Изтръпнал крак, не си го чувстваме

• 1 381
  • 2
  •   1
Отговори
Родихме преди няколко дни (с много мъка и болка, молеше се,ако мога и има начин да я преместя в друга болница.. защо  ..? е дуга тема) Малко преди да родим  крака ни изтръпва и минава болка през него, все едно са го уболи с много иглички
Жена ми споделя с доктора. А той:  Нормално  бебето може да е затиснало нещо

Да, обаче вече пети ден и вчера  на 4 ден след раждането,  друга докторка я пита Ти защо така..?(крака и се замята настрани докато върви)  Това не е нормално, защо не са ти обърнали внимание И вика невролог и нервохерург, които се съмняват, че е стара дискова херния за която жена ми не е знаела Днес и направиха снимка Снимката не ни я дават,(искаме копие от снимката  която се заплаща и ние ще си платим) щели да я дадат след изписването и  от родилния дом Понеделник сме на  магнитен резонанс, защото доктора, който я прегледал днес казал, че това не е стойка на дискова херния
Бебето е преносено  с десет дни  И бебето и Майката са с инфекции, които никой не казва какви са Така, че изписването им е далеч във времето.....?

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 02:37 от Елко

# 1
Здравейте!

Съжаляваме, че сте преживели такова тежко раждане. Най-искрено ви пожелаваме съпругата Ви и бебето да бъдат изписани в най-скоро време.
Относно описания от Вас проблем това, което можем да кажем без да разполагаме с пълната медицинска документация е, че назначените изследвания (ядрено-магнитен резонанс) и консултации са правилни. В случай е важно да бъде поставена ясна и точна диагноза, за да могат да се предприемат съответните мерки и лечение.

Поздрави,
Екип на АГ Болница "Д-р Щерев"

# 2
Ами, нещата отиват на много зле.  Утре  ги изписват, но искат да се направи още една снимка, този път на мозъка и на гръбначния мозък.  Само ми казаха приготви си много, много пари ще ти трябват
Съмняват се за Множествена Склероза
Има ли начин да направи ме снимката безплатно, защото пари нямаме и няма откъде да вземем ?
Говоря си на глас и Ви пиша ДАно не се окажат прави съмненията им

Общи условия

Активация на акаунт