата наистина се занимават с по-труднички неща, лепят, комбинират картинки - все неща, които развиват уменията им и които аз не правех с нея  у нас.

Пашик, браво, кулинарче! Много красива торта, отново в твой стил  newsm10
На Габи и е нужно самочувствие и увереност - дай и ги! Живота мачка слабите, можеш да работиш с нея в посока силен характер. И не мисля, че ти е нужен психолог - детето ти е чудесно! Дай ми каквото споменах и нещата ще си дойдат на мястото. Само внимавай, че аз прекалих със самочувствието на моя син и после трябваше да се коригирам  hahaha

Мишанка, честит имен ден на Нени! Не знаех, добре че си го постнала  Simple Smile

# 103
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на Светлозар и на всички, които съм пропуснала предните дни! Да са живи и здрави, винаги засмяни и мнооооого щастливи деца!
Честит имен ден на Нестор, със здраве да си носи името
Благодаря на всички за пожеланията за имения ден на Митко!  Hug
Позитив и аз съм на мнение, че за дете на тази възраст такъв подарък е излишен, напълно подкрепям Хейли за идеята за PSP, определено ще я стимулира бързо да пише домашните Simple Smile
Пашик тортичката е страхотна, браво.
Аник наистина е много гадно това, което описваш и аз като другите те съветвам за повече търпение. Дано скоро всичко се нормализира.
Барбалетка честита розовка новина  Hug и на мен ми се прииска второ. Grinning
Ако решите да си пращаме пак картички пишете ме, беше голяма емоция миналата година.
Митко за момента няма да ходи на градина, направихме някакви план-графици и обмисляме да пропусне яслата и да тръгне направо на 3. Пък ще  видим, ако ни излезат криви сметките ще тръгва.
Аз почвам да се притеснявам, за лекциите от 5-ти, понякога си мисля за какво ми беше... ама ще видим.
Лек и усмихнат ден!

# 104
Честит рожден ден на Светлозар! Да расте здрави, силен и много щастлив!
Мамам-ам, честит празник!

Честит имен ден на Нестор! Да си носи името със здраве и да му донесе много щастие и късмет!

Лина, дано успешно си вземеш изпита fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт