ЕВРОВИЗИЯ 2012-2013 - полуфинали и финали

• 36 666
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Според мен посланието е важна част от крайния продукт. Ако има някакъв безсмислено-глупав текст е едно, ако има смислен текст - друго. Пенсионерската песен е на шведски, но те там се заиграват малко в стил "стари градски песни", народни ритми, които са типични и всеки в Швеция познава. Тия ритми и тук ги има, не знам дали може да се нарече тамошна естрада. То като се види заглавието на песента им ... "Един наистина ужасен шлагер".

# 661
Искам да попитам къде мога и аз да прехвърля шведския полуфинал? Този последния?

Гръцки финал досега не съм гледала, но доколкото знам шоуто е грандиозно по принцип и ще продължи сигурно 3-4 часа.
ЩЕ УЧАСТВАТ от Гърция  Demy, Vegas, Eleftheria Eleftheriou (Grèce 2012), Kostas Martakis (Finale Grecque 2008) et Melisses (Finale Grecque 2010),Ivi Adamou (Chypre 2012). Те ще бъдат в компанията на предишни лауреати и участници в Евровизия Дима Билан, Руслана, Александър Рибак Heart Eyes, Вики Леандрос  Heart Eyes и Елена Папаризу. Деспина Олимпиу, кипърската представителка за 2013 ще представи за пръв пръв своята балада "Να με θυμάσαι".

# 662
Искам да попитам къде мога и аз да прехвърля шведския полуфинал? Този последния?

Ето линк за третия полуфинал на Швеция в събота, 16 февруари.
http://www.svtplay.se/video/1013537/16-2-20-00  
В началото има 1 минута представяне на избраните песни от миналите полуфинали и после стартира. Ще видиш и анкетата им в Италия за която писах по-рано.

# 663
  • София
Олеле, олеле  Rolling Eyes
БГ песните тази година  Confused Цъ. Няма да стане. Все пак не се явяваме на фолклорен конкурс.

# 664
БГ песните тази година  Confused Цъ. Няма да стане. Все пак не се явяваме на фолклорен конкурс.

Поне ще се различаваме от комерсиалните и бозави песни, които избират тази година.

# 665
Дам,сякаш много слаби песни има.
От всичките избрани само две харесвам.

# 666
Дам,сякаш много слаби песни има.
От всичките избрани само две харесвам.

Да, 2013 фатална година.  Grinning Аз си харесвам Исландия, Дания и може би Украйна. Другите са ми по-слаби от миналата година.

# 667
  • София

Поне ще се различаваме от комерсиалните и бозави песни, които избират тази година.

Изобщо не следя другите участници, но напълно ти вярвам - този конкурс по принцип е една от най-големите бози евър.
Проблемът е, че тазгодишните бг трели (и най-вече вокали) са абсолютно несмилаеми за чужденци - поне във формата и респективно таргет групата на зрителите на конкурса. То на мене ми дойдоха бая множко, пък...  Confused

# 668
Такива бяха и първите коментари за "Вода", хайде да изчакаме малко с изводите предлагам аз Wink

# 669
Такива бяха и първите коментари за "Вода", хайде да изчакаме малко с изводите предлагам аз Wink

Може ли да чуем твоите предпочитания като зрител?  Simple Smile

# 670
За избраните досега песни или тези от българската селекция?
За вторите не искам изобщо да ви влияя по какъвто и да било начин и да ви агитирам за която и да било песен Wink
Не е честно Wink

# 671
За избраните досега песни или тези от българската селекция?
За вторите не искам изобщо да ви влияя по какъвто и да било начин и да ви агитирам за която и да било песен Wink
Не е честно Wink

За нашите и като цяло. Не те карам да ни агитираш, а да кажеш ти какво мислиш като зрител. Peace

# 672

Ето, сега се измъквам с едно ексклузивно видео Simple Smile

# 673

Наистина тази година повечето песни, излязли досега са доста слаби. По-слаби от миналогодишните.
Почти съм сигурен, че ще сме на финал тази година, тъй като в нашия полуфинал не виждам голяма конкуренция.

# 674
Къде мога да видя кои държави в кой полуфинал са?

Общи условия

Активация на акаунт